Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lora Carver (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Meera

Kor: 21

Külső leírás: Egyedi megjelenésű, a rossz nyelvűek csak azt mondják rá: tipikus bölcsész. Szereti a fából készült dolgokat, a keleti berendezési tárgyakat, a füstölőket, a piercingeket, a tetoválásokat és az állatokat. Ruházata hajaz az indiai és más keleti országok viseletére, szereti saját maga elkészíteni ruháit, amennyire ideje engedi. Nagy hangsúlyt fektet a talizmánokra, de a nyakában lógó apró, szinte észrevehetetlen feszületről felesleges is beszélni. Minden megtalálható nála, kedvenc mitikus törzséből, és nem egynek tényleg van valamiféle védelmező hatása. Nyakának bal oldalára még évekkel ezelőtt került a tetoválás, ami olyan hatást kelt, mintha a tarkójából szabadulnának elő a nonfiguratív minták, valamint a madár, ami egy négylevelű lóherét visz a csőrében. Haja hátul egészen rövid, majd az arca felé hosszabbodik, szemeit mindig sminkeli, de semmi mást nem tesz fel púderen kívül arcára.

Jellem: Teljesen szabad, liberális, nem kötik eszmék, csak a saját gondolatainak és fantáziájának világa. Nem áll egyik oldalon sem, nem foglal állást a vámpírok jogai ellen dühöngők mellett, nem kéri, hogy minden vérállatot vadásszanak le. Őt abszolúte nem zavarja, ha valaki időnként kiszőrösödik, vagy minden hajnalban elhagyja a lélek. Ilyennek nevelték, könnyed, életvidám, mosolygós, a campuson túl is nagyon barátságos, ha leszólítják az az utcafronton, hogy hadd mondjanak el neki egy verset, türelmesen megáll, elfogadja a felajánlott üdítőzés lehetőségét is. Nem elvarázsolt, tisztában van a világ mocskosabbik felével is, főleg lakóhelye környékén, tudja a hierarchikus rendszert az emberiség és a természetfeletti között, sőt, tanulmányai miatt egyes csoportokban is el tudja sorolni, ki hol foglal helyet a ranglétrán, de nem szeret általánosítani. Ha egy vérleopárd megtámadott egy utcán sétálót és szétszaggatott, nem fog tartani minden likantróptól, tudja, hogy vannak renitens, deviáns alakok, ez minden társadalmi rétegben elkerülhetetlen. A válasz az, hogy egyszerűen csak nem akar szembenézni minden átkos dologgal, nem keresi mindenben a problémát. A jó dolgok nem hosszú életűek, ezt tudja, ezért él a mának, szabad és független.

Élettörténet: Lora nem St.Louis-ban született, hanem egy másik, közelben levő farmergazdaságokból álló településről jött be a városba, hogy tanulhasson. Szülei is a városban dolgoznak, édesanyja igazságügyi orvosszakértő, aki emberekre és azok ügyeire specializálódott, ebben a munkakörben ismerkedett meg Lora mostani édesapjával, azonban ő természetfeletti ügyeket vesz szó szerint górcső alá. Talán Lora ezért is ennyire liberális felfogású, hiszen tudja, hogy egy vérfarkasnak is ugyanolyan szíve van, mint egy normális emberi lénynek, a vámpírnak is van tüdeje és képes érzékelni ugyanazt, mint egy halandó. Nekik is fáj. Kiskorában szeretett olvasni, első könyve egy ezer oldalas enciklopédia volt, majd utána jöttek egymás után az ókori Egyiptommal, aztékokkal és más ősi kultúrákkal foglalkozó könyvek. Így nem meglepő, ha az egyetemen a mitológia a fő ág, amit tanul, viszont sajnálatos módon tudása több mint elég. Nagyon sok kifejezéssel tisztában van, az egyes falkákat, hordákat, csoportokat illetően, mivel azok általában mitikus dolgokon alapulnak, tehát számára teljesen evidens az "Shakti", "Rey", "Kashyapa", "Bölverk", "pomme de sang", "halandó szolga" és egyéb kifejezések/nevek használata, hiszen ezekről feljegyzéseket olvasott már. Emiatt szülei úgy gondolták, hogy tesznek bizonyos óvintézkedéseket, hogy lányukat megóvják a bajtól, hiszen tudják, hogy egyes likantrópok csoportjai úgy őrzik ezeket a neveket, hogy csak a beavatottak tudhatják. Ezek következtében úgy döntöttek, nem sajnálják a pénzt: egy búvárruhára nagyon hajazó, szinte átlátszó, tapadós anyagot csináltattak lányuknak, amit eredeti ezüst szálakkal szőttek át, hogy maximálisan védjen. Így ha vámpír, vagy alakváltó ragadja meg a lányukat, az illető karja tuti füstölni fog, rosszabb esetben lángolni, ráadásul Lorán sok talizmán is lóg, így a hatás inkább elrettentő, de nem teljesen bombabiztos, mint azt szeretnék. Lora jelenleg egy kollégiumban lakik, másik két lánnyal egy szobán osztozva, néha szülei munkahelyére is betér, szeret az akták között sertepertélni, hogy kíváncsiságát olthassa. Nem jár semmiféle szórakozóhelyre, inkább betér egy-két kocsmába, ha nagyon nyaggatják, de olyan menő helyekre nem jár, mint a Danse Macabre vagy a Bűnös vágyak. Kissé furcsán jönne ki, hogyha el is vennék tőle a feszületet az ereklyetárosok, a környékben mindenki füstölni kezdene.

Hobby: varrás, múzeumok, séta, barkácsolás, mitológia, könyvek

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Ezüsttel átszőtt, teljes testet eltakaró búvárruha szerűséget hord, ami átlátszósága miatt észrevehetetlen, főleg, hogy fehérneműként hordja, tehát erre rá jön még a nadrág, zokni, harisnya, felső.**Sok talizmán lóg rajta, még bokalánca is van, amin szimbólumok fityegnek.**Mitológia szakot látogat, így tisztában van sok olyan dologgal, amivel egy átlag embernek nem kellene.**Anita Blake regénysorozat.

Képinfo: Not mine! ()

Engedélyezve: 2012. 11. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).