Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mynra Tobias (kitalált)
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Kat Cobie

Kor: 20-nak néz ki, de jóval idősebb

Külső leírás: Magas lány, aki ettől függetlenül szívesen hord magas sarkút. Puha, fényes, barna haját kontyba kötve hordja, frufruja mindig a szemébe lóg. Gyönyörű kék szemei, unalomtól csillognak, nem tud soha semmit sem csinálni. Szereti kiegészítőkkel megbolondítani a megjelenését, állandóan figyel, arra mit vesz fel, hiszen az első benyomás a legfontosabb. Sminket nem szívesen ken fel magára, számára kínszenvedés, mire le tudja szedni magáról.

Jellem: Alapjába véve kedves és figyelmes lány, de nagyon büszke természet. Nincs az az isten, aki rávenné egy bocsánatkérésre. Forrófejű, gyorsan felkapja a vizet és akkor ne akarj a közelében lenni, mert robban. Figyel a részletekre, csak igényes munkát enged ki a kezei közül, mindig a tökéletesre tör, legyen szó bármiről. Nagyon jó megfigyelő, semmi nem kerüli el a figyelmét. Gyűlöl vitatkozni, de ha a helyzet úgy adja harcol az igazáért. Gyűlöli a hazugságokat, valamint a beképzelt embereket.

Élettörténet: Norvégiában, egy kis folyócska partján alapították meg Skien-t, amely mára megyeszékhellyé nőtte ki magát. Norvégia hetedik legnagyobb városa, több, mint 50 ezer lakossal büszkélkedhet. A város a nevét, a kis folyó miatt kapta, norvégül a Skida szó, ugyanis egyenes palló-t jelent, ami a folyóra utal. Mynra nagyon jó kapcsolatot ápol apjával Norvégiával és Izlanddal. Az európai országok közül, eddig csak Németországot ismeri, de szívből gyűlöli. Svájcról és Olaszországról már nagyon sokat hallott, így nagyon szeretné végre megismerni őket, ezért elhatározta, hogy bejárja az összes európai országot.

Hobby: olvasás, kutatás más országok kultúrája iránt

Foglalkozás: város

Extrák: címerszínei: piros, sárga ** születés nap: 1838. január 1.

Képinfo: Nem az enyém. (deviantart)

Engedélyezve: 2012. 12. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).