Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yata Misaki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 19

Külső leírás: Tökéletesen definiálható deszkás tinédzserként. Gesztenye barna tépett rövid haját kis fekete sapkával rejti el, de a rakoncátlan tincsek így is ki-ki kandikálnak alóla ezzel egyfajta gyermeki bájt kap jóvágású arca. Mogyoróbarna szemei pedig hűen tükrözik minden érzelmét, legyen az földöntúli csillogás vagy épp a legmélyebb sötétség. Fiúhoz képest alacsonynak számít alig éri túl a korabeli lányokat, ám mégis megfelelően szálkásan erős test alkatú. Öltözködése hűen tükrözi stílusát ami kimerül egy buggyos fekete nadrágba egy hosszú fehér felsőből és a derekára kötött piros pulóveréből. Elmaradhatatlan kiegészítője a fülhallgató illetve deszkája melyen ott díszeleg klánja jelképe. Itt még megemlítendő, hogy ez a szimbólum a szíve fölött is ott díszeleg testébe ágyazva.

Jellem: Yata-san az a fajta ember aki képtelen megülni a fenekén fizikai valójában. Izgága és rendkívül önfejű mely magában hordozza makacsságát és azt, hogy mindig fejjel megy a falnak. Temperamentumossága, lendületessége bárkit maga mellé vonz és ha bajba kerül akkor sem könnyű megállítani vagy eltántorítani céljától. Minden érzelem kiül az arcára és ha ebből valaki nem tudná a hangulatát, az megismerheti a fiú szókimondóságát és igencsak nagy száját. Mindezekkel ellentétben a végletekig hűséges klánjához és barátaiért fél karját is odaadná. A lányokkal pedig meglepő módon szóba állni is alig mer, egyből zavarba jön, valószínűleg mert még nem volt sok tapasztalata a másik nemmel.

Élettörténet: Nem tudni, pontosan milyen gyermekkora is volt, de feltételezhető, hogy az utcákat rótta az helyet, hogy az iskolába töltötte volna mindennapjait, lehet még erre sem volt lehetősége. Ebben a szorgos elfoglaltságban méltó társra lelt legjobb barátja személyében Fushimi Saruhikóval. Kettőjüket Mikoto Suoh (a Vörös Király) szedte fel őket a járda szigetekről és adott célt, barátokat és családias szeretetet a HOMRA klán nevében. Mikor Fushimi elárulta a csoportot, Misaki mérhetetlen düh, keserűség, és tehetetlenség fogta el, mivel barátja szimplán félvárról vett mindenfajta ragaszkodó, könyörgő szónoklatot és azóta se képes megbocsátani neki ezért. Ettől eltekintve továbbra is Saruhiko az aki Misakinak meri hívni, bár ezzel jár némi következmény.

Hobby: deszkázás

Foglalkozás: ismeretlen

Extrák: Anime: K project Misaki a Vörös Királytól kapott különleges erejét használja a harcok során és deszkája segítségével győzi le ellenfeleit, ilyenkor vörösen világít teste. Beceneve: Yatagarasu

Képinfo: Sajnos nem tudom ki készítette a képet. (http://www.zerochan.net/1350253)

Engedélyezve: 2012. 12. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).