Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Delej
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Nem anime
Feltöltő: Mese
Feltöltve: 2010. 03. 26. 13:37:04
Megtekintve: 1015 db
Kritikák: 0 db

Megjegyzés: Au sztori, ahol Ruki tündér, aki beleszeret Mikuba, hogy egy pár lesznek-e? Azt megtudod ha elolvasod. XD Annának készült.


Csak állt a város legmagasabb pontján, és hagyta, hogy a magány, és a vágyakozás szelíden befedje. Ma, amikor reggel felébredt, megint érezte a szájában a másik ízét, és tudta el fog menni megint, és újra ad neki egy hamis álmot. Hagyja, hogy megint birtokba vegye a testét, engedi, hogy együtt érjék el a vattacukor felhőket. Önmagát gúnyolva nevetett keserűn, nem tudta meddig fog tartani ez az egész, de akarta, szerette ezt az édes fájdalmat, ilyenkor érezte, hogy él. Igaz hamis életet, de akkor is ÉLT, és most ez így volt jó.  Hirtelen vetette magát a mélybe, szerette ezt az érzést, azt, amikor ő is meglepődött a zuhanáson, azt az édes izgalmat, amikor engedte, hogy a gravitáció csak húzza lefelé megállíthatatlanul.  Olyan jó volt zuhanni a semmibe, ilyenkor megtisztult, és feloldozást kapott minden bűne alól. Hogy tényleg voltak-e bűnei? Nem tudta, csak abban volt biztos egyedül van, hogy miért alakult így? Újabb talány, csak magában volt biztos, és abban a szerelemszerű rajongásban, ami miatt még mindig élt, amiért felkelt reggelenként.

Lassan ért a járda felé, és hangtalanul ért földet senki nem vette észre, mert nem akarta, hogy lássák, csak sétált nyugodtan az emberek között, felvette igazi alakját, hegyes fülei előtűntek, szemöldöke mellett végig futott a mágikus tetoválás. Lassan bandukolt haza, amikor a lemezbolt mellett ment el, megütötte a fülét az a melódia, ami szerinte maga volt a másik, szerette ezt a dalt, sokat hallgatta. Alig várta, hogy hazaérjen, magához akart nyúlni, mert a szükség nagyon gyorsan meglepte megint, soha nem gondolta, hogy így fog érezni, ennyire fog kelleni valaki.

Amint hazaért rohant a laptophoz, és türelmetlenül várt amíg betöltött a program, majd rögtön azt a videót indította el ami a kedvenc dala volt, a képernyőt nézve és a slágert dúdolva lassan simogatta le magáról a ruha darabokat. Puhán érkezett meg az ágy selymére immár teljesen csupaszon, lassan simította végig minden porcikáját, elképzelve, hogy a másik közben őt nézi. Megkereste az erogén zónáit azokat finoman simogatva, egyre közelebb irányította magát, a gyönyör felé. De nem, még nem akarta, hogy elragadja a vanília illatú mámor, lassított a tempón, nem ért még a legkényesebb testrészéhez, ami szinte könyörgött az érintésért, ki akart tartani. Ahogy lassult a légvétele, úgy kezdte újra a cirógatást, apránként simogatva a leginkább izgató helyeket. Keze határozottan markol rá férfiasságára, ujjai gyengéden nyitották meg bejáratát. Saját magának táncolt most, ő szabta meg a ritmust, de az imádott hang ott volt elkísérte egészen a végéig. Lihegve fürdött nedveiben, és érezte ez nem elég, messze nem az. Kell neki, magában akarja érezni.

Ráérősen kelt fel az ágyból, megmutatva testét a holdnak. Készülődnie kell, ha ma is meg akarja kapni, azt a parányi kis szeletet belőle. Igaz hamis vágyakat adott neki cserébe, de ez kellett, hogy elérje célját.

Ruki tündér volt egyedül ebben a világban, magányosan figyelte az embereket, amíg meg nem látta őt. Először egy elektronikai áruház bőséges tv kínálatáról nézett rá, majd addig nyomozott, amíg ki nem derítette, hogy Miku; mert így hívták az embert, egy híres énekes. Utána már láthatta őt élőben a színpadon, de az még mindig nem volt elég, közelébe férkőzött, megtudta hol lakik, és időről időre meglátogatta. Delejt bocsátott rá, és együtt élték meg a hamis álmokat. Eleinte csak a testiség dominált, majd más is jelentkezett, nem merte eddig szerelemnek hívni, de talán nevezhetjük annak is. Próbált elszakadni, de nem ment, ezért mindig visszajárt, kellett neki, mint egy drogosnak a napi lövés.  Néha azt kívánta bárcsak történne valami, ami felfedhetné az igazi valóját, tudta nem sokáig tartható ez az állapot, valaminek történnie kell.

Különös gonddal készülődött az estére, mint aki sejti, hogy ma megváltozik minden. Lassan közelítette meg a lakást, megbűvölte a zárat, így simán bejutott. Ráérősen körbesétált, kereste az új dolgokat, amik előző alkalommal nem voltak ott. Talált új ruhákat, egy filmet, és könyveket, mangákat. Amíg várakozott olvasgatott kicsit, majd amint kattant a zár, lassú dúdolásba kezdett. Ezt a dalt neki írta, benne volt minden tudatos, és tudattalan vágya, ez a dal irányította Mikut, ez vitte el Ruki álomvilágába, ahol általában forrón szeretkeztek.

Most is így volt a dal hatására, a közömbös arcú barna hajú férfi ajkai lassan mosolyra húzódtak, és Ruki felé lépve, rögtön megérintette a másikat. Vad csókolózásba kezdtek, de a kezeik mintegy ezzel ellentétet alkotva lassan simogatták a másikat, ahol érték.

