Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Joyce Barlow
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Nem feltűnő jelenség, mégis ha valaki jobban megfigyeli elég szemrevaló és magával ragadó. Karcsú, bár picit hízhatna, de bármennyit eszik, - nem mintha sokat bírna – nem lesz nagyobb, gyógyszer meg hasonlókhoz viszont nem akar nyúlni, csak ha már muszáj lenne. Szemei sötétkékek, igazán ritka de gyönyörűek, szereti is kiemelni azzal, hogy szempilláját festi és kontúrozza szemét ezzel az élénk színnek sötét keretet adva. Gyakran jár kozmetikushoz, megteheti mert egyik legjobb barátnője általában ingyen csinálja meg szépen arcát. Haja eredetileg sötétbarna volt, még 16 éves korában kezdte el festetni feketére, és bizony jól áll neki főleg, hogy világos a bőre, mégsem teszi teljesen sápadttá. Szereti a sötét, az egyszerű, de picit csajos ruhákat, a szoknya nem a kedvence, pedig jól állna neki az is inkább farmer párti, na meg bőr – ha megteheti. Inkább sportcipő, mint magas sarkú, ezt vallja, mégis sok cipője van, és naná, hordja is őket, aminek emelt a sarka, legalább egy kicsit, de 1-2 tűsarok is fellelhető szekrényében.

Jellem: Egy tipikus „csaj vagyok és kész” vallású nő, aki mindkét felét kihasználja nemének, a gyengeséget és az erősségeket is. Benne van a hülyülésben, viszont hangoztatja hogy a nők is erősek ám, néha erősebben mint a pasik, ugyanakkor benne van a poénkodással is a női nemmel szemben, nála ez egyszerre humor és fegyver. Nem tűnik túl barátságosnak, mert sok mindent nem szeret az emberekben és a barátai számára is szókimondó. Ha úgy gondolja valaki nem szimpatikus nem rest szembesíteni hibájával. Nem mintha neki nem lennének, biztos van, és nem tartja magát tökéletesnek, de sokan ezt hiszik róla. Legközelebbi barátaival is ilyen, de náluk kedvesebb formában adja elő, ha ki is mondja amit gondol, legalább felvezeti vagy példálózik mielőtt belevágna, hogy ne döfjön nagyot vele a másik szívébe. Ezért érzik jó segítségnek is, még ha a kegyetlen valósággal is szembesíti őket. Nem hirtelen haragú, sőt türelmes, nem hangoskodó, csak zavarja ha valaki a „semmire” képes nyavalyogni. Törődik barátaival, akár az éjszaka közepén is felhívhatja őt bárki, nem neheztel, segítőkész de ezt minimálisan elvárja a másik féltől is. Neki is vannak problémái mint mindenki másnak, de nem szereti hangoztatni őket, inkább egyedül küzd meg a dologgal és csak akkor fordul más felé, ha már végszükség. Nehezen bízik meg emberekben, mert megesett már vele, hogy kifecsegte apró titkát, és másnap már mindenki tudta a környezetében. Pasikban elég válogatós, és nem titkolja, hogy a külső nála előnyt jelent. Azt viszont már titkolja, hogy a lányok felé is kacsintgat, de ha lehet közöttük még válogatósabb, mint pasiknál.

Élettörténet: Két báttyal áldotta meg az ég és szülei. Mindkettő lázadó korszakában sokat foglalkozott húgával mindenféle módon, például bevették a hülyülésbe, piszkálták ahogy jó testvérhez illik, de mindig lehetett rájuk számítani. Ezért lett cseppecskét fiús is a természete, mert habár csaj, szeret sportolni, motorozni, és nem a plázát járni vagy folyton csacsogni. Bátyjaitól sok dolgot örökölt, ami egy lánynak néha elég nehéz lehet, de jól vette az „akadályokat” kapott már megunt gitárt, számítógépet, robogót és motort is. Nem szegény családba született, így sosem gondolkodtak azon hogy akkor veszünk új valamit ha a régit eladtuk, de a szülők emellett mégsem voltak restek megtanítani gyerekeiket a pénz megbecsülésére. Mindig mindnet az utolsó erejéig használnak ki, a szülők és így a gyerekek is a környezettudatossággal élnek, beléjük lett nevelve a helyes táplálkozás, rend szeretet és a szelektív hulladékgyűjtés, szóval minden. A családban anyuka „keményebb” mint apuci – jellemben-, és ezt tiszteli nagyon Joyce édesanyjában, még ha néha bosszantja is 1-2 dolga.

Hobby: motorozás, barátokkal szórakozás, netszörf, zene, sportok, új dolgokra is könnyen rákattan ha nagyon megtetszik neki.

Foglalkozás: Alkalmi munkákat vállal

Extrák: Jelenleg egy Hostess kisvállalkozásnak egy alkalmazottja, és promóciós termékeket népszerűsít áruházakban. Jelenleg azért dolgozik, mert érettségi évében lekéste az egyetemi jelentkezést, de nem csüggedett sokáig, sőt nyugtatta is magát vele, hogy jobb így, előre tud félretenni egyéb költségeire, valamint olyan helyet keres, ahol majd egyetem alatt is dolgozhat. *** Habár szókimondó jellem, de nem ostoba, tudja, mikor hol van a helye, ezért sem veszekszik édesanyjával feleslegesen még ha ki is törne belőle, mert tiszteli, valamint a főnökeivel sem szállt eddig soha szemben, sőt iskolában a tanárokkal sem, így él túl az életben, és ezért nem tartja magát kétszínűnek, csak alkalmazkodónak. *** Már egyik bátyja sem él velük, de szereti gyakran meglátogatni őket, a szinglit gyakrabban mert néha tud nála aludni ha otthon gond van vagy későn érne haza és nem akar éjjel fagyoskodni vagy sokat utazni hazafelé. *** Szülei nem, bátyjai tudják, hogy biszex, valamint 1-2 barátja is tudja róla, de kérésére soha nem beszélnek róla másnak, még ha kérdezik sem. *** A fiúkkal is könnyen szóba elegyedik, ez köszönhető két bátyjának is, viszont ha valaki bejön neki, arra előszeretettel többet mosolyog mint átlagban, és ezt észre sem veszi. *** Kérésre áttehető Yuriba.

Képinfo: Kyoux ()

Engedélyezve: 2012. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).