Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thomas Noel Cunningham
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LordOfWorld

Kor: 25

Külső leírás: Rövid barna haja van, aminek a teteje teljesen kifehéredett a vámpírvér miatt, ami az ereiben csörgedezik. Egészen magas úgy száznyolcvan centi, de emelett rendkívül kidolgozott izomzata van. Egy alkalommal egy démonimádó szekta vezetőjét kellett megölnie, de rosszul sült el a buli, így egy pentagramm van a nyakán hátul. Vérfarkasfogak vannak a nyakában egy láncra fűzve, a vadászok jele mellett, amit szinte sosem vesz le.

Jellem: Rettentően bunkó és nagyképű. Ami a szívén az a száján, nem szokott hazudozni, csak ha nagyon muszáj a munkája miatt. Rendkívül jó emberismerő, álltalában megmásíthatatlan képet alakít ki az emberekről. Utál tévedni, ha előfordul is, sosem ismerné be. Munka közben néha bekattan és rendkívül kegyetlenül viselkedik, de igyekszik visszafogni magát.

Élettörténet: Gazdag brit családban nőtt fel London mellett. Mindig mindene megvolt, kicsapongó életet élt tinikorában. Nem vetette meg a szép hölgyeket, így rengeteg rosszakarója lett. Egy nap egy klubban volt és egy régi ismerős lépdelt felé. Megszokta már, hogy sok lány felpofozza, vagy leönti nyilvánosan, de ez a nap más volt. A régi ismerőse könnyedén, mintha mi sem történt volna táncolt vele, majd egy óvatlan pillanatban megharapta. Szerencsére még időben feleszmélt és ellökte, így nem cserélődött át teljesen a vére. Így lett ő fél vámpír. A lányt később megtalálta és megölte, akkor jött rá, hogy mi is az ami igazából lázba hozza: a gyilkolás és a vér látványa. Azóta pénzért bárki felbérelheti őt az éjszaka gyermekeinek kivégzésére.

Hobby: kick box, a munkája, a szép hölgyek

Foglalkozás: csapos egy bárban, de főleg a vadászatból él

Extrák: A katanáit egy yakuzavezértől szerezte, egy japáni kitérőkor, rettentően vigyáz rá, így csak különleges alkalmakkor hordja magánál. A pisztolyt mindig magánál hordja.

Engedélyezve: 2012. 11. 24.
2012. 12. 26.

Módosítva: 2012. 12. 26. 17:01:44
Módosította: LordOfWorld

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).