Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Pascal Neumann
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Lenon

Kor: 24 (gépek ugyan már ötszáz éve is voltak, ám az általa képviselt számítógépes technika még egy évszázados sincs)

Külső leírás: Nézd meg jól. Alaposan. Még alaposabban! És most felejtsd el, amit láttál. Igen ám, mert ugyanis akármit látsz most, lehet, hogy egy hónap múlva teljesen az ellenkezőjét fogod, valami groteszket, valami szivárványhányást, valami… leírhatatlant. Ugyanis Pascal kénye-kedve szerint tudja váltogatni a külsejét, nem kell mást tennie, csak letölteni egy „skint”, csatlakozni a számítógépéhez és magára aggatni. Most ezt a csatlapozást nem úgy kell elképzelni, hogy kihúz egy USB-t a köldökéből, és ráköti a gépre… egyszerűen csak ráilleszti a kezét a modern kis ujjlenyomat-szkennerére, majd egy lézer átpásztázza a testét, és már kész is van az új külseje. Ugyanezt ruhákkal is meg tudja tenni, de bármilyen ruhákkal, ha akarja akár egy temetés közepén is át tud váltani Pikachu szerkóra (ami egyébként nem a legjobb példa, mert csak informatikusok temetésére szokott járni, azokra is csak azon okból kifolyólag, hogy még nem jött rá, miképp tudna a jelenléte nélkül beszámolót pötyögni az eseményről). De az állatjelmezek még a legenyhébb fanulásai, mert egyébként nem idegen tőle az sem, hogy egy szál fürdőköpenybe állítson be egy tárgyalás közepére, esetleg nyuszis mamuszban és esőkabátban menjen vásárolni december közepén. Hát igen, vannak érdekes dolgai… tehát, a külseje nem állandó, ezáltal a hajszíne és szemszíne sem, de hogy valami alap azért legyen, elmondom, hogy nézett ki legelőször. Mielőtt még rátört volna a modernizálódás, vagy sértően nagy hatalom birtokába jutott volna, Infó egy tépett fekete hajú, jégkék szemű, sápadt bőrű fiú volt. És itt a sápadtat extra sápadtnak kell elképzelni, olyan fehér bőre volt ugyanis, hogy az már szinte botrányos, csoda, hogy nem lehetett egyenként megszámolni az ereit (szerinte amúgy szimplán azért nem, mert nincsenek is neki). Öltözködése itt még merőben egyszerű volt, nem aggatott magára egy fél szivárványt, sőt, egy negyedet se… nagyon egyszerű volt, míg nem került a középpontba. De ettől kissé megvadult, és azóta sem épült fel belőle. Egyébként középmagas és botrányosan vékony, mivel a nagy gépezésben többnyire elfelejti, hogy azért szilárd táplálékra is szüksége lenne, meg hát azért teste is van… ez az arcán is eléggé meglátszik, sovány és mimikára nem képes arcszerkezete van (ezt az egyet nem tudja befolyásolni a skinekkel) hiába nézett meg ezer filmet, valahogy nem sikerült eltanulnia. Na igen, elég durván gépnek tartja magát emiatt is.

Jellem: Hmm… a gépeknek nincs jelleme. Oké-oké, ezt ő sem gondolja komolyan! Természetesen Pascal akármilyen gépies, megrögzött, frenetikus életet él azért mégiscsak ember, még ha ezt képtelen is elfogadni. Márpedig nem nagyon akarja, hárít minden érzelmet, minden csapatban történő dolgot, kivéve, ha internetes játékról van szó, mert ezekben verhetetlen, nem áll fenn a beégés veszélye. Hát valljuk be, kissé bedilizett ötven év folyamatos gépezés után, de ez egészen természetes, ha belegondolunk… nem, egy kicsit sem az. Szerinte egyszerűen egy csődtömeg, aki sehol máshol nem képes érvényesülni, csak a virtuális világban, éppen ezért semmi az égvilágon nem köti a valósághoz, csak a teste. De néha még abban sincs jelen, mert mindenhová magával hurcolt laptopja némileg kizárja a külvilágot akkor is, ha épp itt lenne szükség rá, a Földön. De miért is akarna egy gép a Földön lenni… és visszatértünk ugyanoda. Ebből ki is derül, hogy Infónak gyógyíthatatlan robotkomplexusa van, ami annyit takar, hogy lehet ő akármilyen környezetben, akárhol, sohasem fogja odaillőnek érezni magát. Az emberek és a természetük tök idegenek neki, ha szóba is elegyedik valakivel egy idő után hülyeségeket kezd el összehordani, rossz napjain válaszra sem méltatja az illetőt, csak befordul és gépezik tovább. Habár kábé a világ összes filmjét látta és minden játékkal játszott is, az érzelem-faktora nullán van, és nem is tudja kezelni az ilyen helyzeteket. Értsd, röhög, mikor mindenki sír, és ugrálva éljenzik, mikor mindenki más le van törve. Az érzelem nélküliségből kifolyólag roppant őszinte, sőt, már-már kellemetlenül és kissé sértően is. Gátlás nélkül kimondja, amit gondol, azt is, ha valakit első ránézésre seggarcnak könyvelt el, simán a képébe dalolássza. Ezért már jó párszor széttörhették volna az arcát, de hát nem tették, mert túl fontos… ez az, amit soha sem fog teljesen felfogni. Oh, nem árt még megemlíteni, hogy nincsenek barátai, csak virtuálisak, és kapcsolatai is csak virtuálisak vannak… de azokból pofátlanul sok. Erre valamiért veszettül büszke is, ezért gyakran él a „pornóoldalon találtam”, „pornóoldalról van”, „pornóoldal” kifejezésekkel, holott egy béna kis szűz, akinek látványon kívül még semmiben sem volt része. Tehát a bátorsága abnormális, de felesleges is lenne bármi logikusat várni pont tőle…

