Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Ösztönök
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mese
Feltöltve: 2009. 06. 15. 13:53:33
Megtekintve: 2004 db
Kritikák: 9 db


Megjegyzések: Ez az Akarva akaratlan amolyan side story féléje, itt már Byakuya és Hana boldogan élnek együtt.  Kapitányunk nagyon szereti az ő kis félénk shinigamiját, de szeretné, ha legalább egyszer a félénkség felett az ösztönök vennék át az uralmat. Mindent meg is tesz ennek érdekében, ebben segítségére van Ichigo, és néhány, khm, eszköz.
Az egész az én kis perverz fantáziálgatásom következménye, ooc szereplők, és minden ami ezzel jár, de ettől függetlenül jó olvasást!

 

Csak állt az ajtónál, és nézte a szobában pörgő forgó, dudorászó kis alakot. Mosolyt csalt az arcára a vékony kis fekete hajú, ahogy újra és újra ugyanazt dúdolgatta hamisan. Gyakran hallotta tőle ezt a dalt, volt amikor énekelte is, persze csak akkor, ha azt hitte teljesen egyedül van. Iszonyat hamisan tud énekelni, de még ezt is szerette benne, néha most sem hitte el mennyire jól megvannak. Hana itt van vele mindennap, gondoskodik róla, és ha fel is kerekedik benne a régi énje – aki mindenkivel tartotta a távolságot -, ez a fiatal fiú nem várt határozottsággal rombolta le a sebtében felemelt falakat. Magának is nehezére esett bevallani, de tetszett neki, ahogy a pöttöm shinigami nem hagyja, hogy újra magányos legyen. Most már szeretett haza térni, imádta azt az óvó puha, melegséget amivel a szeretője körbe vette. Ma is szívesen jött haza de tervei is voltak.

Ez a küldetés a Földön, több mint érdekes volt. Ichigo is segített neki, akivel ha nem is baráti de egész jó kapcsolatba kerültek , amikor elvégezték a feladatukat a narancs hajú meghívta magukhoz, hogy mindketten felfrissüljenek. Így történt, hogy a megadott szekrényben kotorászott tiszta törülköző után, amikor is kihullott pár dolog a lába elé.  Érdeklődve hajolt le, hogy szemügyre vegye őket, volt ott néhány dvd, aminek a borítóján két férfi ölelgette egymást félreérthetetlen helyzetben.  Valamint néhány érdekesnek tűnő tárgy is, a férfi nemi szervet mintázó tárgynak értette a funkcióját, de azt a kis tojás alakú dolgot, amiből kilógott a drót, és kapcsolódott valami számára ismeretlen dologhoz, azt el se tudta képzelni mire használják.  De amitől mosolyra húzódott a szája, az az  hogy ezek a dolgok egytől egyig be voltak csomagolva, vagyis a fiúnak még nem volt még alkalma használni. Amikor hallotta a másik közeledtét gyorsan visszapakolt, és az immár szabad fürdő felé indult.

