Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Seika
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 17

Külső leírás: Hosszú ébenfekete haja a fenekéig ér, de mindig felfogva hordja. Frufruja lágyan omlik le vállaira, keretezve porcelán babás arcát. Szemei gyönyörű sötétek és igézőek. őre bársonyos, bár sápatag, amit sötét haja és szeme csak jobban kiemel. Épp ezért hord fehér ruhákat, mert az annyira nem emeli ki bőrének beteges fehérségét. Ajkai halványak, kissé teltek, de kívánatosak. Vékony, törékeny alkattal rendelkezik, ami még inkább egy baba látszatát kelti. Formás idomai vannak, feszes feneke és kerek mellei. Alacsony lány, épp hogy eléri a 160 cm-t.

Jellem: Elsőre egy csendes, szomorú lány látszatát kelti. De hogy ebből mi igaz? Szomorúnak tényleg szomorú, mert senkije sincsen és magányos. Csendesnek is mondható, de csak amíg szóba nem állsz vele, hisz utána már boldogan társalog veled és még mosolyogni is láthatod. Végtelenül kedves lány, aki szeret barátkozni, de ugyanakkor fél is a rossz emberektől, a gonoszságtól. Könnyű őt megbántani és elszomorítani, de ugyanakkor ha nagyon elkeseredett fel is lehet őt vidítani és mosolyt csalni csinos kis arcára.Gyermeki ártatlansággal áll a világgal szemben és képes dolgokon elsírni magát még akkor is ha rossz emberek fellökik.

Élettörténet: Nem tudni kik a szülei. Seika egy napon csak úgy megjelent a faluban. Senki sem foglalkozott az alig 2 éves síró kislánnyal. Emberek mentek el mellette, lökték meg, de senkit sem érdekelt hogy ott van. Így bolyongott a falúban, míg egy nő meg nem látta. Nem is lehetet kérdéses, karjaiba vette a gyermeket, magához ölelte a kis hideg testet és haza vitte. Otthon énekelt neki, dajkálgatta, megetette, szép ruhába öltöztette és vigyázott rá. Névnek a Seika-t adta neki és többé nem engedte. Saját gyermekeként szerette és nevelgette, ám a falusiak nem szerették a lányt. Démonnak tartották, mert más volt mint ők. Bőre túl sápatag volt, és olyan furcsának tűnt, síron túlinak. A gyerekek nem akartak vele játszani, nevelő anyján kívül pedig senkit sem érdekelt léte. Seika még csak 10 éves volt mikor Shizuka meghalt és az árva kislányról senki sem gondoskodott. Mindent magának kellett megoldania és a falusiak csak azért tűrik meg még most is őt maguk között, mert Shizuka-t szerették. A kedves nő mindenkinek segített valamiben, így legalább ennyivel meg akarták neki hálálni, hogy a lányt nem zavarják el a faluból. Viszont jól soha se bántak vele. A magányos lány egyetlen társa egy kicsi cica volt, aki épp oly magányos volt akkor mint ő 2 évesen. Magához vette, meggyógyította és a cica többé nem hagyta el őt. Fekete macska lévén Seika Akumu-nak, azaz rémálomnak nevezte el a cicát. Már egész kicsi korában is voltak furcsa álmai, de ezt senkinek se merte elmondani.

Hobby: kint sétálgatni és cicájával játszani

Foglalkozás: -

Extrák: nevének jelentése: Láng * van egy cicája Akumu (Rémálom) akit nagyon szeret * olykor egy fekete pillangó mutatja neki az utat és ő arra felé sétálgat el * betegesen sápatag a bőre, a falúsiak szellemnek gúnyolják és mindig bántják vagy épp levegőnek nézik * elég kölykös lány, aki védelemre szorul * nagyon szereti a természetet és az állatokat * gyakran álmodja azt, hogy fehér ruhában áll egy furcsa, ködös helyen, nem messze pedig egy kastély elmosódott képe látszik. Cicája ott is mellette van és akárcsak a fekete pillangó, így Akumu is vezeti őt a kiút felé * lassan már ideje lenne férjhez menni, a falu lakói pedig már nagyon várják azt a pillanatot, mert akkor megszabadulhatnak az átoknak tartott lánytól

Képinfo: http://theancientsoul.deviantart.com/art/dreaming-of-fantasy-106297452

Engedélyezve: 2012. 12. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).