Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Három kívánság - III. rész (EdxEnvy FMA)
Korhatár: 16+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Draconus_Diablo
Feltöltve: 2017. 09. 15. 00:02:57
Megtekintve: 564 db
Kritikák: 0 db
Hallgatmány a fejezethez:
French Affair ~ Sexy (AMV)



III. rész




Már önmagában az a felfedezés sokkolta, hogy a vendégszoba elméletileg üres ruhásszekrénye gyakorlatilag mindenféle, enyhén szólva is furcsa, meglehetősen hiányosnak mondható göncökkel – jelmezekkel – van tele. Arra a kérdésre, hogy honnan szerezte, Envy azt felelte, hogy telefonon rendelte őket. Ednek a mai napig a leghalványabb segédfogadalma sem volt arról, hogy ebben az országban, sőt, a világ bármely országában lehet kapni ilyesmit, nemhogy telefonon rendelni. Az apró termetű alkimista eleinte abban a – téves – hitben leledzett, hogy a homonculus óhajt parádézni a maskarákban, neki csak végig kell néznie, ám amikor közölte, hogy azt akarja, hogy ő vegye fel az egyiket, és nyomatékképp a kezébe nyomott egy kifejezetten kihívó példányt, Ed heves ellenkezésbe kezdett.

- Nem. Nemnemnemnemnem! Felejtsd el! – rázta a fejét annyira, hogy egészen beleszédült, miközben arcának színe permanens ciklikussággal váltakozott a céklavörös és a halotti sápadt között.
- Nem? Szóval azt mondod, nem? – Envy komótosan átballagott a nappaliba, majd lecövekelt a falra függesztett térkép előtt; ő meg, karján az áttetsző zsákba csomagolt, ruhának csak nagyon nagy jóindulattal nevezhető izével, pár másodperc múltán követte.
- Most úgy konkrétan mit csinálsz? – faggatózott értetlenül.
- Amestris térképét nézegetem – válaszolta baljóslatún.

- Azt látom, hogy Amestris térképét nézegeted, de… Minek nézegeted Amestris térképét?
- Megpróbálom meghatározni, melyik lehet az a település, amelyet a túlnépesedés veszélye a leginkább fenyeget… – suttogta résnyire szűkült szemekkel.
- Ez zsarolás – dohogta bosszúsan, bár bízott benne, hogy a homonculus nem irtana ki emiatt egy komplett várost. Vagy talán mégis…
- Nem. Ez érdekérvényesítés – érkezett a cáfolat egy határozott kinyilatkoztatás formájában. – Megígérted – tette hozzá megdönthetetlen érv gyanánt, mire Ed beletörődően sóhajtott.

Végül is remélhetőleg hamarosan ő lesz az, akit valahára megdöntenek, nem az érvek, úgyhogy akár be is adhatná a derekát, ha már a másikat ez ennyire izgatja; nem mellesleg tényleg megígérte. Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy ne kérethetné magát még egy kicsit.
- Feláshatnám esetleg a kertet – javasolta. – Mit szólsz?
- Felőlem – vont vállat vigyorogva Envy. – Mihelyst átöltöztél. Igazából úgy terveztem, hogy idebent maradunk, de ha te közszemlére kívánod tenni… – kuncogott.

Most kivételesen ő volt az, aki sarkon fordulva beviharzott a szobába, hogy ne hallja a finoman gunyoros nevetést; az ajtócsapkodást azért inkább kihagyta a repertoárból. Néhány perccel később már a tükörrel szemben ácsorgott, merőben szokatlan szerelését vizsgálva, miközben fülig pirulva állapította meg magában, hogy feltehetően így festhet egy hamisítatlan (hím)ringyó. Alig akarta elhinni, hogy Envy valóban rávette erre – holott a saját, elkerekedett szemeivel láthatta, hogy mégis.

