Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Johan Krishon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 23

Külső leírás: Aranyos srác, aki sosem tartozott igazán a tipikus dán sztereotípiába. Külső tekintetben szinte teljesen édesanyjára hasonlít, aki Olaszországból költözött az északi országba, még gyerekkorában. Haja épphogy nem fekete, a világosabb géneknek köszönhetően hajlik át egy egészen furcsa barna árnyalatba. Frizurája állandóan kócos, persze szánt szándékkal. Imádja ha beletúrhat, azt pedig még jobban szereti, ha egy bizonyos személy borzolja össze. Szemei szürkéskékek, néha egészen nehéz meghatározni. Az az egy azonban biztos velük kapcsolatban, hogy mindig ragyognak akár két kristály. Vagy a boldogság, vagy a düh, vagy a kétségbeesés, neki mindegy, mindegyik ezt a csillogást váltja ki belőle. Arca csinos, lágy vonásai vannak, de egyáltalán nem olyan, mint egy lány. Amióta egyszer nőnek nézték, azóta kifejezetten ügyel arra, hogy saját nemére hasonlítson. Imád mosolyogni, számára az minden. Úgy véli egy mosoly jobban öltöztet, mint maga a ruha. Ennek ellenére azért persze ruhákat is hord, méghozzá nem keveset. Sajnos rossz szokása a vásárlás, nem tud kijönni egy boltból üres kézzel. Megszámlálhatatlanul sok pulcsi és ing található szekrényében, és imádja őket kombinálni. Ha van ideje, akkor még nap közben is legalább egyszer átöltözik. Nevezhetnénk hiúságnak, de ő inkább csak ki akarja használni a ruhákat, ha már megvette őket. Szerencsére könnyen talál magára valókat, hiszen teljesen átlagos testalkata van. Nem egy csontkollekció, inkább finom és formás alakja van. Nem hiába vannak oda érte annyian.

Jellem: Megnyerő, nyugodt, tüneményes srác. Pillanatok alatt leveszi a lábáról beszélgető partnerét, elbűvöli és képes azonnal a barátjává tenni. Pont ennek köszönhető, hogy rengeteg ismerőse van különböző helyekről, amit néha kicsit nehéz megoldania. Hiszen hogyan tudhatna egyszerre több helyen lenni és mindenkivel foglalkozni? Ő azért megpróbálja. Önbizalom terén néha hadilábon áll, de ezt nem akarja kimutatni. Inkább elvicceli a dolgokat hatalmas, poénos egós beszólásokkal. Pont ezért nagyon jól esik neki a dicséret. Nagyon hamar el lehet tekerni a fejét bókokkal, imádja ha udvarolnak neki, órákig képes hallgatni. Egy rakás szép szóval könnyen le lehet kenyerezni, nem csoda hát, hogy olyan hamar beleszeretett szerelmébe, akivel jelenleg is együtt él. Szeret maga mellett tudni valakit aki szereti, aki támogatja, és akihez odabújhat esténként. Nem csak beszélgetni szeret, de a testi kontaktus is fontos számára. Egy ölelés, egy apró csók, vagy bármi, amivel kinyilvánítják a szeretetüket irányába. Legnagyobb gyengesége a bizonytalanság. Néha nem tudja hogy mit tegyen, ilyenkor borzasztóan befolyásolható. Nincs teljesen tisztában azzal, hogy mi tesz neki jót, vagy hogy mit kell tennie ahhoz, hogy másoknak jót tegyen. Nem mindig gondolja át tetteinek következményét, olyankor utólag esik teljesen kétségbe, és bármit megtesz azért, hogy helyrehozza. Ilyenkor jön elő kitartó énje. Ha magán nem is tud mindig, másokon szeret segíteni. Pont ezért választotta az orvosi pályát, aminek akadályait eddig jól átvészelte. Imádja az egyetemet, bár mostanában kicsit kezd haragudni rá. Úgy érzi ez az egész elveszi tőle a párját. Egyre jobban kétségbeesik, mert kapcsolatuk kezd ellaposodni, úgy érzi már nem is kell Jonának. Már végleg nem tudja mit tehetne.

Élettörténet: Dániában született, és ott is élte le egész életét. Anyja családját Olaszországban egyszer-kétszer már meglátogatták, de sosem nyűgözte le igazán a hely. Számára egyedül ebben az északi édenben képzelhető el az élet. Családjával Aarhus közelében éltek egy kisebb városban, itt is járta ki iskoláit egészen a gimnáziumig. Itt azonban elérkezett a gond, ugyanis minden álma volt, hogy orvosi pályára menjen, ám ezt csak a nagyvárosban lévő egyetemen tehette meg. Eleinte ingázott, hisz nem engedhették meg maguknak, hogy Johan kibéreljen egy lakást, ám ez borzalmasan kimerítette. A sok utazás, a kevés alvás kezdett az egészsége rovására menni, teljes mértékben koffein függő lett, és végül ez oldotta meg problémáját. Fáradtan, két pohár hatalmas, forró kávéval sétált első vizsgája után az egyetemen, mikor szó szerint átestek rajta. A pillanat egészen vicces lett volna, ha a forró kávé nem égeti össze őt, és a másik fiút is. Nem csoda hát, hogy az orvosi szobában kötöttek ki. Mivel nem volt más lehetőségük, hamar beszélgetni kezdtek, és rájöttek mennyi hasonlóság van köztük. Pillanatok alatt megérezte, hogy Jona más mint a több srác, így boldogan fogadta el a meghívást egy újabb kávéra, remélhetőleg már ivás céljából. Jó barátok lettek, és mikor szóba jött Johan problémája, Jona azonnal fölajánlotta neki, hogy megosztja vele lakását. Innen már csak egy apró lépés kellett, pár szép szó, virág, csoki, és már el is csattant az első csók. Azóta, közel másfél éve élnek boldog kapcsolatban. Illetve eddig boldog volt. Johan a rengeteg tanulás miatt egyre inkább elhanyagolva érzi magát. Próbál még kedveskedni, kitalálni bármit amivel felkeltheti barátja érdeklődését, de eddig minden hiába volt. Egyetlen esélye az lenne, ha ő maga is tankönyvvé változna. Akkor talán Jona foglalkozna vele.

Hobby: vásárlás, Jonához bújás, vagy bármi amit vele csinálhat

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: -

Engedélyezve: 2013. 01. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).