Tisztálkodás közben végig azon járt az agya kivel akarja használni ezeket Ichigo, a dvdékből kiindulva nem lánnyal az tuti.  Ezen kuncognia kellett, de csak halkan még lerombolná a magáról kialakított képet.  Ki hitte volna, hogy a helyettes shinigami a fiúkat kedveli?  Nem hagyta viszont az, hogy mire való az a kis tojás alakú tárgy, ezen agyalt de el sem tudta képzelni, mindenképpen ki kell deríteni. El is döntötte, hogy lesz ami lesz de meg tudja valahogy.  Szoba felé menet végig azon gondolkozott mi lenne a legjobb taktika, hogyan kéne rákérdezni a dologra.  De az élet megkönnyítette a dolgát, Ichigo mint jó vendéglátó némi kis szakét is hozott magával az étel mellé, ő pedig gyorsan rábeszélte a fiatalabbikat, hogy ugyan fogyasszon már el vele pár pohárral.  Amikor a hangulat eléggé oldott lett úgy döntött ideje rátérni a dologra.
- Hm, Ichigo neked most van valakid?
A narancs hajú srác hirtelen nyakig vörösödött, és gyanakvóan nézett a kapitányra.
- Nem nincs. De miért kérdezed?
- Semmi, csak amikor kivettem a szekrényből a törülközőt, kiesett pár érdekes dolog.
Mosolyogva nézte a levegőt kapkodó fiút, aki szinte már fuldoklott, és csak pár csuklásszerű hang tört fel a torkán.
- Azok… azok csak …
- Szóval azokat kaptam.
- A dvdéket is?
- Igen azokat is – vágta rá a vörös minden színárnyalatában pompázó fiú.
- Jó, nem azért kérdezem, csak érdekelne, hogy mire használod az egyik dolgot.
Most ő volt zavarban, amit persze a másik is észrevett, és mosolyra húzta a száját.
- Oh, és melyik érdekelne? – kérdezte kuncogva Ichigo.
- Hát az a tojás alakú dolog.
- Oh szóval a vibrotojásra gondolsz. Nos mit szólnál, ha nem elmondanám, hanem megmutatnám mire is lehet használni.
Csak értetlenül bámultam, és kicsit bele is pirultam, amikor felötlött bennem a gondolat, hogy talán saját magán készül bemutatni a dolgot. Ichigo minta a fejembe látna hahotázva elterült a szőnyegen.
- Nem… nem magamon gondoltam – mondja még mindig nevetve.
Majd feláll és kiveszi az egyik dvd-t a szekrényből, elindítja, és a megfelelő jelenethez léptetve elindul a mozi. Egyre vörösebben, és mit tagadjam izgatottabban bámulom a képernyőt, ahol két igencsak szép férfi adja át magát a testi örömöknek. Végre használatba helyezik a vibrotojást vagy mit, és majdnem a homlokomra csapok, hogy hát persze erre való.  Mi tagadás igen csak izgató az előttem játszódó jelenet, elképzelem Hanát, hogyan reagálna ebben a helyzetben.  Annyira beindít a fantáziám, hogy bele se gondolva mit teszek, kimondom a bennem motoszkáló kérdést.
- Ichigo, mit kérsz azért a dologért?
Nézem a meghökkent arcát, majd a széles vigyort ami szétterül rajta.
- Ez a fej, ahogy rám néztél mindent megér. Viheted – mondja, majd vihogva a szekrényhez sétál, és kiveszi a becsomagolt tárgyat.
- Mondanám, hogy mesélj, de úgy sem fogsz.
Csak morgok valamit válaszul, és elkapom a felém dobott cuccot, majd felállok, és illedelmesen megköszönve a vendéglátást, elindulok, a kis szemtelen vihogása mellett.
És most itt vagyok nézem, ahogy a szoba közepén rázza a popsiját, persze véletlenül sem a ritmusra, amit dúdol.
 
