Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ruby Fox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Viszonylag alacsony termetű, 165 centijével nem magaslik ki a tömegből, viszont szépsége annál lehengerlőbb. Ritka, hogy magassága zavarná, mert magabiztos a kisugárzása, a megjelenése. Nem lehet oka panaszra, bár alakjáért maga felel de a szép arc, amit az élettől kapott megbecsüli. Enyhén szőkés, de inkább élénk vöröses hajához kirívóan passzolnak a világoskék szemek. Mintha a tűzben jeget látnánk, ami nem olvad el. Izmos, de csak szálkásan, emellé hajlékony is, és a bőre hibátlan, fehér, arisztokratikus. Mellbimbói aprók és halvány színűek, a balban találunk egy piercinget is, amit pár éve aggatott magára egy ismerős tanácsára, mivel ajánlotta neki, hogy fokozza Az élményt. Nőies arca ellenére férfias, látszik benne némi törékenység, de ezt csak a porcelánarc teszi, elég egy pillantás, egy gonosz mosoly, vagy bármi más nem finom mimika és ez rögtön megváltozik. Szereti a lenge ruhákat, vagy azokat, amiben kiadhatja alakját, villogtathatja idomait. A haját és a testét nagyon ápolja, a keze is mindig puha és tiszta, egyedül a dús rókafarok az amire kicsivel kevesebb figyelmet fordít, de azt sem hanyagolja el.

Jellem: Nem csak külsőben, de belül is rendelkezik „rókás” vonásokkal. Ravasz, de még mennyire! Megkapja amit akar, és úgy alakítja, hogy ne neki kelljen kérnie, hanem azt hidd magad ajánlod fel, magadtól adod, és ez a te döntésed. Pedig ha tudnád, hogy ez az Ő akarata, csak kierőszakolja tőled, és te észre sem veszed. Makacs és akaratos egy jószág, de ha megteheti miért ne? Elvégre egy szépség megérdemli azt, amit. Amit akar és ahogyan akarja. Ruby sem más, mint a többi róka, nem kedveli a társaságot, de elvan benne, mint mondottam ravasz, és számító. A rókás jellemtől eltérően magamutogató és szereti ha szeretik, ha imádják, miközben nem kapják meg, aki viszont kap belőle az becsülje meg, mert ha nem akkor viszlát – bár még az sem garancia, ha egyszer megun, akkor is viszlát.

Élettörténet: Anya nélkül egy olyan világban, ahol a férfiak a legaljasabbak nehéz úgy felnőni, hogy rendes légy. Neki sem ment. Családjában mindig a nőtagok voltak azok, akik nevelték a gyerekeket, egyedül, és a társadalmi normákra. Általában az apák inkább rosszra tanítják a gyerekeiket akarva vagy akaratlanul, de így van, csak rossz példaként szolgálnak. Persze vannak kivételek, de Ruby apja nem igazán sorolható ide. Persze ha egyedül marad egy férfire gyerek, nem fog megváltozni és tanítani, nem fogja nevelni, hanem szerez egy nőstényt, akire rábízza. Sajnos apja ismeretségi köre csak arra volt jó, hogy egy „fizetős nőt” szerezzen, aki vigyáz és neveli a gyerekét, aki szintén róka, és taníthat neki valamit. Ez mind meg is látszik Ruby mai jellemén. Abból él, hogy „árulja a testét” de nem úgy mint az útszéli cafkák, ó nem. Ő ennél többet érdemel, többet ér, nem lehet akárkié aki fizet. Nem is a szó szoros értelmében kell venni a fizetséget. Addig járja világát, avagy a fővárost, amíg nem talál egy olyan alakot aki elkényezteti minden téren, hellyel, étellel, testileg, amit csak kíván, cserébe a másik megkaphatja őt. Jó kis ár ugye? Bárkinek megérné még extra igényeivel is. Van saját lakása, de csak akkor tartózkodik otthon, ha épp eldobta az egyik pasit és másikat keres, ezek nem szoktak hosszú időszakok lenni. Nyílt titok, hogy homoszexuális, mondhatni híresség így mindenki tudja róla, aki ismeri, de ez természetes környezetében, nem feltétlen a szeszélyességének tudható be.

Hobby: rávenni másokat, hogy megadják neki azt, amit csak kíván.

Foglalkozás: akt fotómodell, reklámarc

Extrák: Soha, semmi pénzért nem dolgozna pornófilmben. Miért? Mert akkor nem ő válogatná meg kit fogad az ágyába, és nem kaphatja meg akárki. Maximum amit vállalna, az az egyszereplős, tehát ha csak róla szól az egész videó, de ilyenre még sosem kérték fel, pedig tudja, hogy létezik online, élő internetes maszturbálós közeg, ahol hírességek ülnek a kamera előtt. *** Szereti a csecsebecséket, de az ékszereket nem, a hasát is szereti, de mivel kissé lusta így nem akarja, hogy ártson alakjának, tartja a mértéket. Imádja az almát.

Képinfo: RomanticFae ()

Engedélyezve: 2013. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).