Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Gyöngy és Vér: első lépés
Korhatár: 12+
Műfaj: Dráma
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Nejicica
Feltöltve: 2010. 07. 05. 22:58:48
Megtekintve: 1560 db
Kritikák: 4 db


Gyöngy és Vér: els
ő lépés

 

 

 

A kesernyés érzelem mi átjárja fájdalomtól lüktető kezedet semmin sem javított. Mit is képzeltél? Hisz előre tudtad, hogy semmit sem fog érni. Mégis csalódott vagy.

 

Rászorítod a sebre a már így is vértől átázott kendőt. A karmazsin folyadék irritáló vasszaga undorral tölt el. Ostobaság az egész. Hátradőlsz az ágyra, a plafont nézve az ugyan olyan koszos fehér, mint tegnap. Nem változik.

 

Megrázod fejed, hogy kitisztítsd, ami sikerrel is jár. Telefonod kicsusszan zsebedből ahogyan felállsz. A vérzés már elállt így a sebet elrejtve nyugodtan kiléphetsz a szobádból. Körbenézel a hatalmas térségben, sehol senki. Sosincsenek otthon a szüleid, nem kíváncsiak rád.

 

Mindjárt sírsz, de tudod jól, hogy nem engedheted el magad, árulás a kitartásod ellen.

 

Kilépsz a zsongó utcára, zsebre vágott kezekkel szeled a járdát. A sok cipő kopogása elnyomja a tiedet, elveszel a tömegben.

 

Mérgesen nézed cipőd orrát ahogyan lépkedsz, így egy magas vagy a tömeggel ami körbevesz téged.

 

Keresel valamit, egy fontos dolgot, amiről nem is tudtad, hogy hozzád tartozik, csak érezted. Fontos akár az életed, sőt talán sokkal fontosabb.

 

A lakótelepet nézed ahogyan haladsz a park felé. Szereted ezt a helyet, mert itt sok a boldogság, kedvesség, szeretet és szerelem. Egy fa tövének árnyékába dőlve tanulmányozod az embereket. - Átlagosak? – kérdezed magadtól, de tudod a választ.

 

Tekinteted végig két kisfiún tartod, akik a kutyájukkal játszanak. Elmosolyodsz, már ez boldoggá tesz téged, teljesebb leszel, az űr a mellkasodban feltöltődik, még ha csak szellemileg is, de testileg a hiány sebe megmarad.

 

Az egyik kisfiú megbotlik a saját lábában, kis esetlensége bűbájossá teszi számodra. Hangos sírásától megfeszülnek benned az izmok, segíteni akarsz neki. Nem mozdulsz meg apja láttán, segít a kisfiának, megnyugtatja és lekezeli a sebét. Úgy érzed te is szeretnél gyereket de sosem lesz, ez sajnálattal tölt el, érzed hogy nem bírod tovább nézni így továbbmész.

 

Szíved még mindig a lakótelephez vezet. Sokat vártál eddig is, de most erőt veszel magadon és hagyod, hogy lépteidet nem az eszed, hanem a belsőd irányítsa.

 

Ez boldogsággal tölt el téged, tudtad eddig is hogy van belsőd, de eddig nem adtak rá esélyt hogy megmutathasd.

 

A lakótelepnél hatalmas tömeg, rendőrök torlaszolták el az utcát. Közelebb mész.

 

Az emberek és a rendőrök átengednek arcodat és értetlenségedet látva. Mi történhetett?

 

Az, ami idehozott téged csak pár lépésre van. Pár lépésre vagy az igazságtól.

 

Osztálytársaid közé furakszol, akik egy kört alkottak. A kör belsejében ott találod Őt. Sosem figyeltél rá különösebben, de ő mindig is veled volt. Sokszor segített neked, amit nem tudtál meghálálni neki, most, hogy már nincs köztetek.

 

Tekinteted elsötétül élettelen testét látva. Végigfutnak elmédben azok az idők mikor megmentett azoktól, akik bántanak. Sírás marja torkodat. Furcsa hang tör elő a mellkasodból, végül rájössz, hogy azaz elfojtott zokogásod hangja.

 

Elfutsz, elmenekülsz az igazság elöl ami végül utolér szobádban. Felveszed a telefonod az ágyról. Megnézed. Tested megdermed, ahogyan szemeidet átfuttatod az üzeneten.

 

Megmenthetted volna? Valószínű. De nem tetted. Nem hallgattál magadra, pedig érezted, hogy valami arra húz. Már megtanulhattad volna!

 

 

 

 

Zihálva nyílnak fel szemeid. A szobádban vagy. Kezeddel azonnal a telefonodat keresed a zsebedben. Elővéve elolvasod az üzenetet. Rájössz, hogy a rezgésre ébredtél fel. Van még egy esélyed.

 

Utad azonnal a lakótelepre vezet. Sebedből szüntelenül csordogál véred. Már szédülsz de ez nem izgat téged. Megmentheted az életét, ez számodra sokkal fontosabb.

 

Szinte feltéped az épület ajtaját, felrohansz a lépcsőkön ki a tetőre. Félsz hogy elkésel, de ez csak még jobban hajt.

 

Kiérve meglátod Őt. – Még él! – hajtogatod magadnak. Nem vett észre téged. Karjait kitartva készül hogy leugorjon. Odarohansz hozzá, derekát hátulról szorosan átöleled megtartva testét. Hozzásimulsz testéhez. Megrökönyödik. Hátrahúzod távol a veszélytől.

 

Mind ketten sírtok. Szívből.

 

Mellkasába temeted arcodat és hangosan zokogsz. Most megmentettél valakit, aki fontos volt számodra de te ezt nem is tudtad. De mi lesz, ha máskor nem érsz oda időben? Eltudod viselni a fájdalmat? Úgy hiszem igen, erős vagy, de erre te még nem jöttél rá, és még sok másra sem.

 

Meleg keze rásiklik sebedre. Nem mersz ránézni. Félsz attól, hogy mérges lesz rád.

 

Ujjai közé fogja állad kényszerítve hogy ránézz. Szemeid könnyesek a sok sírástól, elengedted magad. Egy ideig csak néz a szemeidbe, várja a reakciódat,majd melegen elmosolyodik és ajkait a tiédre tapasztja.




© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).