Elképzelem az előttünk álló édes órákat, és izgalomba jövök. Ma az ösztönök diktálnak, még Hanánál is. Félre értés ne essék, imádom a kedves, szégyenlős, pirulós, hebegő habogó oldalát. De egyszer szeretném hallani, amikor üvöltve követeli a gyönyört, ahogy a sikolyai, nyögései beterítik a szobát. Az a film adott egy nagyon jó ötletet, és mielőtt eljöttem volna Ichigo adott egy kis extra ajándékot. Azt hiszem ideje a tettek mezejére lépnem.  Nyugodtan beljebb lépek, és megköszörülöm a torkom, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Riadtan pördül meg, de amikor meglát, felragyognak a szemei.
- Byakuya-sama! – kiáltja, és már röppen is felém.
- Annyira jó hogy itthon vagy!
- Minden rendben ment?
- Ichigo jól van?
És még vagy száz kérdéssel áraszt el, olyan gyorsan, hogy szinte egyiket sincs időm megválaszolni, ezért gyorsan csókot nyomok az ajkaira, addig legalább elhallgat. Csók közben szépen a hálószobánk felé terelem, és amint ott vagyunk le is nyomom a futonra. 
Lassan mindketten kifulladunk, így szépen eleresztem, amíg pihegünk, simogatni kezdem, lassan járják be az ujjaim, az arcát, majd a nyakán húzok vonalat. Ezt kisebb sóhajjal jutalmazza, és cica módjára mozdul bele a cirógatásba. Ezen mindig mosolyognom kell, olyan aranyos ilyenkor, de egyben vadítóan szexi is, ahogy elnyílnak az ajkai, mikor kicsit reszelősen veszi a levegőt, és azok a kis elégedett dünnyögések, amelyeket kiad közben.  Teljesen beindítanak, ilyenkor legszívesebben rámásznék, és addig kefélném a matracba, amíg van erőm, de tudom ettől nagyon megrémülne talán világgá is szaladna. Akarja, és kívánja a szexet velem, de a gátlásait soha nem tudja a küszöbön hagyni, de ma megtörik a jég, erről gondoskodom. El is kezdem lesimogatni a ruháit, ahogy a felső részt húzom le kibukik a száján egy sóhajjal kevert kérdés. – Byakuya –sama?
- Mondtam már, hogy csak Byakuya, Hana – szólok megrovón, de azért kap a homlokára egy puszit.
- Jóh – leheli a levegőbe, mert pont a köldökénél simogatom, amit imád.
Lassan hozzá kezdek a többi ruha eltávolításához, finoman simogatom, ő pedig mormog, sóhajtozik, a különösen érzékeny részeknél sikkant picit. De ahogy észre veszi magát, rögtön a szája elé emeli a kezeit.
- Ne, ne had halljam a hangod – búgom neki rekedt hangon. - Ne fojtsd el!
- Byakuya! – sikkant fel magas hangon, ahogy a köldökébe mélyesztem a nyelvem, alaposan körbe járom azt a kis mélyedést, egyre több és több sóhajt csikarok ki belőle.  Közben a kezem sem tétlenkedik, érzem hogy lent már akció kész az én kis shinigamim. Lassan otthagyom a köldökét, és élvetegen végig nyalok a mellkasán. A szemei már homályosak a vágytól, ahogy lepillant rám.
- Van egy meglepetésem neked.
- Mi, micsoda?
- Majd meglátod, egy nagyon aranyos kis játék – közlöm vele, majd megeresztek egy mosolyt, amiben lehetett valami, mert egy nyögés bukik ki a száján, és szorosabban markolja a lepedőt.
Gyorsan a másik szobában lévő dolgokért megyek, közben lepörgetem magamban mit, és hogyan szeretnék. Felkapom a segédeszközt, meg a síkosítót, amit Ichigo adott, mondván ez egy különlegesfajta, és Hana hálás lesz érte. Valami vágyfokozó van benne.
Ahogy visszaérek, látom magára húzta a takarót, fejet csóválva rántom le róla.
- Minek szemérmeskedni, már mindent láttam kicsim.
Csak pirulva fordítja oldalra fejét, habár a kicsim megszólításra megvillannak a szemei szereti, ha így szólítom.
Újra felé hajolok, és elölről kezdem az utam, nyakába csókolok, vállát harapdálom, majd lassan elindulok a mellbimbói irányába, imádja, ha harapdálom őket. Nem is tagadom meg tőle, és közben elégedetten hallgatom a nyögdécselését. Lassan elindulok a hasa felé, megint kényeztetem a köldökét, ezért cserébe kapok pár karmolást a hátamra, vállamra.  Majd a kis kezeivel, ösztönösen lefelé kezd nyomni, tudom mit szeretne, de játszunk még. Finoman beleharapok a hasába, és csak azért sem húzódom lejjebb.
- Nah, mi lesz már? – érkezik a türelmetlen kérdés.
- Hm, de izgatott valaki. – vigyorgom és megmarkolom a farkát.
Erre csak ideges morgást kapok válaszul, ezen nevetnem kell, de ő valahogy nem találja viccesnek.
- Nyugi, ma olyan élményt kapsz, mint még soha – súgom neki, mire érdeklődve felcsillan a szeme.
Ideje neki kezdeni, így megint az ágyéka fölé hajolok, szép lassan végig simogatom keménységét az ajkaimmal, soha nem mondanám, de szeretem leszopni, olyan helyes kis hímvesszője van, pont megfelelő a méret, és az íze is jó. Önfeledten nyögdécsel, és önkéntelenül is emeli a csípőjét, hogy minél többet fogadjak be belőle. Leszorítom a csípőjét, majd abbahagyom eddigi ténykedésem, és az egyik kezemmel kényeztetem tovább, a másikkal kitapogatom a síkosító tubusát, és közelebb húzom. Abbahagyom a kényeztetését, és nyomok belőle az ujjaimra. Amikor látja mit teszek, felemeli a karjait, és csókot követel, mindig ezt teszi, mielőtt előkészítem magamnak, ez talán azért kell neki mert ezzel, is szeretné tudatosítani magában, hogy ez nem csak egy dugás, mi szeretkezünk.  De az is lehet, hogy a fájdalomra próbál felkészülni, nem tudom. Megadom amit kér, ha így könnyebben viseli a dolgot. Ahogy csókolom, közben lassan belévezetem az első ujjam, finoman csinálom, nem akarok fájdalmat okozni, kis idő múlva megy a második, majd a harmadik, és végre sikerül megtalálni azt a pontot, amitől egy valószínűtlenül mély morgást hallat. Kis idő elteltével elég tágnak ítélem, így jöhet a kis játékszer, bőven bekenem síkosítóval, majd a bejáratához helyezem, finoman tolom be, először észre sem veszi a furcsaságot, de aztán leesik neki és egy rémült sikkantással, próbál elhúzódni.
- Mi… mi ez?!
- Nyugi Hana tudod mondtam, ma különleges élmény vár mindkettőnkre, ez ahhoz kell – válaszolom higgadtan, ami lassan rá is átragad, és megadja magát, engedelmesen széttárja lábait, és érzem ahogy csillapul a zihálása.
Finoman beljebb tolom a kis henger alakú tárgyat, amíg teljesen bent nincs.
- Fáj? – kérdezem halkan, amire egy fejrázást kapok.
A távirányítóhoz nyúlok és a közepes fokozatra teszem, ahogy megérzi rémülten ül fel, és kap a popsijához.
- Byakuya! – sikítja magas hangon.
- Mi ez?
- Mozog bennem! – nyögi könnyes szemekkel.
- Ez csak egy tárgy vibrál benned, és állítólag nagyon jó érzés – mondom neki, de kétségeim vannak, hogy tényleg így lenne, pedig az a pasi abban a filmben élvezte.
- Nem tetszik, ki vegyem?
- Én… nem tudom.
- Feküdj vissza, próbáljuk meg, aztán ha rossz kiveszem.

