Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Diótörő
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Tipikus herceg, édes, fiatal fiúcska, aki jóval fiatalabbnak tűnik koránál. Barna, édesen hullámos haja a füléig ér, mert bár kiskorában volt az hosszabb is, túl lányos volt loknijaival, így inkább levágatta, és azóta körülbelül mindig ugyanolyan hosszúságú. Szemei szürkéskékek, gyönyörűen tükrözik belső jóságát. Arca finom, kellemes kis babaarc, bár látszik rajta, hogy elég súlyos döntéseket kellett már meghoznia életében. Ajkai finom vonásúak, csókolni valóak, bár egyáltalán nem volt még olyan, aki meg merte volna tenni, hogy megcsókolja. Testalkata, bár vékonynak, erőtlennek tűnik, igazán erős, de tény, hogy inkább az agyával nyer csatát, mint az erejével. Ruhái mind a legfinomabb anyagokból van, kivéve most, hogy egy diótörő külsőben kell, hogy éljen, egészen addig, amíg meg nem találja az igaz szerelmet.

Jellem: Mindig is megfontolt, okos gyerek volt, akiből aztán remek király, ügyes hadvezér vált. Egyáltalán nem olyan, mint az emberek királyai, akik csak az élvezeteknek, és minden földi jónak élnek, hanem tudatosan, kicsit talán önmegtartóztatóan él. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne szeretne néha kicsit kibújni a felelősség alól, és ne akarná inkább élvezni mesebeli életét, de az nem illene ahhoz, amit az apja tanított neki. Finom, kellemes herceg volt, és értelmileg is igen érzékeny, és pontosan ugyanilyen király is, annyi különbséggel, hogy immár ügyes vezér is, pontosan olyan, amilyenre apja rettentően büszke volna. Több arca van, amit attól függ, hogy mit kinek mutat, hogy ki hogyan viszonyul feléje. Ha valaki gúnyosan, és agresszívan, ő visszatámad, ha kedvesen, érzékenyen, ő is jóindulatú lesz. Idegenekkel általában hűvös, távolságtartó, ám ha az illető kedves, és jól viselkedik, hamarosan ő is föloldódik. Ha viszont valaki ellenséges vele, de nem agresszív, hát ő is csipkelődős, szarkasztikus lesz, jelezve, hogy ugyan, vegye észre magát az a valaki, hiszen nem illik úgy viselkedni. Bár nem túl erős, és testalkata sem éppen termetes és izmos, kiváló harcos, ás még jobb vezére hadseregének, akik mind tisztelik őt. Talán még jobban is, mint apját, aki belevezette őket egy eleve elvetélt harcba, melyben meghalt, míg Diótörő úgy időzített és irányított mindent, hogy ne legyen túl nagy a veszteség. Rendkívül nagy szíve van, népét feltétel nélkül szereti, amit szerencsére nem próbálnak meg kihasználni, mert rövid, addigi kis uralkodása alatt is jól él mindenki az országában.

Élettörténet: Egy mesebeli királyság ifjú hercegének született. Apja, a király mindig is arra tanította, hogy hogyan legyen jó király, és hogyan váljék belőle olyan uralkodó, akit a népe szeret, és tisztel. Könnyen ment számára a tanulás, amit mindig is játéknak, szórakozásnak fogott föl, és szívesen hallgatta tanárnőjének, a jó tündérnek óráit. Nincsen testvére, ami sajnálatos számára, mert minidig is szeretett volna egyet, de mivel másik anyukát nem akart, az ő édesanyja pedig még születésekor meghalt, így inkább soha nem mondta apjának, hogy szeretne kistestvért. Sosem érezte azt tehernek, hogy belőle lesz az uralkodó, miután atyja meghalt, bár az tény, hogy egyáltalán nem várta apja halálát, ami sajnálatos módon, tizennyolc éves korában megtörtént. A szomszédos királyság, az egerek földjének gonosz királya ölte meg egy csatában, mert már régóta azt tervezte, hogy elfoglalja Diótörőék csodálatos országát. Miután meghalt a király, úgy tűnt, hogy sikerül elfoglalniuk, ám mikor a hercegből uralkodó és hadvezér lett, sikeresen visszaverték az Egérkirály támadását, ám még mielőtt sikerült volna megölnie a gonosz királyt, az megharapta, ezzel megátkozva a herceget. Az egerek visszavonultak, az ország ünnepelt, ám mikor a reggel megérkezett, szörnyű csapás érte az országot: ifjú királyuk Diótörővé változott. Tanítója, a Jó tündér megjövendölte, hogy csakis az emberek világában talál rá arra az emberre, aki meg tudja törni az átkot igaz szerelmével, és csak így tudja legyőzni a gonosz Egérkirályt és hadseregét, ezért megkérte egy régi jó ismerősét, hogy vigye át az emberek világába, hadd mentse meg az országát.

Hobby: Nincs neki

Foglalkozás: Király, diótörő

Extrák: Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő című balettje adta az ötletet, aminek pedig E. T. A. Hoffmann: A diótörő és az egérkirály az alapja *** Az Egérkirály harapása miatt változott Diótörővé, aminek alakjában tud beszélni, mozogni, meg minden, csak éppen egy mozgó, apró fadarab, ami nem túl jó dolog. *** Soha nem volt kapcsolata, mélyen, legbelül úgy hiszi, hogy azt sem fogja tudni, mit fog érezni, mit fog tenni, ha rátalál az igazira, és főleg azt, hogy van-e olyanja, hogy az Igazi.

Képinfo: leejun (http://leejun35.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 01. 27.

Módosítva: 2013. 01. 27. 14:09:55
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).