Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Perselus Piton
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Calael

Kor: 38

Külső leírás: Fekete haja egyenes szálú, lelapuló, a legtöbb ember zsírosnak mondja, pedig ügyel arra, hogy méltó legyen külseje egy tanáréhoz. Szeme ugyancsak fekete, de semmi nyoma benne annak, hogy szeretné az embereket, vagy szüksége lenne bárkire is. Ajka vékony, maximum gúnyos mosolyra húzódik, mikor a diákok látványosan szenvednek az óráján. Magas, fekete köpenyének hála pedig sokan denevérnek nevezik. A ruhatára is hasonló darabokkal van tele, de senki sem jutott el odáig, hogy megfigyelhette volna.

Jellem: A tanulók, de még a tanárok szemében is mogorvának, gonosznak tűnik. Diákjait szereti a porig alázni, ha nem tudnak megfelelően teljesíteni a tanórákon, de figyelembe véve, hogy szinte mindenki átmegy bájitaltanból, célravezető megoldásnak tűnik ez a módszer. Gyerekkorában a Mardekár házba került, annak ellenére, hogy félvérű. Hihetetlen módon vonzódik a sötét mágiához, de ennek okai mások előtt rejtve maradtak. Mindig is szeretett volna erős lenni, de fizikai erő helyett inkább észbeli fölényre igyekezett szert tenni társaival szemben. Ez össze is jött neki, ha figyelembe vesszük, hogy a történet végére a Tekergők mindegyike meghalt, ő pedig még nem. Egy embert szeretett életében, de ő is egy olyan emberhez ment hozzá, akit világ életében utált.

Élettörténet: Édesanyja egy Eileen Prince nevű boszorkány, édesapja pedig egy mugli születésű férfi, Tobias Piton. Anyja sokáig titkolta apja előtt, hogy mi is valójában, de amikor a kicsi Perselus elkezdte felfedezni képességeit, kénytelen volt bevallani a nő, hogy ki is ő. Emiatt a szülők nagyon sokat veszekedtek egymással, így a fiatal fiú gyermekkora nem éppen fényesen telt el. A közelben lakó Evans család lányai közül az idősebbre felfigyelt egy játszótéri útja során, mivel a kislány képes volt varázsolni. Sokáig figyelt rá csendben, mire végül felfedte magát. Utána sokat találkozott vele, bele is szeretett. Az iskolás évek alatt is jóban maradtak egymással, holott két olyan házba kerültek, amely ki nem állhatta egymást. Lilybe beleszeretett egy olyan srác, akit Perselus ki nem állhatott, és állandóak voltak közöttük a kisebb-nagyobb atrocitások. Egy ilyen esetnél Lily is belekeveredett az események alakulásába, és Piton sárvérűnek nevezte őt - a legjobb barátját, és egyben szerelmét is. A lány végül James Potterhez ment hozzá feleségül, és egy fiuk is született. Talán ezért is állt be a Sötét Nagyúr seregébe tizenhét évesen. Kihallgatott egy jóslatot, melyet elárult Urának, de mikor megtudta, hogy a szerelme az anyja az egyik lehetséges ellenfélnek, felkereste volt tanárát, aki a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatója lett idő közben. Elmesélte Dumbledore-nak, mit érez és mit gondol, még a gondolataiba is beengedte... Innentől kezdve kémkedett az élete árán is a Főnix Rendjének, de így se menekült meg a szerelme, mivel valaki elárulta a Potter házaspárt. A Nagyúr bukását követően a Roxfortban kezdett el tanítani, mégpedig bájitaltant. Dumbledore valószínűleg már akkor sejtette, hogy az álláson átok ül. Mikor a kicsi Harry bekerült a diákjai közé, kétféle érzés lett úrrá benne: a gyűlölet, valamint a szeretet. Ez utóbbit már régen megtanulta elrejteni, de James aljasságain mai napig nem tudta túltenni magát. Dumbledore-nak ígéretet tett arra, hogy megvédi a fiút, de a legfontosabb az volt számára, hogy Lily szeretett fiát megvédje, és ne azt, aki annyira hasonlít arra a Potter-ra, aki annyira megkeserítette a napjait fiatal korában.

Hobby: Bájitalok feljavítása, sötét varázslatok kutatása.

Foglalkozás: Tanár.

Extrák: A hetedik kötet végén ennyi az életkora. // Voldemorthoz hasonlóan tud seprű nélkül repülni. // Pálcája: 13 hüvelyk, ébenfa, sárkányszívizomhúr.

Képinfo: A linken: (http://janemere.deviantart.com/art/Professor-Snape-225910750)

Engedélyezve: 2017. 07. 20.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:32:16
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).