Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kazue Mitsuko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 1990év

Külső leírás: Elől hosszabb, hátul rövidebb sárgás szőke haja van, minek vége vörösbe megy át. Élénk tengerkék szemei csillognak a szomorúságtól és a kedvességtől. porcelán fehér bőre, és törékenységet sugárzó alacsony, vékony teste mégis tiszteletet parancsol. Arcvonásai finomak, nőiesek, kedvesek és csodálatosak. Ajkai rózsaszínesek és teltek. Általában fehér ruhákat visel vörös vagy arany kiegészítőkkel. Imádja a gyöngysorokat és a hosszú kimonokat. Kecsesen lépked és kecsesen tartja a fejét is. A kisugárzása egyszerűen csak nyugodt és kiegyensúlyozott.

Jellem: Magabiztos, és nyugodt jellem. Nem lehet könnyen felidegesíteni, sőt szinte lehetetlen. Mindenkivel szemben tiszteletet tanúsít, nyugodt hangnemben beszél. Sosem emeli fel a hangját. Szereti az embereket és ők is szeretik őt. kedves mindenkivel, a lelke szomorú ugyan ez szinte mégsem látszik rajta talán csak szemének csillogásában. Magatartása nem tanúsít semmi kifogásolhatót. Bármit kérdeznek tőle válaszol rá, ha többször elkérdezik ugyan azt akkor is nyugodt marad és elmondja többször a választ. Az évek során sem fásult el a lelke sőt mindig egyre és egyre jobban eltökéltebb és életvidámabb lesz. tisztel minden életformát. Még a legkisebb életet is szereti és óvja

Élettörténet: Egy fényes tavaszi napon született, öröm volt az égben mikor megszületett. egy gazdag nemesi családban született. Egy isten leszállt a szellem világból és azt mondta a gyermek szüleinek, hogy neveljék tisztességesen mert ő lesz a következő farkas istennő akik az ő helyébe fog lépni az északi templom isteneként. Így is tettek a szülei, mindig a jóra tanították, tisztességesen nevelték. Mikor betöltötte a 12-őt. Az isten visszatért érte, magával vitte a gyermeket. A szülei nagyon csalódottak voltak, de tudták ez a kislány sorsa. Mikor Seiri nevű róka isten magával vitte akkor délistenné tette a tanulási idő alatt. Rókafülecskéket kapott, és segítőként tanult az isten mellett. Mikor betöltötte az 50et akkor nézett ki úgy mint egy 22éves. Azóta nem öregszik. mindent elsajátított. Megtudta mi a feladata a földön. Isteni alakjában egy szentélybe kell költöznie, kap maga mellé egy ksiegítőt és szentélydémonok is segíteni fogják őt a munkájában. Teljesítenie kell a szentélynél imádkozók kívánságait az erejével. Azóta a közeli másik templom istene is ő lett mivel az ottani angyal isten eltűnt és a templomtól elfordultak volna nélküle így angyalszárnyakat is birtokol bár azokat tetoválásként rejtegeti. A Hold farkas templomban lakik és ott van főképp a közelben lévő Angyalok suttogása templomban csak dolgozik. A kisegítője a Hold templomban Hizue egy fekete farkas isten, az ott élő templom démonok pedig két kis fehér farkas. A másik templomban Xay a fehér angyalfiú segít és a démonkák egy fehér és egy fekete szárnyú angyalkislány.

Hobby: sétálgatni a hegyekben, farkas alakjában járni a vidéket és segíteni azoknak akik bajban vannak

Foglalkozás: istenség

Extrák: neve jelentése: Kazue = harmónikus ; Mitsuko= a fény gyermeke***

Képinfo: http://weheartit.com/entry/48202607/via/DarkloreManor

Engedélyezve: 2013. 01. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).