Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fujiko Ai
Kategória: Yuri
Feltöltő: Fran Madaraki

Kor: 17

Külső leírás: Ai olyan lány, aki minden pasi ideálja.A két szép gesztenyebarna szemének, és tökéletes arcvonásainak köszönhetően, bátran mondhatjuk, hogy az arca tökéletes.A hosszú selymes hajzuhataga egészen a háta közepéig ér.Általában kiengedve hordja a haját, de egy hajpánt vagy egy hajcsatt elengedhetetlen számára.Az alakja, még a tökéletesebbnél is tökéletesebb.Vékony és karcsú, idomaira sem lehet panasz.165 centiméter és 52 kg.A ruházata amolyan "szomszéd lányos", laza farmer, tornacipő, és szines topp.

Jellem: Ai egy visszahúzódó, ám de kedves lány. Kicsit szűkszavú is, de a barátai igy szeretik.A barátnői, és a családja mindennél fontosabbak számára, igy bármit megtenne értük.Szeret a kedvükben járni azoknak akiket szeret, és mindig azt nézi hogy másnak jó legyen.

Élettörténet: Ai apukája, még 10 éves korában elhunyt egy baleset miatt. Ezután hosszú ideig nem beszélt, hiszen az apukája volt akkoriban az egyetlen, akinek mindig mindent őszintén elmondott. Az anyukája azonban ott volt Ai nak, de Ai neheztelt rá, hiszen mikor még az apukája is velük volt, akkor az anyukája mindig megcsalta Ai apukáját, és sosem törődött igazán a kislánnyal. Van egy nővére, akivel elég jó kapcsolatot ápol.

Hobby: Szeret olvasni, főleg mangákat, de mást is szivesen elolvas.Rajzolni és festeni is szokott.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Ai nak volt egy két szerelmi csalódása.Beleszeretett egy fiúba, aki nem viszonozta szerelmét.Azt mondván, hogy amilyen tökéletes Ai teste, és arcvonásai, biztos, hogy megcsalná, és hogy neki nem kell egy olyan lány akiben nem bizik meg. Utána megtalálta úgymond "igaz szerelmét" egy Takeo nevű fiút. A kapcsolatuk nem tartott több ideig egy évnél.A fiú megcsalta Ai t, és elköltözött szerelmével vidékre.Ezután a lány már úgy érezte, hogy életének nincs is értelme, ha nem talál rá az igaz szerelem.1 hónap múlva Ai, és családja elköltözött, mert az anyukájának igy közelebb volt a munkahelye. Ai új iskolába iratkozott, ahol összeismerkedett egy lánnyal, aki mindig vele volt, és segitett beilleszkedni is. Ai kezdett többet érezni a lány iránt,mint barátság, amit fél év után be is vallott neki. A lány nem viszonozta Ai szerelmét, sőt, kinevette és kigúnyolta őt amiért igy érez. Azóta nem állt vele szóba, és nem kereste tovább Ai társaságát sem. A lánynak sikerült összeismerkednie 2 lánnyal, akik akkor is vele voltak, amikor más nem.Azóta 3 -man a legjobb barátnők, és segitenek és kitartanak egymás mellett.Ai legnagyobb álma, hogy végül tényleg megtalálhassa igaz szerelmét.

Engedélyezve: 2012. 11. 25.

Módosítva: 2012. 11. 25. 16:59:52
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).