Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 18 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thranduil, a Bakacsinerdő tündekirálya
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Levi-sama

Kor: ismeretlen, talán 1000 éves, vagy több

Külső leírás: a tündék legszebbjei közül való. Földig érő ezüstszőke puha hajával, holdezüst és hajnalkék árnyalataiban játszó szemeivel, hibátlan sápadt bőrével, nemes és arisztokratikus arcvonásaival lehet talán kifejezni, mennyire szép is ő. Nagyon magas, karcsú és délceg, nemesi tartásával és eleganciájával félreérthetetlenül jelzi a külvilág számára, hogy mennyire különleges Ő. Általában tünde nemesség ruhaviseletét látni rajta, hosszú brokát és selyemköpenyek, amelyeket rangjához méltón színjátszó drágakövekkel ékesítettek. Fején a híres avarkorona csillog. Hangja mély és selymes, amikor hozzád beszél, úgy érzed, meleg mézédes bort kortyolgatsz, mely képes elkábítani teljesen.

Jellem: megfontolt, nyugodt, türelmes. Kiváló uralkodó, óvja és megbecsüli népét. Az orkokkal és óriáspókokkal való csaták során mindig a tündeharcosok életének kímélete a célja, soha nem áll elő vakmerő és kockázatos tervekkel. A Tünde Tanács véleményét tiszteli, azonban csak akkor hallgat rájuk, ha az népe érdekét szolgálja. Tisztában van komoly felelősségével, rengeteg áldozatot hozott már a tündékért, és bármikor képes arra, hogy újra megtegye. Nem önző, mégis néha úgy érzi, a torkát szorongatja, megfojtja a felelősség, a rengeteg kötelesség. A lelkének létezik egy árnyoldala is, amelyet mélyen elrejt magában, azonban olykor-olykor megmagyarázhatatlan módon könyörtelenné válik. Talán ennek is köszönheti, hogy nem csak tisztelik őt, hanem félik is.

Élettörténet: A sinda (szürketündék) néphez tartozó tünde. Az előző tündekirály egyetlen fiaként született. Egész életében az uralkodásra nevelték. A Másodkorban Lindonban élt, és 1000 körül alapította birodalmát a Nagy Zölderdőben, amelynek neve immáron Bakacsinerdő. Királysága gyönyörű, az emberek erdei tündéknek hívják a népét, legendák szólnak szépségükről, bárkit megbabonázó énekhangjukról és dicső harcaikról. Thranduil pedig minden mese és legenda legdicsőbb jelensége. Az orkokkal és pókokkal folytatott harcairól, és a Gyűrűháborús hőstetteiről szólnak ezek a történetek, amelyeknek nagy része bizony igaz. Előre eltervezett, úgymond politikai házasságából született egy fia, Zöldlomb Legolas. Nevelése üdítő színfolt az életében. Erős és bátor harcos lett, méltó vált arra, hogy majdan megkapja tőle a koronát. Thranduilnak jelenleg a területére betörő orkokkal és az egyre erőszakosabban terjeszkedő emberekkel van a legtöbb gondja, valamint különös álmaival, amelyek egy eljövendő idegen férfi által hozott változásokat jósolják neki minden éjjel.

Hobby: íjászat, olvasás, csillagok tanulmányozása, elmélkedés és zenehallgatás. Kedvence az eperbor

Foglalkozás: Bakacsin-erdei szürketündék királya

Extrák: Könyv: Tolkien: A hobbit

Képinfo: artist name: An7Dash (http://google.com)

Engedélyezve: 2012. 12. 23.
2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:35:44
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).