Az öltözék egy semmitlen, falatnyi kis topot, és egy szintén falatnyi szoknyát – szoknyát! – foglalt magában, amit oly' rövidre szabtak, hogy hiába igyekezett lejjebb huzigálni, csak kikandikált alóla a boxere. Tartozott hozzá egy pár könyékig érő kesztyű, valamint egy pár tűsarkú – tűsarkú! – térdcsizma is, és mindezt megkoronázandó az összes ruhadarab rubintvörösben pompázott; de legalább passzolt az arcszínéhez. Egyértelmű volt számára, hogy ezt az egészet neki készítették, másként a csizma nem illett volna ilyen tökéletesen automail bal lábára, mi több, a speciális kialakítás hiányában alighanem fel sem tudta volna venni; ráadásul nem is volt annyira nehéz menni benne, mint amennyire első pillantásra tűnt.

Kitipegett a nappaliba, majd egy kínosra sikerült mosolyt magára erőltetve megállt Envyvel szemben – aki mostanra kényelembe helyezte magát a kanapén –, és közben azért fohászkodott, nehogy valaki (esetleg a fél hadsereg) ezt a verőfényes délutánt válassza arra, hogy meglátogassa őket. Emellett az a gondolat is átcikázott az agyán, hogy ezt követően lényegesen kisebb vehemenciával és őszinteséggel tudja majd kikérni magának, ha a felettese ismételten szóba hozza azt a bizonyos szoknya-témát. Hogy a franc essen bele!

Az ametisztszín szempárban először érdeklődés csillant, a homonculus majdhogynem levetkőztette a tekintetével – nem mintha olyan sokat kellett volna vetkőztetni rajta –, aztán összehúzta a szemöldökét.
- Ez így nem jó – mondta fejcsóválva. – Vedd le!
Edet egyszerre öntötte el a megkönnyebbülés, hogy máris véget ért a jelmezbál, és a csalódás, amiért nem nyerte el a másik tetszését.

- Jaj már, minimanó, ne az egészet! – tiltakozott Envy, mielőtt még ő megszabadult volna az egyik kesztyűjétől. – Az alsónadrágod a zavaró tényező. Elég illúzióromboló, ahogy kilóg…
- Anélkül viszont… más valami fog… kilógni… – hebegte, ösztönösen maga elé kapva kezeit.
- Hidd el, hogy az már egyáltalán nem lesz illúzióromboló – eresztett meg egy pajzán vigyort. – Tudod, mit? Gyere közelebb, és segítek – intett, hogy aztán egyszerűen letépje róla az alsót. – Sokkal, de sokkal jobb – bólogatott fülig érő szájjal.
- És még én vagyok a perverz – dünnyögte Ed.

- A kettő nem zárja ki egymást.
- Most… tényleg azt akarod, hogy menjek ki így, és ássam fel a kertet? – feszengett, egyik lábáról a másikra helyezve testsúlyát.
- Na, mondtam én… – csipkelődött. – Egyébként az a te ötleted volt, és nem, nem akarom. Máskülönben Resemboolt rövidesen át kellene nevezni a vakok városává, ugyanis mindenkinek kinyomnám a szemét, aki csak rád merészel pillantani. Néha mindettől függetlenül érzek rá késztetést…
- Feleslegesen féltékenykedsz.

- Én Envy vagyok. Sosem féltékenykedek feleslegesen – közölte a nyilvánvalót és egyben megmásíthatatlant.
- Oké. Belebújtam ebbe a hacukába. Mi a második kívánságod?
- Továbbra is az elsőnél járunk…
- Ez nem túl igazságos, nem gondolod? – méltatlankodott, bár nem különösebben lepte meg, hogy a homonculus kénye-kedve szerint módosít a talán nem is létező szabályokon.

- Az élet alapból nem túl igazságos, de… velem lehet alkudni. Amennyiben kielégítő teljesítményt nyújtasz, hajlandó leszek mellőzni a másodikat, és azonnal a harmadikra ugrani – duruzsolta.
- Kielégítő teljesítményt? – kérdezett vissza, és a bizsergető hangszín hatására egyre kevesebb meggyőződéssel mantrázta magában, hogy mennyire nagyon elege van ebből az egész játszadozásból. – Térdeljek eléd?
- Később. Esetleg… Mindig csak ez a nagy sietség – törölgette homlokát teátrális mozdulatokkal. – Még el sem csábítottál, és máris a lényegre térnél?
- Én csábítsalak el téged? – Úgy érezte, a másik a lehetetlent kéri tőle, főleg, hogy ez eleddig fordítva történt; nem mintha őt meg olyannyira kellett volna bármikor is csábítgatni. – Hogyan?

