Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nara Yuichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 18

Külső leírás: 160 cm magas fiú, aki külsőre teljesen úgy néz ki, mint egy lány, hosszú, kékesszürkén csillogó hajával, és nagy, sötétkék szemeivel. Anyja parancsára már kiskorától kezdve lányruhákat hord, és lányként viselkedik. Sminkeli is magát, és vonzódik is a fiúk iránt, de senkivel nem alakít ki mélyebb kapcsolatot, hogy ne jöhessenek rá titkára. Még azt is csodának tartja, hogy anyja nem kötelezi kitömött melltartó hordására.

Jellem: Csöndes fiú, aki kerüli a kapcsolatot más emberekkel, de ha észreveszi, hogy valaki bajban van, akkor azonnal siet, hogy segítséget nyújthasson. Mindig kedves, és engedelmes mindenkivel szemben, és borzasztóan nagy a türelme is. Ezért is kell lányruhában járnia, hiszen elviseli anyja hóbortjait. Ráadásul igazán a neme se érdekli nagyon. Így nem is értené, ha mondanák neki, hogy miért baj az, hogy lányként kell élnie. A példát ahhoz, hogy nem szól vissza senkinek, főleg nem anyjának, apjától látja, aki a papucsok mintapéldánya. Úgy érzi, ha ő nem áll ki magáért, akkor neki fölösleges.

Élettörténet: Egy átlagos család egyetlen gyermeke. Anyja mindenképp azt szerette volna, ha lánya születik, hiszen tudta, hogy csak egy gyereke születhet. Vagy még annyi se. Yuichinak annyiban szerencséje volt, hogy világra jöhetett. Viszont... Abban már nem, hogy születésekor anyja sokkot kapott. Nem lehetett vele beszélni, váltig állítja, hogy lánya van azóta is, és annak is kezeli fiát. Talán éppen ez is az oka annak, hogy Yuichi nem barátnőt szeretne magának, hanem barátot. De ez őt nem zavarja, se anyját, apját is csak egy darabig idegesítette.

Hobby: Olvasás, táncolás, főzés, színészkedés, éneklés(gyönyörű, fiúhoz képest kissé magas hangja van)

Foglalkozás: Most kapott munkát egy népszerű színésztársulatban

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 09. 10.
2010. 12. 22.

Módosítva: 2010. 12. 22. 20:11:17
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).