Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aiden Harris
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 17

Külső leírás: Aiden a legjobb indulattal sem mondható nagydarabnak. Sovány, gyengének tűnő sziluettje miatt 2 évet simán letagadhatna. Körülbelül 170 centijéhez társuló 50 kilója kifejezetten beteges kinézetet kölcsönöznek neki; kulcscsontja, csípője és gerince éles vonalakkal rajzolódik ki bőre alatt, de ennek ellenére karjai és lábai kissé szálkásak. Gyengéd, talán kissé nőis arcvonásokkal lett megáldva, melyek elsősorban pisze orrában és hatalmas, meleg gesztenyebarna szemében nyilvánulnak meg. Szemöldöke szép ívű, még inkább felhívják a figyelmet szemeire. Haja vörösesbarna, középhosszú. Állandó jelleggel kócosan omlik le nyakára, majdnem elérve csontos vállait. Ajkai csábosan teltek, a megpróbáltatások és a temérdek küzdelem után is mindig ott ül szája szélén egy halovány kis mosoly. Bőre sápadt, kissé talán szürkés a vitaminhiány és más egyéb fontos tápanyag hiánya miatt. Nem igazán foglalkozik vele, hogy mit hord, eddigi életében ez volt a legkisebb gondja. Még a gyermekotthonban azokat a ruhákat hordta, amikbe éppen belenőtt, vagy már egy társának nem kellettek, az utcán azt viseli, amit talál.

Jellem: Visszahúzódó és csendes. Eddigi rövidke élete során, nem egy olyan sorsfordító esemény történt vele, ami miatt teljesen összetörhetett volna és akár az életét is eldobhatta volna – hisz lehet, hogy még az sem tűnt volna fel nevelőinek. Ezen okból kifolyólag rendkívül erős, bár vannak dolgok, olyan apróságok, amelyek egy átlagos, korabeli kamasznak meg sem kottyannának, de neki fájdalmat okoznak. Sosem kapott szeretetet senkitől. Világ életében egyedül érezte magát, tulajdonképpen nem is tudja milyen, ha foglalkoznak vele. Ő maga nehezen fejezi ki az érzéseit és szinte képtelen megbízni másokban. De ha valakit megkedvel, örökre a szívébe zárja, még akkor is, ha azaz illető nem érdemli meg. Jó emberismerő. E képessége nélkül nem is tudna boldogulni.

Élettörténet: Sosem ismerte a szüleit. Szülés után, az anyja lemondott róla, így egy gyermekotthont működtető apácák kezébe került, így elég szigorú neveltetésben részesült. Kisgyermek korában nem részesült túl sok figyelemben és törődésben, de ennek ellenére jelleme és magatartása egészen jó irányba fejlődött. Nem keveredett bajba, mindig szót fogadott nevelőinek, de ahogy elkezdett serdülni, meggyűlt a baja néhány másik gyerekkel, akik piszkálták, később napi szinten bántalmazták – akár fizikailag is. Hiába próbált segítséget kérni az apácáktól és a papoktól, akik a nevelésükkel foglalkoztak, nem javult a helyzet. Minden próbálkozása ellenére általában ő került ki bűnbakként, aminek elég komoly retorziói voltak. Többször előfordult, hogy igazságtalanul büntették. Például nem kapott enni, vagy akár megverték övvel, ami komoly nyomokat hagyott vállain és hátán. Ezek után szinte számítani lehetett arra, hogy megszökik. 17 születésnapja előtt pár nappal, meglépett az otthonból. Nem vitt magával semmit, hisz tulajdonképpen nem is tudhatott magáénak semmit. Jelenleg az utcákat rója, minden este ezért izgulva, hogy találjon egy helyet, ahol meghúzhatja magát, és ahol nem talál rá a rendőrség, hisz akkor visszavinnék egy otthonba. Ott pedig valószínűleg ugyan arra a sorsra jutna, mint szökése előtt.

Hobby: Szeret olvasni. Amíg gyermekotthonos volt imádta bújni az ott fellelhető könyveket. Nem válogatott közöttük. A lexikonoktól kezdve, a mesekönyvekig mindent elolvasott.

Foglalkozás: Néha koldul egy kis pénzt, hogy legyen miből élelmiszert vennie.

Extrák: Uke, de még nem volt kapcsolata más férfival. Sőt. Még tisztában sincs nemi identitásával. Mindig ez volt a legutolsó, amivel foglalkozott. *** Sosem volt semmije, sosem kapott semmit. Míg a többi gyereknek volt egy kis kincse, amit nem osztott meg a többiekkel. Ez lehetett egy üveggolyó, vagy egy játékállat. De neki még egy kopott plüssmacija sem volt, pedig mindig szeretett volna egyet. *** Kisbaba kora óta rendkívül fázós, nehezen viseli a hideget. Végtagjai elképesztő módon át tudnak hűlni. Ezen okból kifolyólag szereti a meleg kötött dolgokat, bár eddig nem volt túl sok lehetősége ilyen ruhákat hordani. *** (Ihletforrás: My Chemical Romance - Light behind your eyes, H. C. Andersen - A kis gyufaárus lány)

Képinfo: http://fc03.deviantart.net/fs46/f/2009/186/e/5/e59253f5d8291e41471673fc80bcee96.jpg

Engedélyezve: 2012. 12. 21.

Módosítva: 2013. 01. 31. 22:23:47
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).