- Ó, a részleteket rád bízom, van azonban egy kikötésem. Nem érhetsz hozzám, ellenben ha jelzek, akkor ide kell jönnöd, hogy megérinthesselek. Akárhol. Ez a nehezítés. Aztán – felállt, odasétált a lemezjátszóhoz, és hamarosan vérforraló dallam töltötte be a helyiséget –, ez a könnyítés. Végül – dobálta le a ruháit, mielőtt visszatelepedett volna a helyére –, ez az ösztönzés. Most pedig táncolj nekem!

Az ifjú alkimista gyorsan behunyta szemeit, és ebben a pillanatban mit nem adott volna azért, ha magára teríthette volna a kabátját – ami stílusában ugyan nem, de színében kétségkívül illett volna a jelenleg viselt holmikhoz. A homonculus "felöltözve" is maga volt a két lábon járó szexuális zaklatás, levetkőzve meg aztán végképp, ráadásul a babonázóan buja ritmus ott lüktetett a fülében vágykeltőn, vadítón, és az aprócskánál is aprócskább szoknya nem igazán volt alkalmas arra, hogy elrejtse ébredező izgalmát.

Mindemellett sajnos szemernyi kétsége sem volt afelől, hogy neki ez a "csábítási hadművelet" nem fog menni, mivel nem tartotta magát ilyesmire alkalmasnak. Nem az automailek végett, hiszen már hozzászokott, megbarátkozott velük; az eredeti testrészeiért túl nagy árat kellett volna fizetnie – és nem csupán amiatt, mert másvalakitől kellett volna elvennie –, nem is nagyon bánta hát, hogy nem sikerült azokat visszaszereznie.

Ebben az is közrejátszott, hogy Envy vonzónak találta a kis – ahogy ő nevezte – csecsebecséit; mondván, hogy így legalább benne is van valami, ami mesterséges. Amikor Ed rákérdezett, hogy mindazt a sok-sok embert is vonzónak találja-e akik szintén fémből készült végtagokkal rendelkeznek, a homonculus azonnal rávágta, hogy kizárólag akkor, ha őket is Edward Elricnek hívják, és szőke, zsebcirkáló méretű alkimisták. Ez konkrétan felért egy szerelmi vallomással.

Csakhogy ez csöppet sem változtatott azon a szomorú tényen – mivel nem is állt vele semmiféle összefüggésben –, hogy ez a bizonyos szőke, zsebcirkáló méretű alkimista a tánc terén tökéletes antitalentumnak számított. Fel nem foghatta, miért érdekli a másikat az ő bénázása; azt azért nem feltételezte róla, hogy ki akarná gúnyolni, kinevetni és megalázni, mert a maga módján, még ha soha nem is mondta ki, Envy szerette őt; ragaszkodott és kötődött hozzá. Ed legalábbis hitt abban – hinni akart abban –, hogy ez így van.

Észre sem vette, mikor kezdett el mozogni a zene ütemére, és habár belülről valahogy olyan darabosnak, esetlennek érezte magát, biztatást olvasott ki az ametisztszín szemekből. Kezdeti tétovázása és berzenkedése ellenére egyre inkább belejött a dologba, és a jutalmul kapott, sűrűsödő érintések is azt a képzetet keltették, hogy jól csinálja, amit csinál – vagy legalábbis úgy, hogy az a másiknak tetszik.

Először csak a gerince mentén simított végig, aztán visszaküldte táncolni; utána a hasa következett, majd belecsókolt-belenyalt a köldökébe, és szemmel láthatóan élvezte a helyzetet – voltaképpen mindketten eléggé élvezték a helyzetet. Ed kénytelen volt óvatosabban és finomabban riszálni a csípőjét, hogy a szoknya libbenő anyaga ne ingerelje annyira, és egyszerre vágyott arra, hogy eljuthasson végre a csúcsra, valamint arra, hogy minél tovább tartson ez az intenzív izgalmi állapot.

