Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Gyöngy és Vér
Korhatár: -
Műfaj: Dráma
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nejicica
Feltöltve: 2010. 05. 17. 18:40:50
Módosítva: 2010. 05. 30. 14:17:41
Módosította: Nejicica
Megtekintve: 1504 db
Kritikák: 0 db

Gyöngy és Vér

(hamarosan)

 

Sosem hittem volna, hogy egyszer majd én leszek a szörny a rémmesékben, sosem gondoltam volna, hogy a figyelmeztetések tényleg az én érdekeimet szolgálták és legfőképpen sosem hittem volna, hogy ez mind igaz, és nem csak egy rossz álom, de inkább én, mint valaki más…

 

Bár hol van az hogy mindenki egyenlő? Hogy születés és halál személytől független, csak a szeretet a lényeg? Hol van az én szeretetem? Engem ki szeret? Miért bonyolítják meg ennyire egy egyszerű ember életét? Túl sok a megválaszolatlan kérdés…

 

A nevem Haku, pár napon belül betöltöm huszonharmadik életévemet. Igyekszem normális ember lenni, de ez számomra lehetetlen, huszonkét évesen az ember többször megfontolta az önkínzást vagy az öngyilkosságot is. De szerintem ez szánalmas. A legnagyobb bűn, ha elveszed magadtól az életet, elmenekülsz, feladod sok küzdés után, szinte az egészen feleslegesen küzdötted át magad. Azt hiszed fáradt vagy, és ez igaz is de nem éri meg. Én nem leszek ostoba.

 

Már kiskorom óta megkülönböztettek az emberek a viselkedésem és a külsőm miatt. A hajam hosszabb mint másé, magasabb vagyok mint a legtobb korombeli, nem sokkal,  különleges vagyok.

 

Igazi gyöngy a sok egyforma de mégis más ember között. Mindenki a maga módjára gyöngy, lelkük műanyaggal vagy más olcsó, drága anyaggal töltve. Az én gyöngyöm félig vér. A vékony igazgyöngy törékeny rétege alatt mérhetetlen mennyiségű vér lapul. A vér egy jelkép, magában hordozza az embert, teljessé teszi.

 

Az én vérem mind megvan, mégis hiányzik valami.

 

Sok kérdés egy zavarodott fiú szemén keresztül. Bonyolít, pedig nem kéne.

Ezt az ártatlan fiút elítélték külseje miatt. Megvetették csak mert más, tipikus emberi ostobaság de ez is a nagy egész része.

 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).