Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Akarlak
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: darkrukia
Feltöltve: 2010. 10. 31. 13:00:04
Módosítva: 2012. 08. 27. 21:13:48
Módosította: darkrukia
Megtekintve: 1646 db
Kritikák: 2 db
   Miután vége lett a Takashiro által összehívott "gyűlésnek", mindenki visszament a szobályába. Illetve egy valaki eltévesztette az irányt és egy barna hajú fiú után kezdett menni.
   Shusei már rég kiszurta a fiút, ezért mikor az ajtóhoz ért szélesebbre tárta. A követője vigyorogva sétált be a szobába, ahol sötétség honolt.
   Mikor a zár kattant egy test már az ajtónak is nyomta a barnát és éhesen, vággyal telve csókolta mézédes ajkát, közben  pedig levette pólóját. Az amint lekerült róla a fiút magához húzta és elbotorkáltak a kanapéig. A szőke hajú fiú áttért a nyakára és csókokkal halmozta el, és ment egyre lejebb, addig ingerelte a mellbimbókat, míg azok meg nem keményedtek. Megszabadította az utolsó ruhadaraboktól is és letérdelt elé, nyelvét végighúzta a merevedésen, Shusei felnyögött és zihálni kezdett, majd felkiáktott, amikor Hotsuma a szájába fogadta. A szőke egyik kezével a fiú mögé nyúlt és egyik ujjával körözni kezdett a bejáratánál, majd behatolt, Shusei megremegett majd megfeszült és párja nevét kiáltva adta át magát a gyönyörnek. Izmaiból távozott az erő és a fal mentén lecsúszott a földre Hotsu mellé,aki fölemelte és az ágyhoz vitte, lefektette és ő maga is megszabadult a ruháitól. Felmászott az ágyra, Shusei fölé és lehajolt, hogy megcsókolja őt, a fiú átkarolta a nyakát és közelebb húzta, ezzel mélyítve csókjukat. Mikor ajkaik elváltak a barna hajú fiú végig simított Hostuma mellkasán és a  havány brana szemekbe nézett, melyekhomályosakvoltak a vágytól.
- Akarlak - suttogta vágytól elfúló hangon. A szőke fiú magához vette az éjeliszekrényről a síkosító tégelyt, belemártotta ujjait, lehajolt és újra megcsókolta a másikat miközben egyik ujjával ismételten Shusei bejáratánál körözött, majd behatolt, párja pedig belenyögött csókjukba. Hamrosan cstlakozott azelsőhz a második, a harmadik ujj is, mikor már úgy érezte, hogy eléggé felkészítette a fiút, bekente saját  férfiasságát, elhelyezkedett Shusei combjai közt és egy határozott mozdulattal mélyen behatolt a fiúba, aki hangosan felnyögött. Hotsuma felvett egy kényelmes tempót majd lehajolt a nyakához és belecsókolt. Amikor párja az ő nevét nyögte beleharapott az érzékeny bőrbe. Hirtelen helyet változtatott így most Shusei volt fölötte lovagló ülésben.
- Mozgasd magad, szépségem - suttogta és lehúzta a fiútegy csókra, közbeb lökve egyet a csípőjével, pont eltalálva Shuseiben azt a pontot, amitől megszakította a csókjukat és halkan felsikoltott. A fiú megtámaszkodott kezeivel Hotsu mellkasán és mozogni kezdett, többször is eltalálva benne a megfelelő helyen. A szőke fiú élvezettel figyelte, ahogy Shusei szeme a kéjtől egyre sötétebb lesz, felemelte a bal kezét és a másik férfiasságára kulcsolta és mozgatni kezte. A barna hajú gyorsított tempójukon, míg egyszer csak teste meg nem feszült és Hotsuma nevét kiáltva érte el a gynyört kedvesével együtt. Izmai elgyengültek és párjára hanyatlott és ott pihegett tovább a nyakánál. Mikor visszanyerte erejét felült, adott egy csókot neki és lemászott róla, hogy mellé feküdhessen. Hotsu magához húzta és átkarolta, ő pedig a vállára hajtotta fejét és becsukta a szemét. Pár perc múlva Hotsuma az elgyenletes, halk szuszogást halva és a rózsaillattal az orrában mély álomba szenderült.
    Mikor Shusei felébredt először megdermedt, hisz valakin feküdt és annak a valkinek érezte keze súlyát a derekán. Majd eszébe jutott az éjszaka és mély pír kúszott arcára. Oldalra fordította a fejét és látta a még alvó Hotsumát. Felemelte a kezét és kisimított néhány szőke tincset azű fiú arcából. Elmosolyodott és tovább cirogatta a napbarnított bőrt.
    Pár másodperc múlva a fiú szemei kinyiltak és álmotól homályosan nézett rá "zaklatójára". A barna hajú fiú arcán gyönyörű pír volt, ajkai szegletében mosoly bulykált és szemei megteltek csillogással.
- Szia. Jól aludtál? - kérdzte a fiúra mosolyogva.
- Szia. Igen jól - felelte, majd felkelt az ágyból és a fürdő felé vette az irányt. - Jössz? - fordult hátra és az éppen nyújtózkodó fiúra nézett.
- Mmmm... Igen - felelte, majd lustán felkelt és odasétált Shusei mellé. Átkarolta a derekát és magához húzta egy csókra, majd a fürdő fele haladtak.




© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).