Envy mesterien értett hozzá, miként húzza fel a végtelenségig (holott ugyebár őneki kellett volna csábítania): ahogyan belemarkolt a fenekébe, vagy megcirógatta a combját, kiemelt hangsúlyt fektetve azok belső felére; vagy ahogy körülírta ujjaival férfiasságát, fokozottan figyelve rá, hogy még merő véletlenségből se érjen a legérzékenyebb részhez. Szíve szerint – és a teste szerint is – könyörgött volna, hogy teperje le, hogy tegye végre magáévá, vagy tegyen bármit, akármit, ami a gyönyörteli gyötrelmeket gyötrelmek nélküli gyönyörré varázsolja.

Végül valamennyi, örökkévalónak tűnő idő elteltével, amidőn a homonculus magához hívta, magához is húzta, szemből az ölébe ültette, és megcsókolta határozottan és birtoklón, hogy összekoccantak a fogaik; és ő megint meglepődött azon, hogy az ajkai mennyire bársonyosan puhák és édesek, hogy a sötétzöld hajtincsei mennyire természetellenesen selymesek, és hogy a kezei, melyek egy szemvillanás alatt összeroppanthatnák vagy szétszaggathatnák, milyen határtalan gyengédségre képesek.

- Őrjítően szexi vagy – búgta a fülébe Envy, és maga is érezte, hogy a másik milyen kőkeményen kívánja, ami tovább növelte önnön sóvárgását.
- Ez azt jelenti, hogy… kielégítőnek találtad a teljesítményemet? – kérdezte, miközben finoman, mintegy véletlenül megmozdította csípőjét, amire egy rekedtes nyögést kapott feleletül.
- Még nem teljesen, de szerintem mindketten… eléggé közel állunk hozzá – mosolyodott el hamiskásan. – Már amennyiben érted, mire célzok – mozdult meg most ő óvatosan alatta, Ed pedig nagyon is értette a célzást; hogyne értette volna.
- Akkor elárulod, mi a harmadik kívánságod?

- Tényleg most akarod ezt megbeszélni? – húzta fel a szemöldökét hitetlenkedve.
- Most.
- Milyen türelmetlen vagy…
- Az a középső nevem. Na! – sürgette.

- A második már nem is érdekel?
Ed megmerevedett – nem úgy, mint eddig, hanem egész testében –, és bosszankodva bámult az ametiszt szempárba.
- De… azt mondtad…
- Azt mondtam, mellőzöm, nem azt, hogy eltekintek tőle.
- Igaz. Én vagyok az idióta, hogy tisztességes alkut várok egy homonculustól… – füstölgött kissé lelombozódva.

- Ugyan, Edward, hiszen ezt is élvezted… élvezed… – Envy kezei ez idáig a tarkóját cirógatták, a hajfonatával játszadoztak; most az egyik a fenekére vándorolt, míg a másik bekúszott kettejük közé, és az érzéki érintések eredményeképpen Ed hirtelen támadt haragja menten elpárolgott. – Egyébként meg… egy hasonló műsort szeretnék, csak valami férfiasabb szerkóban. Mondjuk… az amestrisi hadsereg egyenruhájában. Mit szólsz?
- Ühüm… – dünnyögte, arcát a másik bódító illatú hajzuhatagába temetve, és nem nagyon tudott szóhoz jutni. A mindenhol kényeztető ujjak hatására egyre kevésbé volt képes nemhogy a beszédre, hanem magára a gondolkozásra is. – Szerintem az… nincs is itthon…

- De. Itthon van. Kimosva, kivasalva, beakasztva a szekrénybe… És… azt szeretném még, ha… elvinnél magaddal a küldetéseidre. Ez a harmadik kívánságom… Magaddal viszel? Megígéred?
- O…oké… me…megígérem… – zihálta elfúlón, fel sem fogva igazán, hogy mire bólintott rá.
- Nagyszerű – mormogta elégedetten a homonculus, majd hanyatt döntötte a kanapén, egy gyors mozdulattal fölébe kerekedett, és miután megszabadította a zavaróan felesleges ruhadaraboktól, felfedezőútra indult ajkaival a testén; Ed világa pedig hamarosan sóhajokkal és nyögésekkel teli mámortengerré változott.



