Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Rido bácsi és az ikrek
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Nejicica
Feltöltve: 2009. 08. 15. 16:15:00
Megtekintve: 1656 db
Kritikák: 4 db

Szigorúan csak nagykorúaknak vagy saját felelősségre ajánlom.

A ficit Rido szemszögéből írtam.

 

 

Diadalmas léptekkel haladok szobám felé, mert érzem, hogy ott vannak. Igen, Ichiru és fivére, Zero. Megásták a saját sírjukat. Gonosz mosolyra húzom számat, ahogy egyre inkább érzem haragjukat és félelmüket. Ez az édes mámoros illat… Érzem, hogy nadrágom kezd egyre szűkebb lenni és halkan felmorranok, ahogy vérükre és kéjes nyögéseikre gondolok, ami nemsokára elhagyja szájukat. Hangos morajjal töröm be saját ajtómat és figyelem a két kis galambot, ahogy egymást az ágyamba fojtva dermednek meg, amint észrevesznek. Bilincseik csörögnek és menekülnének a drágák… de nem tudnak. Erőmmel becsukom magam után az ajtót, ami halk kattanással záródik. Zero arcára kiülnek az érzelmek, de Ichiru nyugodt marad, mint mindig. Zero bilincsei csörögve érnek földet az ágyamon és erőmet használva hívom magamhoz. Morogva fogad szót és fejéből kiolvasva gondolatait halkan felkuncogok. Nem egy szép szájú söpredék, az biztos.

Mellém lépve mormol valamit az orra alatt, de nem nagyon érdekel. Befolyásomat használva rajta kényszerítem rá, hogy vetkőztessen le. Remegő kezeivel esetlenül próbál megszabadítani ruháimtól. Ohh, feltüzel ez a kis szuka. Csuklóját megragadva és csípőjét átkarolva rántom magamhoz egy forró csókra. Fogaim felsebzik bőrét és kicsordul karmazsinpiros vére. Kényszerítem, hogy durván csókoljon vissza, mire még jobban feltépem puha ajkait. Ajkaiból ömlik a vérpatak és éhesen nyalom le minden cseppjét. Halkan nyöszörög és folytatja vetkőztetésem. Minden ruhámtól megszabadít és kezeivel simogatja testem. Felkapom a vállamra és Ichiru mellé dobom. Hallom, ahogy a bilincs kattan vékony csuklóján. Ichirut hasra fordítom és testemmel belepasszírozom az ágyba. Éjjeliszekrényemről elveszem a kis korbácsot és jól megcsapkodom vállát mire hangosan sikítozva vergődik teste az enyém alatt. Háta tele sebekkel és lefolyik vére ágyamra. A látványtól fájdalmas merevedésem lesz és fenekéhez dörgölve próbálom enyhíteni kínzó fájdalmam. Ichirut kicsit hagyom pihenni, de csak egy percet, mert szemem Zero vörösen izzó íriszeire téved. Kis vadállat…

Előveszek egy vibrátort párnám alól és felkészítés nélkül belevágom Zeroba. Teste megfeszül és hangosan felüvölt. Térdre rántom és kezeit kicsavarva kényszerítem, hogy nyomja ki fenekét. Kicsavart kezeit még egy bilinccsel lezárom. Míg egyik kezem Zeronál tevékenykedik, a másik átkalandozik a fiatalabbik Kiryura. Ujjaimat meghosszabbítom akár egy kard letompított élekkel, döföm bele kezem Ichiru bejáratába. Feltérdel sikítás közben és kicsordul vére az ánuszából. Kezeimet gyorsan és kegyetlenül mozgatom, a dupla sikítások és a vér illata teljesen megbabonáz. Ujjaimat kihúzom Ichiruból, aki azonnal összeesik és még több vér hagyja el testét. Selymes hajánál fogva felrántom és még mindig ujjaimat használva vágom meg egyik mellbimbóját. Kezeibe üvölti fájdalmát és ajkaim rátapadnak sebére. Szívom, ahogy csak tudom és merészen állítom, hogy a Kiryuknak nagyon finom vérük van.