Élettörténet: Attól függ, hogyan nézzük: pozitívan, vagy negatívan. Ha pozitívan, akkor a születése valóságos megváltás volt a világnak, olyan technikák tárultak fel vele, amik egyébként soha nem is létezhettek volna, aztán jön a negatív… mert mindez mi miatt? Igen, a háború. Ezek után már semmi sem olyan fényes és rózsaszín, mint amilyennek először tűnt. Szóval Pascal épp a gyilkolás közepébe született bele, gyerekként persze semmit sem értett, és tulajdonképpen a mai napig nem is érti pontosan, mire kellett ő. Pedig a válasz roppant egyszerű: még több gyilkolásra. Ehhez képest a mai rendeltetése már egészen más, leginkább ingyenpornóként szolgál az egész világnak, vagy legyünk még személyesebbek: az FBI rajta keresztül nyomoz le minket. Oké-oké, a paranoiát félretéve, ugorjunk kicsit vissza a múltba: gépeket már az ókorban is találtak fel, aztán jöttek a számításokat végző gépek, egyéb gépek, és csak a legvégén, a 20. században tűntek fel az elektronikus gépek. A többiek igazából szót sem érdemelnek, mert Pascal egyedül ezt az irányzatot képviseli, a többiek még csak igen gyenge alapjai az ő végleges verziójának. Itt most megint kicsit el lett gépesítve, ami csúnya dolog, mert mindenek ellenére (és számtalanszor is elmondva) ő egy ember. Ha kocka is, de ember. Irtózatosan nagy teret csak az utóbbi évtizedekben kapott (az Internet megjelenésével, ami elengedhetetlenül a részévé vált), de ez már olyan elképzelhetetlenül nagy hatalomnak számít, hogy a Föld gyakorlatilag szinteket fejlődne vissza nélküle. És ő ezzel tisztában is van… kicsit talán kettyós is lett tőle, a túl nagy felelősség az őrületbe kergette. Beszélhetnék a gyerekkoráról, de azzal gyakorlatilag a felnőttkorát is elmondhatnám, mert mindegyik ugyanúgy telt el: tesztelésekkel, fejlesztésekkel, gépezéssel… ja, és tanítással. Ez egyébként csak nemrég került be a melói közé, bár nem beszél egy nyelvet a kis görcsökkel és fogalma sincsen, mért tolnak állandóan egy bazi nagy könyvet meg egy rudat az orra alá (napló és toll), de hát feltalálja magát, pornófilmekkel lefizet egy másik tanárt, hogy irkáljon helyette… és a kapcsolata a diákokkal, hááát. A többi tanárral ellentétben rá felnéznek, de nem tartják többre egy Star Warsból szabadult androidnál. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. Nehéz az informatikusok élete.

Hobby: Dubstep számok írása és éneklése, pornóoldalak járása, programok fejlesztése, vírusküldés, kockulás

Foglalkozás: Informatika (tantárgy) és ennek megfelelően informatikatanár

Extrák: Legjobb barátja a gépe, Barack Obama alias President Kajszi (igen, komolyan így nevezte el), de igen szoros szálak fűzik még egy virtuális állatkájához, Pötyihez is (megjegyzem, Pötyi egy aranyhal). || Megmagyarázhatatlanul vonzódik a 2D-s virtuális lányokhoz… valljuk be, elvett 2 anime főhősnőt továbbá még hárommal jegyben jár, valódi kapcsolata azonban még sohasem volt… és mélyen el is utasít minden ilyesmit (igazából csak fosik tőlük, de nagyon). || Matekot többnyire Faternek becézi (az ő létezése gyakorlatilag Matek számrendszereinek köszönhető, ezért van is alapja a dolognak, de Infó leginkább John korát próbálja kigúnyolni ezzel), de mindenki másnak is ad hülye beceneveket, és az a legkevésbé sem érdekli, hogyan reagálnak erre a többiek. || Többször is meg lett választva az év legnépszerűbb tantárgyának, ugyanis a diákok 95%-a mindenféle erőfeszítés nélkül képes ötöst produkálni belőle. || Nem tud lapra írni, csak gépelni, de tulajdonképpen nincs is szüksége a kézzel írásra. || Telója univerzális PCphone-ná van átszerelve, ami annyit tesz, hogy teljesen úgy funkcionál, mint egy zsebre dugható számítógép. || Jelmondatai: „Jobb ma egy vírus, mint holnap egy kékhalál”, „WOW 4EVER!!” || Szülinapja: 1951. június 5. (A számítástechnika korszakának hivatalos kezdete) || Neve eredete: Vezetéknevét Neumann János magyar származású informatikusról kapta, aki megalkotta a ma használt elektronikus számítógépek kezdetleges modelljét. Számos egyéb fejlesztés is kapcsolódik a nevéhez, azonban ténylegesen soha nem lett elismerve, mert a munkáját nem védte le, ezáltal kollégái mindenféle szívbaj nélkül a sajátjuknak titulálták az ő találmányait. Keresztnevét Blaise Pascal francia matematikusról, aki megépítette az első összeadásra és kivonásra alkalmas gépet, amire később jó pár géptervező alapozott. Nevéhez fűződik a Pascal nyelv, amivel később fordítóprogramokat terveztek. || Kitalált karakter || Nejemnek, tantárgyas hatosba :3

Képinfo: Pixiv Id 982104 (http://www.zerochan.net/Pixiv+Id+982104)

Engedélyezve: 2013. 02. 02.

Módosítva: 2013. 10. 19. 02:18:02
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).