Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kitsu Akana
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 22

Külső leírás: Szőkésbarna haj, hegyes és bolyhos barna fülekkel, és farokkal, valamint magabiztosan csillogó barnás-zöldes szemek. Igen, ő Akana, az Eho-rókák klánjából. Aki a maga sovány alakjával, és 180 cm-ével igazán bájos fiúnak tűnhet külső szemlélők számára. Bár ha nincs jó kedve, ilyenkor előbukkanó karmai, ha jó kedve van, akkor csak testét alig fedő, vágott, és hiányos öltözete, valamint ragtapaszai, kötései utalhatnak ennek ellentettjére.

Jellem: Makacs, és engedetlen, csak apja, vagyis a klán vezére tudja engedelmességre bírni, rá se mindig hallgat. Pedig apja igyekszik jó vezérnek kitanítani őt, aki majd egyszer átveszi tőle a népet, és folytatja a háborút a földekért a Mangora klánnal. Akanát jobban érdekli az, hogy hogyan törhet borsot mások orra alá, hogyan szökhet be az ellenfél területére, és hogy hogyan zsákmányolhat magának onnan zsenge kis fiúcskákat, akikkel aztán eljátszadozhat. Vagy fürdés közben, vagy földalatti kastélyuk valamelyik zugában, persze meztelenül....

Élettörténet: Klánja a többi klánnal már nagyon régóta harcban áll, és ez kihat életstílusukra is. Az Eho-rókák egy büszke, de szegény nép, akiknek mindene a háború, vagyis az már annyira életstílusukká vált a több száz, ezer év alatt, hogy nem is tudnának a föld felszínén élni, és növényeket termeszteni, vagy állatokat tenyészteni. Hiszen, ami kell nekik egyszerűbb elvenniük. Állandóan költöznek, hogy ellenségeik ne tudják, éppen merre vannak. Akana a klán vezérének fiaként még jobban megszerette ami kell vedd el ideológiát, és szülei ezt a viselkedését külön díjazták nála. Ezért aztán már annyira belerögzült, hogy tényleg ezt tartja normálisnak.

Hobby: Fürdés, játszadozás nálánál gyengébb fiúcskákkal (akiket persze minél veszélyesebb helyről szerzett magának)

Foglalkozás: Csapongásai ellenére nagyszerű harcos

Extrák: Különleges képessége, hogy ha úgy tartja kedve, átláthat a falakon, és a ruhákon. Ha valaki illatát egyszer megjegyzi, akkor azt a személyt többé nem felejti el, és bárhol meg tudja találni.

Engedélyezve: 2010. 09. 10.
2010. 12. 22.

Módosítva: 2010. 12. 22. 19:47:15
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).