Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jonathan (Jona) Levy
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 23 éves

Külső leírás: Igazán helyes egy férfi, bár egyáltalán nem olyan, mint a dánok többsége, de ez nem csoda, hiszen szülei igazából amerikai bevándorlók. Nem olyan, aki után döglenek az emberek, de kifejezetten sokan megfordulnak utána az utcán, ha elsétál mellettük, és nem csak azért, mert nem éppen szőke hajú, világoskék szemű dán. Fekete haja mindig rendezetten hátra van fésülve és zselézve, hogy ne lógjon szemébe, bár nap végére mindig kijön belőle a zselé, és azt teszi a haja, amihez csak kedve van – általában belelógni Jona szemébe. Lehetetlenül sötétkék szeme van, ami már-már feketének is mondható, attól függően, hogy milyen fényben nézzük. Szinte kútmély tekintete van, talán az a legszebb az egész férfiban, pedig aztán nem mondhatja róla senki sem azt, hogy ne volna nagyon helyes. Arca lágy, finom vonású, mégis határozott, bár nem tudni, hogy a jellembeli határozottsága ül-e ki rajta, vagy tényleg a vonásai ilyenek, hiszen általában még alvás közben sem szokta annyira elengedni magát, hogy meglássuk, milyen teljesen ellágyult arcvonásokkal. Egyedül szerelme látta csak eddig úgy, hogy semmilyen hűvös álarc nem takarta, de csak akkor, mikor szeretkeznek. Nem túl magas, főleg a dánokhoz képest nem, de megvan olyan 178 centi magas. Hozzá nem túl vékony, de nem is túl izmos testalkata van, ami szemernyi súlyfelesleggel sem rendelkezik. Ruhái általában lazák, nem szeret kiöltözni, viszont szereti az ingeket, főleg farmerrel hordva.

Jellem: Eléggé érdekes egy személyiség, ugyanis egyszerre határozott, mégis, rettenetesen parázós típus. Egyetemista, és orvos szeretne lenni, mikor nagy lesz, és konkrétan az a rémálma, hogy egy vizsgára úgy megy be, hogy nem tud egy szót sem, szóval folyton tanul, képtelen leereszteni. Ez a folytonos félelem segít neki abban, hogy egyre jobb, és jobb legyen, ugyanis nála a félelem nem azt jelenti, hogy leblokkol, és nem tud semmit, hanem csak határozottabbá, eltökéltebbé válik, és ha valaminél nincsen meg a félelem, akkor leereszt, és csak lustul, nem tesz semmit. Határozott, eléri, amit akar, legyen az az egyetemi osztályelsőség, vagy a legjobb barátjának a szíve. Az embernek, ha ránéz, általában nem az jut az eszébe elsőre, hogy megbízható, ami valamelyest igaz is, hiszen mondjuk úgy, hogyha nem tanár kéri meg valamire, vagy az előrehaladásához szükséges az a dolog, folyton halogatja, és csak többszöri kérés, felszólítás, figyelmeztetés után képes megtenni azt a dolgot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretné, vagy akarna segíteni, csak túlságosan lusta ilyen szempontból. Sokan kissé arrogánsnak gondolják emiatt, meg azért, mert nem szokott teljesen idegenekkel beszélni, viszont ez nem arrogancia, egyszerűen csak nem kedveli az idegeneket. Párszor kell találkoznia ahhoz az emberekkel, hogy kötetlenül el tudjon velük beszélgetni, mivel túlságosan merev, és nehezen tud feloldódni. Ezt ismerősei, barátai tudják, de az egyetemen elég sokan nem ismerik, és azok a pletykák keringenek róla, hogy amiatt, mert ő az orvosi egyetem legjobb tanulója, a többiek már nem is emberek a számára, nem akar velük közösködni. Ez persze hülyeség, de nem tehet róla, nem tud ellene tenni. Mint ahogy az ellen sem, hogy érzi, hogy szerelme kezd elhidegülni tőle, mert már nem udvarol olyan lelkesen, mint régebben, de sajnos nem tud önmagából kivetkőzni, retteg, hogy a sebész gyakorlati és elméleti vizsgán megbukik, így a romantikázásra szánt időt is tanulással tölti.

Élettörténet: Szülei egy munka miatt költöztek el Amerikából Dániába, még mielőtt megszületett volna. Az anya már terhes volt vele, és úgy volt, szülni már otthon, Amerikában fog, de az élet közbeszólt, és az apuka annyira megszerette az ottani munkát, hogy letelepedtek egy Aarhus, Dánia második legnagyobb városa melletti kis faluban. Jona már ott született, dánként nevelkedett, bár eléggé csúfolták külseje miatt az általános iskolában. Gimnáziumban már nem, ott csak azzal húzták az első két évben, hogy bukdácsolt a suliban, ezért döntötte el, hogy belőle aztán orvos lesz, akármi történjék is. Sikeresen föl is vették az aarhusi orvosi egyetemre, bár azóta folyton azon parázik, hogy mikor fog megbukni, pedig mindenből kitűnő, és ért is hozzá, nem csak bemagolja a dolgokat. A szerelmével, Johannal úgy ismerkedett meg, hogy még a legelső vizsgáról kitámolyogva nem vette észre az éppen felé tartó fiút, aki két pohár forró kávét vitt a kezeibe, és nem csak, hogy elestek, de még mind a kettejük le is forrázódott a kávéval. Persze, azután az orvosiban, ahol lekezelték az égési sérüléseiket, megbeszélték a dolgot, és mivel Jonának nagyon megtetszett a fiú, meghívta egy kávéra. Eleinte csak barátok voltak, és mivel Johannak kellett egy hely, ahol tudna lakni, fölajánlotta, hogy mivel ő úgyis bérel egy lakást a belvárosban, hogy ne kelljen mindig utazgatnia, lakhat ott vele. A srác egy gondolkozási idő után elfogadta az ajánlatot, és igazából láthatóan az sem zavarta nagyon, mikor Jona elkezdett neki teljes erejéből udvarolni, sőt, valószínűleg tetszettek is neki a srác udvarlási ötletei, mivel végül beadta a derekát, és már másfél éve együtt vannak. Boldogok együtt, és szeretik egymást, viszont most, hogy Jonának egy rettentően fontos vizsgájára kell készülnie, lassan hónapok óta nem udvarolt, sőt, szeretkezni is csak egyetlen egyszer szeretkeztek, mivel a romantikázásra szánt összes időt a tanulással tölti Jona, és még bőven azután is fönt van, és tanul, hogy Johann már rég lefeküdt aludni.

Hobby: Johan, tanulás, Johan, tanulás, és persze Johan

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: -

Képinfo: valleyhu (http://valleyhu.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 01. 20.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:21:09
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).