Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

A baj babástól jön! (II.fejezet)
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2011. 02. 14. 20:15:23
Módosítva: 2011. 02. 14. 20:16:37
Módosította: darkrukia
Megtekintve: 849 db
Kritikák: 0 db

A baj babástól jőn!

            II.fejezet

 

 A nagy hír után eltelt két hét. Hotsuma egyre jobban unta a sima hétköznapokat, és minden nap egyre jobban vágyott arra, hogy emlékezzen arra az egy „félresikrült” éjszakára.

 

 Puff... a fürdő ajtaja hangosan csapódott Shusei után, aki ma már harmadjára öklendezte ki a benne maradt ebédjét. Az utóbbi időben a ház gyakran hallotta ezt a hangot fentről, de még senki sem vette a fáradtságot, hogy megkérdezzék mi a baj.

 

 Végül ezen kis gondolkodás után  Yuki és Hotsuma felmentek a fiúhoz. Mivel a kopogtatásra senki nem nyitott ajtót, bementek a szobába, és leesett az álluk. A szobában mintha bomba robbant volna. A ruhák a kanapén szanaszét, könyvek halomban sorakoztak  a padlón. Beljebb sétálva megtalálták a fiút, aki az ágytól pár méterre eszméletlenül hevert. A két fiatal ember azonnal odasietett.

 

-         Maradj vele! Én szólok Isuzunak –mondta Yuki és az ajtó már csapódott is a háta mögött. Addig is Hotsuma próbálta ébresztgetni, pofozgatni és egy kis vízzel szembeönteni, de a fiú nem tért magához. Nagy fordulással megérkezett az orvos is, aki mondta, hogy tegyék fel az ágyra. Fujiwarának a vizsgálat után elkerekedett a szeme és mindenkit kiküldött az ajtó elé.

-         Mi történt? – kérdezte aggodalmasan Tsukumo, mikor Toko-val felértek a lépcsőn és megpiullantották az ajtó előtt álló két fiút.

-         Shusei rosszul lett – mondta Yuki aggodalmas arccal.

-         Hívjunk orvost? – kérdezte ártatlanul a lány, mire Hotsuma idegesen ordibálni kezdett vele.

-         Szerinted, miért van bent Fujiwara? Vagy miért állunk mi itt.... – de nem tudta befejezni, mert Isuzu kicsapta az ajtót, ezzel a földre küldve az ajtónak hátat vető fiút, aki elterült, mint a gyalogbéka.

 

 Mindenki az orvoshoz fordult és a földön elterülő fiú is összekapta magát és megrohamozta Isuzut, aki kissé sápadt arccal csak ennyit mondott: - Beszélnem kell Takashiro-sama-val.

 

 

 A barna hajú fiú ismét nagy fejfájással ébredt. Egy ujabb csillapítot bevéve -, ami csodával határos módon az éjjeliszekrényén volt – felöltözött normális ruhába. Az ingjét gombolta be, és lehajolt az órát megnézni, mire elkerekedett szemmel vette tudomásul, hogy már rég elmúlt tíz is.

 

 

 

 

 Nyílt az ajtó. Shusei gyorsan kapta arra a fejét és kiegyenesedett, de abban a pillanatban megszédült és kissé megingott.

-         Te meg mi a francot csinálsz? – kérdezett rá nem túl kedvesen az egyetlen fiatal, aki még nem volt iskolában. Odament Shusei mellé és megpördítve az ágy felé kezte vezetni.

-         Épp lekéstük az iskolát. Te mit keresel itthon? – lepődött meg a fiú, de nem nagyon ellenkezett, mikor Hotsuma ledöntötte az ágyra és... egy perc filmszakadás. A szőke mélyen a csokoládébarna szemekbe nézett, teljesen elveszett benne, ahogy Shusei is az intenzív nézéstől. Renjou hamarabb magához térve húzta a barnára a takarót.

-         Ma nem megyünk suliba – mondta és látva a barna értetlen arcát, kezte magyarázni, hogy mi is történt.

-         ...és akkor Tachibana azt mondta maradjak itthon é... – és a fürdő ajtócsapódása megakadályozta abban, hogy végigmondja a ma reggel történteit. Azonnal felkelt és a fiú után masírozott, majd illedelmesen kopogott az ajtón. – Shu, jól vagy? Bemegyek. – mondta és be is lépett.

 Shusei a földön térdelve a kagyló fölé hajolva lélegzett mélyeket, majd kiöblítve száját fordult hátra, ahol egyenesen Hotsuma arcával találta szembe magát. A barna hajú fiú nem is gondolkodott, azonnal az idősebb nyaka köré fonta egyik kezét, és magához húzta egy ölelésre. Másik kezét görcsösen szorította magához.

 Hotsuma a barna hajú fiú térde alá nyúlva felemelte és az ágyhoz vitte. A fiú közben elaludt a karjaiban. Mivel kezével még mindig karolta a szöszi nyakát, ő is melléje feküdt és egy sóhajjal magához húzta az alvó fiút, aki öntudatlanul is közelebb bújt hozzá, kezét még mindig alhasára szorítva.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).