Visszadől a futonra, én pedig újra simogatni kezdem, közben figyelem az arcát, újra a lábai közé ereszkedem, finoman cirógatom a combjait, férfiasságát, ő pedig újra kezdi eldobni a gátlásait, és hangot ad az élvezetének.
- Olyan forró ott lenn – sóhajtja a levegőbe.
- Itt? – kérdem, és újra bejáratát simogatom, körbe járom az izmokat, finoman masszírozom, majd egy kis sikamlós anyaggal az ujjamon megint felnyúlok, és picit beljebb lököm a tárgyat, az teszik neki hallom a sóhajaiból.
Az izmai sokkal lazábbak, mint más alkalommal, a forró puhaság sokkal könnyebben nyílik meg mint szokott. Úgy érzem nem bírom tovább nekem is bent kell lennem, bőven kenek magamra a krémből majd hasra fordítom. Lassan hatolok be, és már rögtön érzem én is a segédeszköz keltette rezgéseket, ah annyira jó érzés, Hana már annyira kitágult, hogy mindenféle erőlködés nélkül csúszok be. Ahogy benne vagyok egészen neki nyomom a tárgyat a prosztatájának, amitől olyan sikolyt kapok, mint eddig még soha.  Lassan elkezdek mozogni, a vibrálás nem szűnik, sőt mindkettőnket izgat egyszerre. Azt hiszem ez benne lesz a top tízben, nagyon élvezem, Hana úgy szintén, mert hatalmasakat nyög, és úgy dönt bele ül az ölembe, és így mozog rajtam. Hagyom neki, most ő irányít, ő határozza meg a ritmust, egyre gyorsabban és gyorsabban mozog. Látom rajta a libabőrt, és az apró borzongásokat, amelyek jelzik, hogy közel a csúcs. Finoman előre lököm, majd a csípőjét megemelve, egyre durvább és durvább lökésekkel teszem magamévá. Közben pedig élvezem, hogy az én szégyenlős szeretőmet felváltotta ez a kis tigris, aki morog, és szaggatja a lepedőt maga alatt, miközben követeli, hogy még, még. Amit meg is kap, eszméletlenül gyorsan mozgok már, miközben ott a vibrálás is, kezd elfehéredni előttem a világ, Hana felordít, érzem izmai összerándulását körülöttem, még párat lökök, majd én is belehullok a fehér semmibe.
Mindketten zihálunk, igyekszem nem rá dőlni, csak kapkodom a levegőt, magam mellé nyúlok és kikapcsolom a szerkezetet. Összekaparom remegő izmaimat, felemelkedek a kis drágámról, és óvatosan kicsúszok belőle, majd a lábai közé nyúlok, és finoman ki húzom belőle a tárgyat.
Hana csak tovább zihál az oldalára gördülve, mögé fekszem, a hátához simulok, újra elkezdem finoman cirógatni, mielőtt felteszem a nagy kérdést.
- Ugye nem haragszol érte?
Megfordul, és vigyorogva néz rám. – Nem, de tudni akarom honnan jött az ötlet, és honnan van az a cucc?
Én pedig egy hatalmas sóhajjal neki látok a mesélésnek, amit a kis édes kacagva hallgat végig, de rögtön elhallgat amikor felvetem, hogy esetleg másfajta dolgokat is kipróbálhatnánk szex közben.
                                
                        
                                                           VÉGE



Utólagos megjegyzések:  Byakuya nem lett karakter hű az tuti, és nos igen ezt a segédeszközös szerelmezést nem én találtam ki, egy felnőtteknek szóló filmben láttam, és az a két szereplő nagyon élvezte, habár lehet, hogy ez csak a színészi játékukat dicséri.  Remélem nem tartjátok nagyon durvának a dolgot, és tetszett egy kicsit, ha írnátok pár szót azt meg köszönném.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).