Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anect
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 20

Külső leírás: Szépséges, tekintélyt parancsoló és mindenekelőtt lehengerlő. Az ember nem is igazán tudja megfogalmazni, de valami elbűvöli, amint ránéz a fiatal férfira. Pedig nem mondható tökéletes férfi ideálnak. Se nem elég izmos, se nem elég markáns hozzá. Inkább olyan mint egy lágy, finoman megmunkált szobor. Minden részéből érződik a nemesi vér, az a szépség, ami legtöbbször csak herceges és hercegnők sajátossága. Furcsa mód sokkal jobban hasonlít anyjára, mint apjára. Barna tincsei lágyan omlanak le egészen háta közepéig, ezért ha nem szeretné, hogy útban legyen, fel kell tűznie. Ő azonban nem bánja, sosem lenne képes levágatni. Szereti fésülni, tekergetni, vagy egyszerűen csak érinteni a puha szálakat. Arca lágy vonású, szemei szürkék mint a téli jégpáncél, ám mégis melegség ül bennük. Ha ajkai nem is, tekintete mindig mosolyt tükröz, mintha sosem lenne szomorú, mintha képtelen lenne bánkódni. Nem rajong a túl színes dolgokért. Leggyakrabban fehér, barna, és fekete különböző variációit hordja. Ruhái mind a legfinomabb anyagból készültek, alapos munkával, tökéletesen rá szabva.

Jellem: Leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy örök gyermek. Sosem nő ki a játékokból, a mesékből, ugyanúgy elvarázsolják, ahogyan azt tizenöt évvel ezelőtt is tették. Szentül hisz a varázslatokban, a mágikus lényekben, az igaz szerelemben, és minden másban ami még ehhez tartozik. Persze ezt nem igazán hangoztatja, hiszen ki akarna egy ilyen királyt az ország élére? Nagy valószínűséggel senki. Pont ezért a külvilágnak egy sokkal földhöz ragadottabb énjét mutatja. Türelmes, kedves és igazságos. Órákig képes hallgatni a panaszokat, és addig próbálkozik, míg olyan megoldást nem talál, ami minden félnek jó. Viselkedése is igazán közvetlen, sosem képzelte magát olyannyira magasabb rangúnak a többiekhez képest, mint azt sok nemes hiszi. Számára minden ember egyenlő, eltekintve attól hogy mennyi pénz lapul az erszényében. Ragaszkodó, makacs jellem, akit nehéz kizökkenteni. Ha valamiben hisz, akkor nagyon sok és nagyon nyomós érv kell hozzá, hogy elfogadja, az nem úgy van. Ezen a hibáján igyekszik javítani, ám gyakran keveredik vitába anyjával, akitől valószínűleg ezt a tudást örökölte. Mindezek mellett nagyon szereti családját. Hálás szüleinek azért, amit gyermekkorában nyújtottak neki, és hálás kistestvérének, amiért bearanyozza napjait. Szereti az ajándékokat, gyakran lepi meg családját valamivel. Ugyanakkor szó szerint a szépség megszállottja. Lenyűgözőnek találja finoman megmunkált műremekeket, bármi legyen is az fegyvertől kezdve egy ártalmatlan díszpárnáig. Gondoskodó, aki igyekszik szeretettel fordulni mindenkihez, leginkább testvéréhez. Hisz benne, hogy szeretettel bármit elérhet az ember. Talán pont ezért, vagy a rengeteg mese hatására, sosem lenne hajlandó érdek házasságot kötni. Ebből szoktak a legnagyobb viták születni, ám ő hajthatatlan. Rengeteg fiatal lány zsongja körül, megszámlálhatatlanul sok szépség kering udvarában, ő mégis türelmesen vár az igaz szerelemre.

Élettörténet: Mindig is olyan élete volt, amit bárki megirigyelhetett volna tőle. Uralkodó családba született, ráadásul elsőszülöttként, így nem volt kérdéses, ő követi majd apját a trónon. Sosem érezte ezt tehernek, hiszen szülei gondoskodtak róla, hogy ne vesszen el gyermekkora a rengeteg tanulásban, a végtelen beszédekben, és az unalmas meghallgatásokon. Hagyták, hagy legyen olyan boldog gyermek, amilyennek lennie kell. Mindezek mellet, kiváló képességekkel rendelkező trónörökös cseperedett belőle. A tanulást is egy hatalmas játéknak fogta föl, mindig szívesen ült le a könyvek elé, és tátott szájjal hallgatta tanítóinak csodás történeteit. Ha szükség megkívánta, kellő komolyságot volt képes magára kapni, ám a fennmaradó időt kishúgával, örömteli játékkal töltötte. A kislány jóval fiatalabb nála, ő az egyetlen testvére, talán pont ezért igen közel került a szívéhez, mondhatni elkényeztette, méghozzá szeretettel. Rengeteg időt töltött vele, ő vált a legfontosabbá számára. Persze tudja, hogy számára a legelső és legfontosabb dolog népének jóléte. Gyakran kíséri el apját egy-egy körútra, hogy segítségére legyen az ügyek intézésében, ám az sem ritka, hogy egymaga száll nyeregbe, és kevéske kíséretével látogatja meg a kastély közelében lévő falvakat. Egyre több feladatot kénytelen átvenni, hisz apja öreg, az idő múlásával többet és többet betegeskedik. Már a legrosszabbra is fölkészült, de bízik a felépülésben, hiszen kicsit sem vágyik arra, hogy anyja megpróbáljon neki tökéletes királynőt találni.

Hobby: Testvérével játszani, meséket fölolvasni neki, szépséges dolgok gyűjtése

Foglalkozás: Trónörökös

Extrák: Szereti a különféle madarakat, ám nincs szíve kalitkában tartani őket. Inkább a palota hatalmas kertjébe ül ki, és figyeli az apró etetőket, madár fürdőket, és a tavat, amit csupán az ő kedvéért alakítottak ki. Kedvencei a hattyúk, kecsességük és szépségük mindig elvarázsolja. Gyakran órákon át csak a békésen lebegő állatokat figyeli. *** Hálószobája hatalmas, ám csupán olyan dolgokat tűr meg benne, amik igazán gyönyörűek. Pont ez teszi olyan lenyűgöző hellyé. *** Gyakran betegeskedik, sosem volt túl erős fizikumú fiú. Pont ezért szülei néha ragaszkodnak hozzá, hogy hintóban utazzon, ne pedig lóháton, mindazok ellenére, hogy gyűlöli a hintókat.

Engedélyezve: 2013. 01. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).