Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Kharx
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Airia

Kor: 22

Külső leírás: Magas termetű, szikár, fiatal férfi. Vállai szélesek, háta izmos, csípője keskeny, lábai hosszúak. Arcát férfias, markáns vonalak jellemzik, szemei pedig mint a háborgó égbolt, viharos szürkék, melyeket hosszú szempillák kereteznek. Bőre fehér, akár a frissen esett hó, viszont egyáltalán nem tűnik tőle sápatagnak. Ajkai teltek, igazán csókolni valóak és ha valaki elkapja a néha rajtuk játszó halvány félmosolyt, láthatja, hogy milyen rettenetesen jól áll neki. Haja a háta közepét verdesi, mely igazán selymes tapintású és lehetetlenül világosszőke. Ruhatárában többféle öltözet megfordul, hisz a legtöbb remekül áll rajta, de azért a sötét színek dominálnak.

Jellem: Természete épp olyan változó, mint az időjárás. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Szinte sosem lehet előre megmondani, hogy mire, hogy fog reagálni, teljesen kiismerhetetlen. Sokszor forrófejű, makacs és meggondolatlan, ezért jó párszor került már bajba, de szerencséjére elég okos ahhoz, hogy kihúzza magát a slamasztikából. Őszinte, nem igazán érdekli mások véleménye, ezért rögtön megmondja, hogy kiről mit gondol, sokszor előfordul, hogy megbánt másokat, de emiatt nem zavartatja magát. Rengeteg haverja van, szereti a társaságot, bár ha kedve épp úgy tartja, akkor félrevonul és csendben elszív egy cigit, mivel egymagában is remekül elvan. Nem az a nagyon barátságtalan típus, viszont elég nehéz elnyerni a bizalmát.

Élettörténet: Vidéken született, szerető családban, egykeként. Élete első évtizede szinte teljesen eseménytelenül telt el, majd ahogy kezdett kamaszodni, úgy jöttek vele a problémák. Rontott a suliban, egyre többet maradt ki éjszakánként, sokszor a rendőrség vitte haza, ami rövid időn belül kezdte el szúrni a szülei szemét. Alig lehetett látni, mindig talált magának valami elfoglaltságot, majd egy idő után már szinte csak két, háromnaponta ment haza, akkor is csak aludni, elérve ezzel azt, hogy felmenőivel igen sokszor, hevesen veszekedjen. Rövid időn belül kezdett elege lenni az ottani helyzetből, majd amint elérte a nagykorúságot, fogta magát és szó nélkül elhagyta a szülői fészket, kezébe véve saját életét. Egy jó darabig csak bolyongott az országban, majd amikor megtalálta a számára megfelelő helyet, bérelt egy lakást és azóta is ott él.

Hobby: Dohányzik, gitározik

Foglalkozás: Tanul és alkalmi munkákat vállal

Extrák: -

Képinfo: google (http://rewalls.com/images/201201/reWalls.com_58258.jpg)

Engedélyezve: 2013. 01. 11.

Módosítva: 2013. 01. 10. 19:58:41
Módosította: Airia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).