Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thierry Papillon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 26

Külső leírás: Nem igazán illik abba a világba, amibe belekeveredett évekkel ezelőtt. A haja nem túl ápolt, hiszen mégsem nő, nem fordít rá sok gondot, de mégis csodálatos, akármelyik, ellenkező nemű egyén megirigyelhetné. Akárcsak a bőrét. Hibátlan, selymes. Alapjában véve világos színek jellemzik: a bőre fehérkés, a haja világosbarna, a szeme eszméletlenül világoskék, kicsit, mintha vak lenne, az ajkai halványrózsaszínesek, és ha ez nem lenne elég a varázslatos megjelenéshez, a szempillái… indokolatlanul hosszúak. A fogai szabályosak, a hangja kábító. Amivel nincs megelégedve magán, az a testalkata. Nem túl magas ugyanis, sőt, kifejezetten picike, alig üti a 165 centit, ehhez meg még csak nem is kifejezetten izmos, hanem inkább vékonyka. Derekán egy pillangótetoválás díszeleg, ruhái viszont többségében fedik ezt. Ruhái, amik sosem egyfélék, nem lehet rájuk húzni, hogy csak elegáns, vagy csak hétköznapi. Gondolkodás nélkül felveszi a fehér farmerhez a csillámos, rózsaszín inget, és rá a fekete, elegáns zakót fekete férfiszandállal. Imád különleges lenni. Ez valahogy a vérében van.

Jellem: Naiv. Ez az egy szó… mintha maga Thierry lenne. Az a típus, akit szívesen képen törölnél, hogy térjen már észre és vegye észre a valódi világot. Akárki be tudja csapni, minden különösebb erőfeszítés nélkül is, hiszen a naivitásához párosul jó adag hiszékenység, hatalmas adag kedvesség és kész is egy kombó, ami leginkább önmagára veszélyes. Sosem kérdez, mindig csak teszi, amit kérnek tőle. Ha ez egy ötvendolláros, akkor adja, ha csak az, hogy üljenek le vele szembe és hallgassák meg, akkor ezt is megteszi. Nagyon mélyről jövő a hite és a megingathatatlan bizalma akárkiben, legyen az egy fehér csecsemő, vagy egy néger csöves, neki ember-ember. Valahol a génjeiben kell keresni ennek a hibának az alapvető okát, mert valljuk be: a mai világban ez több, mint szimpla jellembeli furcsaság. Már gyerekként is odaadta a fél almáját annak, aki kérte, a zsebpénzét a nehézfiúknak, ha azok szépen néztek rá. Sokszor használták ki, és nagyon kevés ember értékelte élete során egy picikére is eddig, hogy ő valójában mennyire jó, mennyire javíthatatlanul jó. Nem kedveli a vitákat, de ha szükséges és tudja, hogy igaza van, igenis ki tud állni magáért, bár nem kiabálva, csak észérvekkel. Ha baj, akkor inkább kerüli, mint kimászik belőle. Mondhatjuk, csodálatos lény ő, csak iszonyatosan rossz helyre érkezett. Mint egy pillangó a pöcegödörben.

Élettörténet: Francia család sarja, Párizsban élt egészen a felsőbb iskolái kezdetéig - ezeket ugyanis már Amerikában kezdte el. Okos, határozott álmokkal rendelkező, nemi identitásában bizonytalan, szűz fiú volt ekkor, és nagyon csúnyán át is verték az első pillanatban. A kedves, parkra néző kis lakás a város egyik legrosszabb negyedében volt, ahol egy olyannak mint ő, harangoztak. Vagy kirabolják és megölik, vagy megerőszakolják, kirabolják és megölik, vagy kurvának áll. Ő persze nem tudta, hogy amit csinál az egyetem első félévétől a tanulás helyett az kurválkodás. Komolyan. Ő csak azt tudta, hogy egy kedves, orosz fickó meglátta az utcán, állítólag beleszeretett, magához költöztette, munkát adott neki, és lassan elvesztette a családját is, az egyetemen szerzett barátait is. Lakást és pénzt kapott, állítólag azért, mert adatokat vitt fel számítógépre, valójában a szexért, amit viszont szerencséjére egy valakivel, az orosz fickóval kellett csak elviselni - akibe javíthatatlanul bele is szeretett, mélyen, tiszta szívből, teljesen. Az orosz viszont ezt kiszagolta, és kihasználta Thierry hiszékeny természetét és menthetetlen, romantikus alkatát ahhoz, hogy szabaduljon, mikor süllyedt a hajó. Ugyanis leleplezték a maffiának azt az ágát, amit Thierry szeretője vezetett a városban, és ő elmenekült, előtte viszont meggyőzte a fiút, hogy az édesanyja halálos beteg otthon, Moszkvában, hozzá kell hazamennie. Persze, hogy Thierry elhitte, a bíróság meg kiröhögte, mert melyik huszonhat éves, meleg férfi hinne el egy ilyen mesét? Így a mi kis hősünk jelenleg arra vár, hogy átszállítsák oda, ahol a számos bűncselekményért kapott nyolcvankét évet le fogja tölteni.

Hobby: Mostanában inkább a sírdogálás, de régen szeretett rajzolni, segíteni embereknek

Foglalkozás: Jelenleg fegyenc

Extrák: Foglalt, Hyuuunak. *** Igen, ő az a típus, aki halálra van ítélve egy börtönben. *** Amikor Amerikába érkezett, a repülőtérről kijövet meglátott egy csapat srácot. Egy vékonyka srácot vertek épp, de Thierry szólt pár taxisnak, akik elzavarták ugyan a verekedőket, de a verttel nem foglalkoztak, neki Thierry adott papírzsebkendőt és egy kis aprópénzt, hogy hazajuthasson. A baj az, hogy Thierry arcmemóriája több, mint borzalmasan rossz… *** Komolyan hitt az oroszban, ezért, hogy neki segítsen, eleinte nem tagadta az ellene felhozott vádakat. Védője viszont kiszedte belőle az igazat, ekkor azonban már késő volt visszakozni, és egészen őszintén maga Thierry sem tudja, hogy bűnös-e, hiszen ő csak szeretett. *** Szüleivel nem tartja a kapcsolatot immár hat éve, mióta az orosz bűvkörébe keveredett. Az öregek arról kaptak egy hivatalos levelet csak, hogy a fiúk nyolcvankét évre börtönbe vonul. *** Semmit sem tud az elítéltek életéről. Fogalma sincs, hogy bent mik történnek, és hogy mekkora veszélyben van. *** Neve és természete miatt pillangó a beceneve. ***

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2018. 01. 01. 22:54:10
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).