Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Kritikák
(Nők)

Meera2013. 09. 29. 19:44:54#2360


Miria!
Köszönöm a kritikát, viszont azt mindenképpen el szeretném mondani, hogy ez nem rólam szól, hasonlót sem tapasztaltam sosem, remélem nem is fogom soha. Ezek a gondolatok csak jöttek, nem mintáztam semmiről, nem éltem át. Egy szerep írása közben jutott eszembe és gépeltem be gyorsan.
^^

Miria2013. 09. 09. 16:21:22#2355


 Érdekes! 
Ismerem az ilyen társaságokat, és a bőrömön tapasztaltam. 
Ám nem úgy, ahogyan te, Meera.
Én szebb voltam a többieknél, ők viszont ezüstkanállal a seggükben születtek. Tehát duplán voltam gyűlölve.
Szép, magas, ráadásul csóró. 
Viszont ebben a világban számodra, és a kommentelők számára sincs átmenet! 
Fekete és fehér van. Ennyi. Én ismerek gyönyörű és intelligens lányokat. 
És ismerek ocsmány, nagyképű, végtelenül ostobákat is. 
Mostanában a pénz beszél.
Nem a szépség. 
Olyan világban élünk, ahol már az is le van szarva! 
Minden az anyagiak körül forog. 
Én ezt tapasztaltam. 
Ettől függetlenül tetszett az írásod, és nagyon-nagyon át tudom érezni! 
 


Tsunade-sama2012. 10. 16. 17:09:23#1942


Húha, az előttem szóló bejegyzéséhez fel kéne kötnöm a gatyámat, de az az igazság, hogy mindent elmondott, amit én is akarnék, mivel én is a csúnya kategóriába tartoztam/ tartozom. XDD
Mindenesetre nagyon jól eltaláltad a szép lányok üresfejű, önző, és magamutogató, élvhajhász jellemét, szemben a csúnyább lányok csendes, szemlélődő, odafigyelő beállítottságával.
Az az egy szomorít, hogy én nem tapasztalhattam meg azt a pillanatot, mikor engem hívtak a buliba, és nem a szépet... na de ez lehet hogy nem az én hibám, hanem a buliszervezőké... :DD
Gratulálok az írásodhoz, rövid de velős, élvezettel olvastam! Köszönöm!
Szerkesztve Tsunade-sama által @ 2012. 10. 16. 17:09:59

Rauko2011. 09. 09. 22:23:30#1363


Nem leptél meg, picit sem. Egészen konkrétan ezt a színvonalat elvárja tőled az, aki ismer, legalább annyira, amennyire az embernek lehetősége nyílik egy másikat kiismerni a neten.

Szerintem minden tekintetben helytálló következtetéseket vontál le, ami megintcsak nem meglepő, hiszen te magad is nő vagy. Ennek ellenére nem egy nő jut most eszembe, csak innen, az oldalról, akinek ezt mindenképp el kellene olvasnia, és még akkor is ugyanolyan segghülye maradna az emberi természet alapvető értékeléséhez, mint amilyen most is.

És nos, én büszkén vállalom: én vagyok az a bizonyos egyik csúnya lány. Abban az értelemben, hogy, bár huszonhárom éves vagyok, én is voltam fiatalabb, én is voltam félrevezethető és én is akartam menő csaj lenni, aki kimegy pénteken a Penny parkolójába a csajszikkal szotyizni és a pasikat bámulni, de nem mindig jött össze. Egyrészt kipattogzom az olajos magvaktól, másrészt utálom a környékbeli férfiállatokat.(XD)

Nekem is volt szép barátnőm. De az élet nagyon érdekes, és nektek, tőlem fiatalabbaknak is csak azt tudom mondani, hogy sosem szabad haragudni azokra, akik ilyenek, mint a történetben vázolt kis szuka. Az én szép barátnőm ma egy nem várt kisfiú anyukája, akit nincs pénzük eltartani, plusz a férje beteg. De nem mondom, hogy megérdemelte, csak azt, hogy én ennek ellenére egy diplomás nő lettem, viszonylag kiegyensúlyozott élettel, mostmár boldog párkapcsolattal, és kellemes családi légkörrel.Ez persze nem jelenti azt, hogy örülök a nyomorának. De én gondolkodtam, mikor félrészegen dugni akartak vinni, és nem engedtem, sőt, nem szűrtem össze a levet drogos köcsögökkel. Lehet kövezni, de én gondolkodtam. A nem gondolkodás pedig, bár kevésbé fáraszutó, mint gondolkodni, nem olyan kifizetődő...

Gafdi tökéletesen vázolta azt a szitut, amit az élet általában produkál az ilyen helyzetekben. Sajnálatos viszont az, hogy a csúnya lányok nagy többsége általában fél a hozzájuk közeledő idegentől, mert mi van, ha bántani akarja. Így nehéz csúnya, de menő csajnak lenni és a többség arra van kárhoztatva, hogy csúnya, és csúnya maradjon.

Egyrészt, mert az emberek gonoszak, a fiatalság különösen, másrészt pedig, mert mai, modern társadalmunk a szépséget bálványozza. Így hát a csúnya nők, bár szakmai sikerekre hivatottak, ha megvan az eszük hozzá, és jobb esetben megvan, hiszen a természet nem annyira gonosz, hogy a csúnya lányoknak eszet sem ad... akkor legalább ennyit visszakap az élettől.
De nekem személy szerint keserű emlékeim vannak a fiatalságomról, tekintve, hogy csúnya voltam. Mert hiába vagyok most viszonylag sikeresknek mondható, az, hogy engem csúfoltak az iskolában, őt pedig nem, valahogy... elfelejthetetlen.

Szóval Gafdi, az írásod sztem pöpeczre sikeredet, nyelvtanilag rendben van, ahogy ez ugye nem is meglepő, a téma is egyedi és különleges és szerintem tök jó újságíró lehetne belőled. Csóközön: Nyuffod
(És bocsi az ömlengésért.xD)
Ja, igen. Gafdi... az emberből akármit ki lehet verni egy baltával.xD (Bocsi... tudom...xD)


© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).