Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 27. Tábortűz
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 10. 09. 00:16:47
Megtekintve: 438 db
Kritikák: 0 db

Sejuani fáradt volt. Nagyon régen nem érezte már, hogy elemi szinten merült ki, az a nap mégis teljesen elszívta az életerejét. Bristle nélkül nem volt szokása hosszabb távokra indulni, csatába pedig még annyira sem. Hát akkor mikor készülhetett volna fel a teste egy álmatlan éjszaka után végigkutyagolt napra?

Maradék akaraterejének utolsó nyögésével hagyta maga mögött a frissen újraegyesült párost – annyi érzéke azért volt a dolgokhoz, hogy tapintatosan időt és teret adjon nekik. Ezért indult körülnézni, és ezért döntött végül a tűzgyújtás mellett. Kockázatos volt, de Sejuani jó vezető lévén fel tudta mérni, hogy most nagyobb szükség van a melegre, a fényre, a szimbólumra, mint amekkora veszélyt az hordoz magával. Nehéz volt megfelelő fát találni, nyirkos volt minden és hideg – a hajával játszó szél eszébe juttatta Jannát. Hogy mit fog ezért még kapni, amikor hazaér… mert persze, hogy mind hazaérnek!

Megbánás buggyant benne, de akarattal ellökte magától az érzést, annak nem volt sem ideje sem helye még. Ráér, mikor majd meseszép hitvese haragjával kell megbirkóznia; a tüntetőleges csenddel, a csakazért-sem-ölelésekkel, az elsietett csókokkal. Már várta nagyon.

Hiányzott Sejből az erő, mikor visszavonszolta a szegényes zsákmányt a rögtönzött táborba; két vastagabb törzs és egy ölre való ágak, egész gallyakig, nem csupaszítva. Meg két nyúl „Csak úgy, elém ugrottak.” Így magyarázta.

Fiora fázott. Bármennyire voltak kitűnő minőségű ruhái, a palotai szolgálat aligha létező viszontagságaira tervezett öltözék a freljordi tavasz ellen majdhogynem semmit nem ért. Ráadásul a hideg már napok óta férkőzött egyre beljebb testében, így csak idő kérdése volt, hogy a borzasztó érzés a csontjaiba marjon. A darabok mosatlanok voltak, ahogy maga a párbajhős is, gyűröttek, meggyötörtek. Büszkeség ide vagy oda, minden második gondolata a meleg körül forgott, így egy percet sem tétovázott, mikor végre Ahrival kettesben maradva lehetőssége volt ölelkezni. Arcát a pézsmaillatú fekete hajba temette, kezeit a vastaya kezébe fonta. Később, mikor már nem indultak könnycseppek a szeméből, az éjszakára alkalmas helyet készítettek elő, mint inkább kerestek – pár nagyobb sziklából, fadarabból egy oldali szélárnyék, a csomagok halmozása, mohagyűjtés. Hármójuknak tökéletes menedék lesz, és hamar tovább tudnak majd állni.

Mondhatni Fiora nem igazán értett a vadon törvényeihez, sem az ottani hadviselés szabályaihoz és buktatóihoz, ám érezte ő is a tűz által hozott kockázatot – így annál boldogabb volt, hogy mégis ott lobogtak az éltető lángok a csizmái előtt. És végre – végre kezdett engedni az a borzasztó, kegyetlen, gyötrő, maró hideg. A nyulak, amiken osztoztak, inasak voltak, kicsik és messze íztelenek, mégis a legfinomabb fogás, mert Ahrival oszthatta meg. Az este szeles volt és gyanús zajokkal teli, de megérte még egy kicsit ébren maradni, mert Ahri odakucorodott az oldalához, fejét a mellkasára hajtotta, és úgy hallgatták ketten Sej csillagokról szóló ősi mítoszait.

            Ahrin egyre jobban eluralkodott a kétségbeesés. Persze alaptermészetéből adódóan sem tűrhette a tétlenséget vagy a dolgok lassú folyását, a tehetetlenséget, most mégis babalépésekre kényszerült. De legalább Fiora ott volt vele.

Képes volt szeretni, de még sosem szeretett így, mint ezt a két nőt. Képes volt kívánni, de még sosem hozta el számára senki és semmi azt a kellemesen feszítő kielégülést. Képes volt kivárni, de még soha semmi után nem vágyakozott annyira, mint, mikor épp elszólította valamelyik szeretőjét a kötelesség. Ismeretlen terület volt, akár az erdő, ahol épp járnak, a szívének az a mező, amire tévedt hetekkel azelőtt.

Ahri a tűzbe meredt, a csillagokra nézett, körbefülelt – de nem vett észre semmit. Csak este volt.

„Aludnod kéne.” Sej reszelős hangja halk volt, de a rókadémon minden nehézség nélkül értette, persze. Az északi nő a tűznek háttal ült, maga előtt keresztbe font karokkal, mereven nézett a sötét semmibe.

„Ahogy neked is. Ma este már nem jön semmi ártalom.” és tényleg így hitte. Hogy vannak éjszakák, mikor megkímél az ég. Arrébb kecmergett, hogy legyen még fél embernyi hely.

            Sejuani fáradt volt. Azt súgták neki a tanítások és a tapasztalat, hogy őrködnie kell. Akkor van esély rá, hogy, ha kis létszámú a rajtaütés és időben észreveszik, akkor valaki túléli.

De azon az éjszakán nem hallgatott az eszére, nem tudott. És nem is akart. Kicsit talán hálás volt, hogy Ahri nem várta meg, míg önállóan cselekszik. Érezte a türelmetlen hívó parancsot, figyelte miként engedelmeskedik az egyszerű bűvöletnek a teste. Lassú, de egyenletes mozdulatokkal feküdt a mohára. Komótosan igazgatta el úgy a ruháját, hogy csak az arcát érje a csípős holdsugár. Kicsit talán nem is magatehetetlenül hálálta meg a gesztust egy forró csókkal, aztán az erdővel szembefordulva, Ahrinak így a háta melegét és némi szélárnyékot kínálva zuhant az álmatlan alvás óráiba.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).