Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

A baj babástól jön! (III.fejezet)
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2011. 03. 04. 19:23:47
Módosítva: 2011. 03. 04. 19:25:05
Módosította: darkrukia
Megtekintve: 935 db
Kritikák: 0 db

A baj babástól jőn!

            III.fejezet

 

 Shusei ezen a héten már nem ment suliba, és Hotsauma sem. A szőke hajú fiú épp az ágyon ülve játszott a GameBoy-án, Shu pedig – Hotsuma parancsára – elment zuhanyzni. Egy bő félóra múlva kijött a fürdőből, derekán egy törölközővel. Az éjjeliszekrény fiúkjából elővette azt a nyakláncot, amit Yukitól kapott. Valamiért úgy érezte, hogy az ékszer jól mutatna rajta. A ruhásszekrény melletti talpig tükörben nézte magát, miközben próbálta felvenni a nyakéket.

 Hotsuma már akkor felpillantott a könyvből, mikor kinyílt a fürdő ajtaja, aztán ahogy kisétált a sexy barna hajú fiú egy szál törölközőben, véletlenül tátva felejtette a száját. Majd, ahogy nézegedte a fiút megakadt a szeme a nem túl izmos, lapos hason. Shusei-en meglátszik a kihagyott étkezések hiánya.

-         Segítenél? – nézett hátra válla fölött a barna hajú fiú és látta, hogy Hotsuma fedetlen mellkasát nézi mereven, mire ő kissé elvigyorodott. A szőke hajú fiú kissé összezavarodva tekintett fel Shuseire és halvány pírral konstalálta azt a „hát igen, tökéletes vagyok” vigyort.

-         Jah, igen, persze. – szedte össze a gondolatait és  elvette a felé nyújtott nyakláncot, majd a barna hajú fiú nyakára illesztette.

 

 A nappaliban   Luka komoly tekintettel nézett az épp levegőbe beszélő Yukira. A fiú épp azt kérdezte, hogy kit tart a legsegítőkészebb embernek. Luka megadva magát a kíványcsi fiúnak felelt a kérdéseire.

- Téged. – mondta röviden, mire Yuki egy kissé elpirult és elhabogott egy köszönömöt.

- És a legszebbnek? – nézett a férfi szemébe, aki kissé gondolkodóba esett.

- Shusei gyönyörűbb az egész Zwelt-örzőnél, ezt te sem tagadhatod Yuki. – mondta elmélázva a fekete és párjára nézett, aki kissé durcás képpel és szomorú szemekkel nézett rá.

 Shu és Hotsuma ezt a pillanatot választotta, hogy lemenjenek Yuki jegyzeteiért. Aszőke kissé furcsán nézte adurcás fiút, de csak levetette magát a kanapéra és várta, amíg végeznek a leckével.

-         Jól vagy? – törte meg a csendet Toko és aggódva ugrott Shusei elé.

-         Persze – mondta mosolyogva a fiú. – Megyek bekapok valamit – mondta és elindult az ebédlő felé, majd a válla fölött hátranézett. – Te nem jössz? – nézett a szőszire.

-         De megyek – tápászkodott fel az a kanapéról és a fiú után ment, aki bevárta és tovább ment. Mikor a székhez ért volna Shuseikissé megszédült és hátralépett egyet, mire Hotsuma gyorsan elkapta a könyökét.

-         Jól vagy? – kérdfezte aggódva a fiú.

-         Igen, csak kicsit elszédültem.

 Hotsuma segített leülni a fiúnak és addig nem engedte ki az ajtón, amíg meg nem ette azegész ételt a tányérjáról.

 

 Giou Takashiro estére tervezett megbeszélést az örzőivel. Mire mindenki elfoglalta a helyét és elcsendesedett jóval elmúlt kilenc óra is. És akkor Takashiro belekezdett a mondókájába, amíre persze mindenki csak fél füllel figyelt, majd mikor Shusei külnös „betegségéről” döbbent arccal néztek hol Shuiere, hol Takashirora. Luka szúrós szemmel, rendíthtetlenül nézte Hotsumát.

-         Mivel régen a Zwelt örzők bármilyen emberi alakban lehetett, a fejesek felruházták a termékenység képességével. Shusei, kivel feküdtél le utoljára? – nézett ridegen a csokoládébarna szemekbe. A barna hajú fiú motyogott valamit, mire mindenki közelebb hajolt. – Bocsánat, nem hallottam valami hangosan. Megismételnéd?

-         Nem – vágta rá a fiú és mindenki kissé feldühödött. Mikor a fiú körülnézett  tekintete találkozott egy zöld szemű fiúéval, lassan újra motyogni kezdett. Félrekapta a fejét és a padlóra szegezte tekintetét. – Aznap részegek voltunk, nem emlékszem semmire belőle. De reggel mellettem volt meztelenül, ahogy én is. – mondta a fiú a kékes-zöld szőnyegnek  pirulva.

-         De ki? Ki volt az? – záporozott rá néhány kérdés többfelől is.

-         É-Én – sütötte le a fejét a szőke.

-         Hát gratulálok, sikerült összehoznotok egy babát. Döntsétek el mi legyen vele. Mindketten jól gondoljátok át. – mondta Takashiro és gyors búcsút véve ott hagyta őket.

-         De jó, neked is lesz egy babád – vigyorgott Shuseire Toko és a saját,maajd a fiú hasára tette a kezét. A barna megrökönyödve nézett a boldog lányra.

-         Gyere inkább fel – suttogta Tsukumo a lány fülébe és húzta is maga után.

  Luka és Yuki is úgy gondolta, hogy jobb lenneaz erkélyre menni, mint ezt végighallgatni, vagycsak csendben ülni.

-         Basszameg – suttogta Hotsu, mire a barna bólintott.

-         Most mi legyen? – nézett a fiúra. Tudták, hogy nem érdemes efelett vitatkozni, mert hiába a baba, az ígéreteken nem változtat semit.

-         Te mit szeretnél? – kérdezte a szőke jéghideg arccal, várva a másik válaszát.

-         Nem tudom. – rázta meg a fejét, majd a Hotsumára nézett. – Egy gyerek óriási felelősség és ráadásul még fiú vagyok, nem számítottam, és nem is akartam soha teherbe esni.

-         Tehát nem akarod. – szűrte le a választ a szőke.

-         Mondtam,hogy nem tudom.

 Ahogy a zöld szem,eket figyelte már kiolvasta belőle, hogy a párja mit szeretne. De még maga sem tudta eldönteni, hogy kedvére tegyen, vagy az eszére hallgasson.

 

- Ha döntöttél szólj – mondta a szőke és felállva elment. Még egyszer hátranézett a válla felett, de inkább továbbment. Shusei már csak a fent becsúkódó szoba ajtaját hallotta.  

 



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).