- Csak nem fáj? – hagyom abba mellbimbójának szívását és mellkasánál elvigyorodom. A vibrátorral még mindig keményen dolgozok Zeroban. Testén remegések mennek végig és tudom, hogy ez az orgazmus előjele. Amennyire csak megy, belevágom a vibrátort. Sikítása zene füleimnek. Kicsit kisebesítettem a fenekét, de kit izgat. Látom merevedését, de tudom, hogy még nem ment el. Könnyek cikáznak végig arcán és összeesik. Kirántom belőle a vibrátort és lenyalom róla a vért. Mind a kettőt kifárasztottam pedig még csak most jön a java.

Zerot magam elé rántom és Ichirut a hátára dobom. Figyelem, ahogy Ichiru vére végigfolyik Zero hátán is. Halkan felszisszen és rémülten nézi péniszem. Igen kicsikém, ez lesz a veszted. Nem várok úgy, ahogy van, belevágom magam tövig Ichiruba. Olyan sikítást még életemben nem halottam, ami az imént hagyta el száját. Gonoszan felkacagok és az ágy széléről elveszem a korbácsot. Amennyire csak lehet, belevágom Zeroba, a fájdalom elhatalmasodik rajta és Ichiruhoz hasonlóan fájdalmasan felordít. Nem kímélve mozgok Ichiruban, egyre mélyebbre vágva magam és érzem, hogy vére végigfolyik mindhármunkon. Az a hang, ahogy összecsapódik testünk és minden egyes alkalommal Ichiru felvisít a fájdalom miatt és hasára jutott véréből kéjesen nyalom le minden egyes cseppjét. Hangosan hörgök, mikor elélvezek, Zero és Ichiru is követ. Soha nem volt még ekkora orgazmusom és a vér társaságában spermám is kifolyik Ichiru testéből.

Felkapom mind két testet és lemegyünk a lépcsőkön az én kis kínzókamrámba.

Ledobom Ichirut egy székbe és félig holtan figyeli tetteimet. Zerot magammal cipelem egy géphez, ami a plafonra van szerelve és öt bilincs lóg le róla. Zerot rá rakom, hogy lábaira és kezeire is jut egy-egy bilincs… és péniszére is egy természetesen. Lóg a levegőben szétterpesztett lábakkal és lehajtott fejjel figyeli minden mozdulatomat. Farkam már megint merev, ahogy látom, hogy a földre csöpög Zero vére. Az asztalról elveszek egy távirányítót és tartok egy kis bemutatót, hogy mire is való a kicsike.

- Készülj fel Zero… - mosolyodom el és megnyomom a gombot. Teste megfeszül és hangosan felkiált. Elengedem a gombot és akár egy élettelen test lóg. Odasétálok és felemelem állánál fogva fejét.

 - Nos, hogy tetszenek az áramütések? – vigyorgok rá és kivillannak szemfogaim.

- Menj a fenébe… – nyöszörgi halkan. Megnyomom a gombot és teste vértől lucskosan vergődik. Ahogy a gyertyafényben csillognak izzadságcseppjei… megőrjít! Eldobom a gombot és az széttörik, amint földet ér. Péniszemet mélyen Zeroba vágom. A fájdalom könnyei mutatkoznak meg arcán. Vére csöpög a földre. Kegyetlenül merülök el benne újra és újra, hallgatom sikolyait és nyögéseit. Vágtázok és látom, hogy csuklóit felsebezte a bilincs. Kezein végigcsorog vére, én kéjesen nyalom le itt-ott kicsit megharapdálva. Hangosan felkiált az orgazmus pillanatában és mély morgással követem én is. Vérével együtt magom is lecsöpög a földre. Kisétálok a szobából és magukra hagyom őket.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).