*** [EdxEnvy]***




Másnap reggel – vagyis csak tippelte, hogy másnap van, és hogy reggel – az ágyat tapogatta maga mellett félkómásan, Envyt keresgélve, miközben megpróbálta összekaparni az előző nap emlékfoszlányait. Az addig tiszta sor volt, hogy ribancjelmezben kellett táncolnia, aztán szeretkeztek, aztán elmentek fürdeni, aztán a hálószobában folytatták. Vagy előtte megették a pite maradékát, majd letesztelték a konyhaasztal stabilitását, és csak utána következett a hálószoba? Lényegtelen, az események sorrendisége a legkevésbé sem változtatott azon a tényen, hogy a homonculus – vele ellentétben – fáradhatatlannak bizonyult; ami nem számított meglepő újdonságnak.

Ed úgy döntött, fel sem kel, amíg Envy vissza nem jön – titkon reménykedve abban, hogy ágyba kapja a reggelit (ebédet?) –, és azon morfondírozott, mi is volt pontosan a harmadik kívánság; a másodikra nagyjából emlékezett. Már-már eszébe jutott, amikor hirtelen megcsörrent az éjjeliszekrényen található telefon, elszakítva a gondolatgombolyag fonalát.

Az ifjú alkimista egy kicsit kivárt, hátha élete párja fölveszi valamelyik másik – a konyhában vagy a nappaliban lévő – készüléket, csakhogy rövidesen zavarni kezdte a zaj, így kénytelen volt maga intézkedni. Mielőtt azonban beleszólhatott volna, egy halk kattanást hallott; ami vagy arra utalt, hogy bontották a vonalat, vagy arra, hogy a homonculus is reagált a hívásra – és a következő pillanatban kiderült, hogy ez utóbbi az igaz.

- Itt Envy.
- Itt meg Mustang.
Na, vajon most mi a jó francot akarhat? Mindjárt közli, hogy súlyos skandalum történt: eltűnt a hadsereg komplett budipapír-készlete, és e rejtély megoldásához ismételten szükség van az Acélalkimistára – ám legnagyobb döbbenetére a csevej a következőképpen folytatódott:
- Ó, szia Roy! – Roy? ROY?! Mióta vannak ezek ennyire jóban?! – Már hiányoltam a hangodat.
Hiányolta a hangját?! Ráadásul nem gunyorosan hiányolta, hanem csak úgy hiányolta? Nem. Edward Elric nem féltékeny. DE! EDWARD ELRIC ROHADTUL FÉLTÉKENY! Még szerencse, hogy a baljában volt a kagyló; amilyen erősen markolta, az automaillel most összeroppantotta volna.
- Mi a helyzet? Megvannak a miniszoknyás fényképeim? – Ed lelki szemeivel szinte látni vélte az ezredes arcán szétterülő, kaján vigyort; amit majd ő fog letörölni néhány jól irányzott ökölcsapással. Persze Envy sem ússza meg szárazon!
- Ez csak természetes, elvégre az üzlet az üzlet. Elküldtem őket gyorspostával, lehet, hogy még ma megkapod.

- Remek. Már alig várom – mondta felettese izgatottan. Miniszoknyás fényképek? Mégis milyen… ó, hogy az a! … – És a másik dolog?
- Elintézve. Beleegyezett.
- Akkor ez azt jelenti, hogy hamarosan találkozunk. – A megállapítás nem tűnt olyan örömtelinek, mintha éppen egy légyottot szerveznének, sőt, inkább burkoltan ellenségesnek hangzott.
- Igen. Azt jelenti. Már alig várom. – A homonculus megszokott szarkazmusa is visszatért. – Ó, és Roy… jó szórakozást a képekhez! – kuncogott fel, majd ismételten egy halk kattanás hallatszott, utána pedig szaggatott búgás: a beszélgetés befejeződött.




© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).