Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yagi Touhi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony termetű fiú a többihez képest, de nem túlságosan. Nem túl erős, de nem is gyenge, mondhatni átlagos. Kissé hosszúkás szép vonalú arcát fehérarany ragyogású szőke tincsei keretezik rakoncátlanul, rendezett mégis borzolt formában, mintha minden tincse be lenne állítva. Halványkék szemei vannak, amikben a fény lilás árnyalattal csillan, ezért is olyan különleges. Sokszor néz kacéran az emberekre, ezzel feltárva szinte minden gondolatát. Kedvenc színei a lila, a sárga és olykor a feketés zöld, főként ezeket a ruhákat részesíti előnyben, amik ilyen színekből állnak, de ettől függetlenül mást is felvesz. Szeret divatosan mégis egyedien öltözködni, mindig kirívó és figyelemfelkeltő. Jobb fülében két pici lila gömb fülbevaló található meg, s elég gyakran még körmét is feketére festi, de csak ha illik a ruhájához. Imádja a csecsebecséket, a kiegészítőket, szinte minden héten más csüngőcske van a mobilján.

Jellem: Mohó, kéjenc (nevében is benne van – Yagi), és birtokló. Ennek ellenére, mégis évfolyamának legjobb tanulója, mert tudja, hogy a későbbiekben ez számára is jól fog jönni. Osztályából csak nagyon kevesen tudják teljesen másságát, bár mindenki láthatja rajta, hogy a fiúkhoz vonzódik inkább. Szereti az erotikus játékokat, az izgalmat, nem egyszer történt már, hogy az iskolában a szertárba csábított egy focistát, és kénye kedve szerint elégítette ki. Sokáig nem kötődik senkihez, csak egy-egy alkalmon alapszik még a legintimebb kapcsolata is, nem szereti ha uralkodnak felette, vagy birtokolják, viszont ő szeret mást birtokolni. Bátorsága és mersze van elég, viszont ész is társul hozzá. Imádja a kihívásokat.

Élettörténet: Egy teljesen átlagos családban élt, egészen 8 éves koráig, mikor is apja meghalt egy „balesetben”, nem tudták bizonyítani a gyilkosságot és így lett lezárva a nyomozás. Ez után kicsit módosabban kezdtek el élni, aminek Touhi nagyon is örült, de nem tudta mi folyik körülötte. Alig 10 évesen, egyik éjjel rányitott anyjára egy vihar közepén, s meglátta amint egy férfival van együtt elég intim helyzetben. Ha bár később ez nem is látszott meg rajta, de tudat alatt sokkolta az esemény, s inkább a férfiakhoz kezdett vonzódni mint a lányokhoz. Később ez a férfi lett a pótapja, akit szívből utál, de elviseli mert eltartja őt is és anyját is, valamint ritkán látja az üzleti utak miatt. Anyja elkezdte elhanyagolni 10 éves kora óta, így alakult ki az a jelleme, ami mindig vágyik a figyelemre, a központban tündöklésre, a kiemelkedésre. Egy kertvárosi részben laknak elég nagy házban.

Hobby: szeret hétvégenként éjszakára kiruccanni bárokba, discokba és egyéb szórakozóhelyekre, ha unatkozik, valamint imád csábítani, esetleg felszedetni magát, az iskolában titokban huncutkodni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: a beceneve általában Tou-chan vagy To-chan, de szinte mindenki Toihunak hívja

Engedélyezve: 2009. 10. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).