Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 26. Zsibbadás
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 10. 02. 21:25:24
Megtekintve: 426 db
Kritikák: 0 db

Quinn nem akart visszaemlékezni, mert az mindig rossz hírrel járt együtt, halállal. Mégsem tudta megállítani a felderengő emléket, mikor először találkozott Fiorával, és azt a számtalan alkalmat, mikor apró nyilakat érzett szívtájékon bőrt hasítani, húst vágni, csontot repeszteni.

A büszkén felszegett arcon pimasz kis mosoly ült, édes akcentussal gördültek le az idegen ajkakról a pimasz szavak – megjegyzések az egyenruhára, a fegyelemre, a rangra, a fizetésre. Mindez azután történt, hogy fivére emlékéhez hűen Quinn bevetette magát a demanciai haderő elit kiképzésébe, és onnan címeres tökéletességgel ugrott hasast a küldetésekbe. Friss jelvénnyel a mellkasán, egy kevésbé ismert képességekkel rendelkező sassal a vállán aligha állhatta a mustráló pillantásokat, pláne a becsmérő szavakat. De Quinnt nem csak egy dolog fogta vissza; hogy amit addig letett az asztalra, az csupán a megkövetelt papírforma teljesítése volt, gyakorlatban nem bizonyíthatta rátermettségét. Másik dolog pedig, hogy a borospohár fölül ejtett szavak Fiora Laurenttől származtak.

A gárdista nem volt a leggazdagabb, sem a legbefolyásosabb, de rajta volt az eliteket számláló birodalmi, kényelmes kis listán. Ott volt a méltán híres királyi gárdában. Ott volt a becsületet és családot szem előtt tartók közt. Ott volt a legjobb párbajhősök sorában - valójában senki nem bánt nála jobban a vívótőrrel a kastélyi formavívás keretei közt. Az arisztokratikus vérvonalból származó, kiszámított, tervezett gének, mesterséges házasságok pedig, mondjuk úgy, megtették hatásukat – legalább is több ezer emberrel együtt Quinn is ezt a nézetet osztotta; hogy ez a Fiora valami gyönyörű volt, és persze nem az alkohol mondatta vele… mármint, nem csak.

            Fiora nevetett, és akkor felmelegedett a világ, Fiora mosolygott, és fényesebbek lettek a márványcsarnokok, Fiora megszólalt és még a madarak is elhallgattak, Fiora odapillantott és eltűntek a szavak, Fiora egyetlen érintésétől Quinn képes lett volna Valorral szárnyalni, Fiora egyetlen puha csókja átláthatóvá tett bármennyire kaotikus és bonyolult helyzeteket.

De Fiora intelligens nő volt, okos és figyelmes, így az első perctől érezte a Quinnből áradó vonzalmat. Fiora szeretett játszani, hát megviccelte a frissen kitüntetett párost, kóstolgatta a hazatérő Quinnt, heccelte az újonnan került hőst. És Fiora okos nő volt, tudta, mikor kell hallgatni a belső hangjára - mikor Quinn Valort küldte, hogy üzenetben hívja el először vacsorázni, Fiora tudta, hogy igent kell válaszolnia, mert magában is érezte ugyanazt a mézesfahéj ízű buborékot. Fiora megfontolt nő volt, így nem várta meg azt, hogy hazakísérjék a kényelmesen csendes randevú után, nem. Maga hajolt a csókért. Fiora határozott nő volt, így mert nemet mondani, mikor fáradt volt vagy szolgálatba kellett mennie, de azt is el tudta dönteni, mikor kell visszautasítani a gárda hívását és ágyban maradni Quinnel, átölelni a remegő alakot és puha kérdésekkel hagyni, hogy kimondhassa, amit órák óta szeretett volna. Fiora érzékeny nő volt, éppen ezért azt is tudta, mikor kell visszautasítani a meghívást Quinn bátyjának sírjához, hogy mikor kell magány és mikor kell üres ágy. Fiora diszkrét nő volt, ezért csak akkor kérdezett, mikor annak ideje volt, és csak akkor csókolt, mikor annak helye volt. És Quinn imádta mindezért.

Fiorával izgalmasak voltak a közös napok, mikor kilovagoltak, edzettek, vagy olvastak, beszélgettek, vacsoráztak, szeretkeztek, túráztak. Megmutatták önmagukat. Fiorával lebilincselőek voltak a nem hivatalosan közös pillanatok; a bálok, mikor a rangjuk miatt hívták meg őket és nem közös elhatározásból jelentek meg, az őrjáratok, a véletlen találkozások közönség előtt, szolgálatban.

És akkor Quinn életébe berobbant Ahri. Édes, bájos szenvedélyes Ahri.

Quinn magához hű volt, mikor menedéket nyújtott az oly’ ritkán előforduló, csodás teremtménynek, s mégis, valami mély, elemi erőnek engedelmeskedett, mikor nem hagyta nyugton kérdéseivel a vastayát, mikor vacsorát adott neki és a tűz melegét. Valami, a teste legbelsőbb zugából előbugyogó forróság tüze vezérelte az első csókra és hírtelen jött éjszakára, a lila foltokra és karmolásokra. Quinn a hazavezető utat gondolkodással töltötte, hogy mit kezdjen ezzel a hirtelen berobbanó energiahalmazzal, amit Ahri jelent. A mosollyal, ami állandó volt, csak épp az indokok változtak mögötte, a kíváncsisággal, ami a szemekben csillog, a pezsgéssel, ami a szavakról pattog. Quinn úgy döntött – mintha lett volna más választása, hah! – hogy ezúttal is hű lesz magához és őszinte Fiorával. A beszélgetés rövid volt, a csendes percek viszont hosszúra nyúltak, azonban mindketten elég bölcsek voltak ahhoz, hogy ne meneküljenek felszínes reakcióba.

Ezért volt, hogy Quinn néha fáradtan fejelt be Fiora bársonyos takarói közé egy, az erdőben töltött hét után, és ezért volt, hogy csupán teát szürcsölt egy hegy oromzatán a kilencfarkú rókadémonnal, mikor már csak naplementekor tudta elérni a messze nyúló vadon szívét jelentő Ahrit.

            Ahri megfáradt nő volt, öreg és tapasztalt, ezért nem habozott belevetni magát a számára semmi újdonságot nem jelentő ismerjük-meg-az-eredeti-szeretőt kalandba, azért nem félt bizalmasan ölelni és őszintén, tele szájjal kacagni a vicces történeteken. Ahri játékos nő volt, ezért nem félt bosszantani Valort, vagy kitapasztalni a szabályokat Quinn tűrését illetőleg. Ahri bátor nő volt, ezért szívesen kipróbált bármit és végtelen lelkesedéssel vetette bele magát a demanciai kalandokba és nem félt elsőnek elsuttogni, hogy ’szeretlek’. Ahri szenvedélyes nő volt, ezért csókjai forróak voltak és alvás közben mindig ölelkezett.

 

            Quinn testében zsibbadást idézett elő a fájdalom. Azt ugyan nem tudta, hogy hol van, vagy, hogy pontosan milyen hatalmi helyzet teremtett azzal, hogy valami orbitális önhibája folytán elfogták, de abban biztos volt, hogy Valor biztonságban volt. Hogy a szívében lakó két nő biztonságban volt. Hogy bármi is lesz, nem felejtik el soha.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).