Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Neko (fantasy)
Korhatár: 12+
Műfaj: Hentai
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent
Feltöltve: 2010. 06. 30. 21:22:57
Megtekintve: 927 db
Kritikák: 0 db

Mielőtt a pofonra lendülő kéz célját bevégezte volna, elkapta, és puhán egy csókot lehelt rá. A kéz tulaja, a kecses, és bájos, ámbár kissé forró vérű, és túlságosan agyonkényeztetett Jeanette szeme megrebbent, és ő tudta, hogy bizony érintéseire még mindig érzékeny a hölgyemény. A jobb szája sarka felfelé görbült, miközben a lányt közel húzta magához, és most úgy néztek ki a mellettük elvonuló, bálra siető emberek szemében, mintha éppen a lopva kapott édeskettes perceket élveznék, tapintatosan nem néztek arra. De Neko már nem is figyelt fel az elhaladókra. Egyik keze a lány derekán, hogy az ne húzódjon el, mert még sikítozni kezd, pedig még nem is mondott semmit. A másik kezével a lány lesújtani vágyó kacsóját húzta kettejük közé, satuba fogva, hogy ne fenyegesse veszély.
- Mondtam, a bál után mindennek vége... A hiszti nem kell. Anélkül is elválnak útjaink, hidd el, édesem...
Nette arca egyre pirosabb lett, szemei dühtől csillogtak, és ajkai pengevékonyra lettek összepréselve. Ő meg elégedetten nézte a művét. Imádta ezt a pillanatot. Ha nem lett volna benne gyakorlata, valószínű, félig bedagadt képpel kulloghatott volna el, de nem így történt. Ő ilyenkor már régen résen állt. Hiszen ez volt már a negyedik nap- bár neki legalább ezer évnek tűnt az együtt töltött időszak. És tényleg unalmas volt, hogy a lány állandóan csak pletykált, és magáról fecsegett. Lehet, ez a dolga egy nőneműnek, de ennyire túlzásba esni!
- Na látod, megy ez szépen is... Most bemegyünk. Lejtünk, aztán a többi lányt is felkérem udvariassábgól, te meg néhányat táncolsz azon fiúkkal, akikkel csak akarsz. És közben, ajánlom, nézz egy új hatökröt, akinek a borsót hányod...
A lány már csak hápogott, szemei egyre ijesztőbb méreteket öltöttek, de a fiút nem érdekelte. Hiszen ez a lány kivételesen szörnyű egy eset volt. Egyszerűen... Nem tudta elképzelni, hogy a lánynak mi jó abban, hogy éjjel-nappal a száján csüng, és vagy nyalogatja össze-vissza, vagy meg annyit beszél, hogy majd elalszik, pedig ő már végighallgatott néhány eget rengetően unalmas tárgyalást, ha apja a nyári szünet alatt magával vitte a munkahelyére. Hihetetlennek tartotta, hogy van egy olyan lény a sárgolyón, mint ez itt, előtte. Az eddigi lányokkal teljesen megvolt, és csak egy volt olyan, akivel a végén nagy haragban vált el, a többi általában az első pár óra után látta, mennyire távoli, és megelégedett azzal az idővel, amit egymásnak szántak odafent. Márha vannak fent. Ha vannak, akkor most talán éppen reklám van, és kimentek a dolgukra, mert most nagyon nincsenek itt. Kár.. a „Könnyek és boldogság” hatodik évadjának ezerhatszáznegyvenkettedik epizódja most tiszta izgi lett!
- És reménykedem, - folytatta negédesen mosolyogva - hogy a hisztit elhagyod a közönség előtt, mert irtó ciki tud lenni, ha kiabálsz, miközben a leordított fél éppen eszik, vagy ne adj isten a nagy dühroham után meg találja kérdezni: ,,Mit mondtál, nem figyeltem...”. Ugye érted?
A rá meredő szempár lassan visszasüllyedt a gödrébe, ahol a helye volt, és gyűlölködve nézett rá vissza.~ Kár, gondolta IeNeko, mert az elején tényleg nagyon egzotikusnak, és különlegesnek látszott.~ Igazán kár, hogy most a listán őt is kihúzhatja végleg, és nem csak zárójelbe teszi, mint a dolgozatban ejtett hibát. Elengedte a lányt, miután megbizonyosodott affelől, hogy az nem ejt kárt senkiben, és a karját nyújtotta. Nette engedelmesen belekarolt, majd mosolyt bűvölt arcára, amit ő csak elégedett bólintással jutalmazott, és elindultak a nagy ajtó felé, ami kinyílva fényt és zsibongást árasztott.
- Egyszer megöllek...
- Hajrá kedvesem! Előtted a szép hosszú élet. El ne felejtsd, hogy sokáig kell kínozni az áldozatot, mert akkor fityiszt sem ér az egész...
~Tépj egy sorszámot, és állj a sor végére!~Azzal bűbájos mosolyt eresztett a lány felé, egy olyan igazi jéghegyolvasztósat, és miközben a belé karoló lány végigremegett, és az ő mosolya még szélesebb lett, lassan átkarolta, majd a nézőközönség tekintetének kereszttüzében lejteni kezdtek, kecsesen. Mondták, hogy az idény egyik legszebb nyitópárja voltak, de a fiú véleménye szerint csak kintről illettek össze, mert belül sokkal nagyobb volt a különbség, mint a fekete és a fehér között. A közös csak az volt, hogy meleg érzést senki iránt nem tudtak érezni...


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).