Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Fanfiction megtekintése

csak gyere közelebb...
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: ...emma._.chan...
Feltöltve: 2020. 11. 21. 14:02:26
Módosítva: 2020. 11. 24. 10:22:16
Módosította: ...emma._.chan...
Megtekintve: 17 db
Kritikák: 0 db
-ha az apám megtudná nem örülne...-mondta todoroki szinte alig hllhatóan majd csólolgatni kezdett.-tudom...de szeretlek-mondtam, majd alig gondolkodva a hallotakon, elkezdtem levetkőztetni. Pár pillanat múlva ő ugyanígy tett, de mikor a nadrágomnál járt, megállt a keze egy pillanatra.-biztos akarod izuku?-elbizonytalanodott...milyen cuki...mikor már úgy fél perce gondolkodtam a válaszon csak ennyit mondtam-csak ha te is-  mondtam mosolyogva, majd újra hozzákezdtem todoroki levetkőztetéséhez.Ő nem válaszolt csak perverz mosolyra húzta a száját. Mikor már mindketten anyaszült mesztelen álltunk, egyszerűen csak egymásnak estünk.-szóval...megtegyük?-mondta Todoroki látszólag vágyakozva.-Akarod?- kérdeztem vissza játékosan. -mindennél jobban- mondta egy felháboritóan szexi mosollyal. Ebben a pillanatban azonban Bakugou nyitott be. Először csak nézett minket. Már majdnem azt hittük hogy sokkot lapott, mikor megszólalt -ti...ti?- mondta elfehéredve.-igen...-mondta todoroki takarva engem, s magát is.-nekem miért nem szóltatok?- mondta még mindig fehéren...de nem is...ELVÖRÖSÖDÖTT!!!-baku! minden rendben?-mondtam ilyedve, mert bakugout elvörösödni látni felér egy nyolcadik csodával.-NEM!-mondta kicsit hangosabban a kelleténél.-miért? miért nem szóltatok?-mondta elképesztően vörösen.-miért szoltunk volna?-mondta Todoroki, ugyanis megint ő ocsúdott fel elöbb a döbbenetből...öhm...igen én még ott akadtam le hogy milyen helyes baku elképedve.hihi.-azért hogy csatlakozzak!-mondta hirtelen bakugou és már vetkőzött is. Na igen. ez a mi bakunk. pár pillanat múlva már ő is ott állt melletünk pucéran...majd...hát hogy is mondjam? elekzdtük. Felválltva volt ki középen, ki elől, ki hátul. Ezt sokáig ismételkedtük, aztán bakugou  bontotta fel a láncot. felállt.Mi pár pillanatig kérdőn néztünk rá, aztán megértettük. Mi is feláltunk és úgy folytattuk tovább.ugyanúgy váltakozott a sor mint az előbb.


sziasztok! remélem tetszett nektek ez a kis "szösszenet". Tudom nem valami hosszú, de most nem igazán volt időm másra.Egyébként aki nem tudná ezek a karakterek a bnha-ból vannak(boku no hero academy)

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).