Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Benjamin Caffrey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 31 éves

Külső leírás: Magas, elragadó figura. Az izomzata szembetűnő, mindig odafigyel rá, hogy tökéletesen nézzen ki. Félhosszú, gesztenyebarna haját hátrafésülve hordja, ám pár kósza tincs mindig a homloka elé lóg. Arcéle markáns, határozottan férfias jelenség. A szemeiből mindig valamiféle ismeretlen huncutság sugárzik. Szigorú arcát csak ritkán mutatja meg, vicceivel igyekszik leplezni a valódi, komoly énjét. Magassága körülbelül 185 centiméter lehet. Általában sötét öltönyt visel, ehhez ugyanolyan színű kalapot hord. Ha épp nincs rajt a zakója, inget és mellényt visel. Szabadidejében a laza viseletet részesíti előnyben. Kedveli a sötét, határozott színeket.

Jellem: Vicces, vidám figura, mindig van egy megfelelő poénja, hogy oldja a feszültséget Bohókás, gyerekes viselkedése ellenére egy valódi zseni. Rögtön átlátja az összefüggéseket, hamar megtalálja a probléma megoldását. Hősszerelmes típus, kedveli a romantikát. Ha valakit megkedvel, legyen szerelem, vagy egy egyszerű barát, képes az életét kockáztatni. Konyít a művészetekhez, nem csoda, hiszen tökéletes hamisító. Nem szeret hazudni, ennek ellenére elég gyakran megteszi. Meggyőzőereje páratlan, bájos mosolyával bármelyik hölgyet leveszi a lábáról. Ismer minden csábító szöveget, ennek ellenére, ha nem színjátszásról van szó, elveszett, mint egy kisgyerek.

Élettörténet: Gyermekkoráról szinte semmit sem tudni. Az évek folyamán tökélyre fejlesztette hamisítási képességeit. Tíz éve van a szakmában, az ügynökök és a hamisítók körében igen híres. Megesett már, hogy kriminálpszichológia órán belőle volt a tananyag, erre igen büszke. Legjobb barátjával öt éve ismerik egymást, ez idő alatt habarodott bele első igazi szerelmébe is. Úgy tűnt, tökéletes a boldogság, dől a pénz, barátja és párja támogatja, ám a rózsaszín köd hamar feloszlott a szeme elől. Az a bizonyos nagy Ő faképnél hagyta, Ben élete pedig fenekestül felfordult. Hiába próbált a munkára koncentrálni, nem sikerült neki, ez okozta a vesztét is. Állítása szerint hagyta magát elkapni, mert már nem lelt örömöt az életben, ám az igazság az, figyelme oly annyira lankadt, hogy az őt vadászó ügynöknek sikerült levadásznia. A börtönben csak tovább romlott a helyzete. Egyedüli szórakozása az, mikor az a bizonyos ügynök, Mark, meglátogatja. Ilyenkor próbál minél vidámabbnak látszani, holott valójában életunttá vált.

Hobby: Műkincsek után kutatni, rengeteget olvasni, rajzolni.

Foglalkozás: Műkincs tolvaj, hamisító, svindler.

Extrák: Még nem volt dolga férfival, de nyitott mindenre. *** Imád sakkozni, egyéb logikai játékokat űzni. Előfordul, hogy legjobb barátjával fejben csinálja.

Képinfo: Nem az enyém. (http://google.com)

Engedélyezve: 2012. 11. 24.
2015. 06. 25.

Módosítva: 2015. 06. 24. 21:20:57
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).