Miku nehezen zihálva távolodott el a másiktól, és gyengéd vadsággal bontotta ki a ruhákból.

- Olyan szép vagy. Nekem van a legszebb szeretőm – súgta a szoba csöndjébe.

- Annyira akarlak, de néha félek, hogy összetörlek.

Ruki csak csendesen mosolygott, és elűzve a másik félelmét, felemelte hamis szeretője kezét, és a mutató ujját bekapva finoman szívogatni kezdte. A gyűrűt a nyáltól síkos felületen finoman húzogatni kezdte, és élvezettel hallgatta, ahogy a másik légvételei felgyorsulnak.

Miku türelmetlenül húzta el a kezét, és Ruki karját megfogva irányította a kanapé felé.

Amint maga alatt érezte a bútort, engedelmesen hagyta, hogy a tünde megszabadítsa a felsőjétől. Izgatott hangok hagyták el ajkait, amikor a másik kis kavicsokká szopogatta a mellbimbóit. Kuncogva nevetett bele az alig érintésekbe, amelyek bebarangolták a karjait, körbe rajzolták a száját, ami után megkapta a másik forró nyelvét. Élvezettel fogadta a letámadást, és hagyta, hogy a kistermetű férfi irányítson. Hatalmasat nyögött, amikor az az ügyes száj a fülét célozta meg, teljesen odáig volt, ahogy szopogatta a cimpáját. Nem is tudta, hogy ott is érzékeny, úgy érezte ez a titokzatos valaki újra gyúrta a testét, meglepő helyekre pakolva az erogén zónáit. Engedelmesen súgta azt a nevet a levegőbe, amit nem tudta honnan vett, csak benne volt az érzés, hogy így hívják a másikat.

- Ruki, Ruki – kántálta, amikor az ismeretlen ismerős megszabadította a boxerétől, és férfiasságát a szájába véve, újabb tűz hullámot zúdított rá.

Akart adni ő is, de nem engedték, ez az egész érte volt. Elakadt a lélegzete, amikor végig nézte azt a szemérmetlen műsort, ahogy a barna hajú ismeretlen, előkészíti magát neki. Parázsló, és füstös tekintete végig az övébe mélyedt, miközben meglovagolta a saját ujjait, egyáltalán nem szégyenkezve hangos kiáltásai miatt. Ahogy elégnek érezte, rögtön az ölébe mászott, és teljesen befogadva őt, közösen kezdtek ringani. A szerelem illatától elnehezült szoba forgott körülöttük, a kiáltások mintha megfestették volna a levegőt. Miku senkivel nem érezte ezt, olyan volt mint egy varázslat. Mintha mágia rezgett volna köztük, és ott volt végig a dal, az ének, ami néha észrevétlenül megbújt a háttérben, de volt amikor felerősödött, és szinte irányította mozdulataikat. Ahogy elérték a csúcspontot a hangok szebben csilingeltek, és mintha tűzijáték szikrái pattogtak volna a szemhéja mögött.

Mindketten pihegtek, egymást el nem engedve. Finoman csúszott ki a másikból, és húzta magukat fekvő helyzetbe. Annyira jól érezte magát, olyan tökéletesen elégedettnek, örömében nyújtózkodni kezdett, ahogy hátra nyújtotta kezeit, lelökte a kanapé melletti kis asztalon álló bögrét. A hangos csattanás, felriasztotta a kis barna hajút, a dúdolás megszűnt, és ő mintha álomból ébredt volna nézett körbe. Ámulva figyelte a rajta fekvő hegyes fülű, lila szemű törékenységet. Aki bánatos szerelmes tekintettel fürkészte, majd gyorsan felpattant, és sebtében elkezdte összeszedegetni a ruháit.

- Ruki! – nem tudta honnan tudja a nevét, csak érezte, hogy így hívják.

A tünde megtorpant, nem mert szólni, csak fájt a szíve nem jöhet többet, képességét használva többé nem lehetnek együtt.

Gyorsan kapkodta a dolgait, és rángatta magára a legszükségesebbeket.

- Ne menj el. – hallotta meg a halk hangot.

Bárhogy is kérte a másik nem maradhat, mert most meglepődött, és lehet, hogy nem haragszik, de később biztos fog. Gyorsan az erkély felé rohant, és hirtelen vetette magát a mélybe, most mindennél jobban kellett az a megtisztulás.

Miku riadtan futott utána, és próbálta elkapni, de nem sikerül, döbbent hangot hallatott, ahogy látta, hogy a másik leugrik. Kirohant, és szemeivel kereste, arra számított, hogy egy véres testet lát a járdán. De semmi, az emberek ugyanúgy jöttek mentek, mint eddig.

Lassan ballagott vissza a lakásba, többször is körbe nézett, nem hitte el az egészet. De a kellemes zsibongás a testébe, az illatok, mind- mind meggyőzték, hogy ez tényleg megtörtént. Fáradtan szusszanva hanyatlott le a kanapéra, ami mementóul szolgált, az előbbi szenvedélynek. Úgy nézte a szobát, mint valami idegen helyet. Ki volt itt az előbb, és egyáltalán megtörtént ez az egész? Ahogy bámészkodott, valami csillant a tv előtt, odasétált, és egy nyakláncot fedezett fel, ismeretlen szimbólum volt, és számára érthetetlen jelek voltak belevésve. Elég réginek látszott, és olyan tárgynak, amit nem hagynak csak el úgy, keresni fogja, visszajön. Ő pedig itt lesz, és válaszolni fog minden kérdésére.

Megnyugodva ereszkedett vissza előbbi helyére, tudta bármennyit is kell várni, egyszer választ fog kapni.

  

 

 

                                                             Vége?

 



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).