Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Oberoa Nodarix (saját)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Akahige

Kor: 18

Külső leírás: hosszú fekete haja van, kék szeme, és magas. a népére jellemző erős fizikummal rendelkezik szereti a szürke ruhákat, ezért, mivel páncélját nem szokta magával cipelni, mikor más országokban jár, bő, szürke és kék ruhákat visel. Ha küldetésen van, akkor egy szürke, arcát is takaró páncélt visel. Mindig oldalán hordja két kedvenc katanáját.

Jellem: Szamurájként nagyon büszke, és önzetlen. Mindig barátságos, és segítőkész. Igyekszik hideg fejjel gondolkodni, és átlátni egyes helyzeteket, de sokszor ez a gondolkodás kevésnek bizonyul. Harcban mindig a mások biztonsága számára az első. Szeret filozofálni, főleg egy-egy kisebb vízesés mellett, a tubogó víz hangjánál. Ha megsértik, akkor azonnal kardot ránt az illetőre, és sajnos sokszor nem tudja megkülönböztetni a tréfát a sértéstől. Szakét nem szívesen iszik. Habár ő érdeklődik a lányok iránt, azok sosem veszik észre őt. A nőkben elsősorban a szerelmet keresi, nem pedig a szexualitást.

Élettörténet: A Vas országában született, a szamurájok földjén. Ő is annak nevelkedett, és közben folyamatosan hallgatta a többi szamuráj meséjét a többi országról. Mikor egy shinobi ellátogatott az országba, találkozott vele, és megemlítette neki, hogy a shinobik erősebbek a szamurájoknál. Ezen ő felkapta a vizet, és megígérte neki, hogy olyan nagy szamuráj lesz, aki felülmúlja majd az összes kagét. El is utazott, a négy nagy országba, hogy nidzsákkal küzdhessen ,és egyszer egy kagéknál erősebb szamurájként térjen vissza a Vas földjére. Találkozott egyszer egy völgyrejteki ninjával, akinek hasonló céljai voltak, megküzdöttek egymással, de végül nem tudtak dűlőre jutni, hát elhatározták, hogy ha mindketten elérték céljaikat, majd akkor megküzdenek.

Hobby: Elmélkedés a vízesések mellett

Foglalkozás: szamuráj

Extrák: Két kardot használ csak a harchoz, ezeknek a nevei Hajnal, és alkony. Ezekbe általában nagy mennyiségű chakrát áramoltat, így még erősebbek a vágásai. Képes bánni a tűz és víz chakrákkal.

Engedélyezve: 2012. 11. 29.
2013. 06. 27.

Módosítva: 2013. 06. 26. 19:07:51
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).