Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Wakamatsu Kousuke
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Elég magas, 193 centi, hozzá 85 kiló társul, ami előnyére válik a lepattanók szerzésekor. Izmos, jó testfelépítésű, mint egy atléta, de ez a csapat szinte minden tagjára érvényes. Rövid szőke tincsei eléggé kitűnőek főleg csapatában annak ellenére, hogy Aomine sötétkék hajjal rendelkezik. Szemei sötétbarnák és gyakran gyűlik köréjük morcos ránc, de ez már a jellegzetességének mondható, ritka amikor sima az arca és nincs telve indulattal. Ha nem morcos akkor korom és komoly, de vidámnak elég ritkán látni, még a győzelmi pillanatoknak is hangos, túl aktív és agresszívek az arcvonásai.

Jellem: Wakamatsu erős személyiség, sőt több mint lelkes. Hiperaktív, agresszív, indulatos, hamar felforr az agyvize ez ezekkel a szavakkal írható le a legjobban. Sokak számára hangos és bosszantó, észre sem veszi magán, hogy ilyen, amíg rá nem világítanak, bár utána is hajlamos elfelejteni. Legfőképpen Aominével szemben a legbuzgóbb, mert idegesíti a másik flegmasága, egoizmusa és hanyagsága az edzésekkel szemben, még ha egy komolyabb meccs alatt látja is, mennyire jó benne, edzések kihagyásával is. Ő az első aki megemeli a hangját, és egyedül Imayoshi a csapatkapitány tudja valamennyire visszafogni, valamint egyedül talán Sakurai az akivel szemben csendesebben képes fellépni, vele nyugodtabban beszélni.

Élettörténet: Életéről és előzményeiről szinte semmit nem lehet tudni. Valószínűleg nem mostanában kezdte a kosarazást, mert elég erős és tehetséges benne, még ha bosszantóan agresszív és hiperaktív is szokott lenni. Gyors és jó center, későbbiekben sokakat meg is lep. A Touo Gakuen idén másodéves tanulója. A meccsek alatt könnyen felspannolja magát, de még utána sem lankad a lelkesedése, főleg, hogy mindig nyernek. A Kaijo elleni meccs alatt a hozzá hasonló Hayakawa szörnyen felbosszantja és panaszkodik is rá rendesen mindaddig míg fel nem világosítják, hogy Ő szinte pont ugyan ilyen, ezért egy ideig visszafogja magát, de nem sokáig. Kagamit is megfigyeli a Seirin elleni meccs alatt, nála észreveszi hogy milyen erős és szintén könnyen indulatos, sőt amikor kiállítják, rögtön azaz érzése támad hogy „ma még ki fog nyírni valakit” így (SPOILER) amikor a Winter Cup alatt meglátja, hogy mennyivel összeszedettebb, eléggé meglepi.

Hobby: Kosárlabda

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A Touo Gakuen kosárcsapatának Centere, és valószínűleg leendő kapitánya. *** Születésnap április 16-án, tehát csillagjegye Kos. Vércsoport: A. Mezszám 6. *** Pozíció: center, viszont tehetséges a lepattanók megszerzésében is.

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2012. 11. 28.

Módosítva: 2014. 12. 03. 21:20:28
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).