Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 22. Smexxxy time
Korhatár: 18+
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 08. 30. 22:23:35
Megtekintve: 326 db
Kritikák: 0 db

Fiora Laurent büszke nő volt. Magas rangú nemes, egyfajta igénnyel mindenre vonatkozólag, s a minőséget ugyan állandóan, ám a luxust viszonylag ritkán követelte meg magának. Imádta a felbecsülhetetlen kincseket és mindig megragadta az épp adódó alkalmat a hódításra.

Így tehát, amikor lehetősége akadt rá, hogy puha rókabundába fúrja ujjait, egy percig sem habozott.

Amíg Quinn önfeláldozóan vetette bele magát a konyhai feladatokba és a vacsora elkészítésébe (pusztán örülve annak, hogy nem kell féltékenységgel és egyéb hétköznapi belviszályokkal bajlódni), Ahri kapva kapott a szokatlan helyzeten és megfűzte a párbajhőst egy kis belső munkára. Fiora a selymes hajkoronával foglalatoskodott kényelmesen, az ágy közepét meghódítva, a vastaya pedig lábai közt, törökülésben, de a francia nemesnek háttal, ölébe vont, kényes kilenc farkát fésülgette.

Fiora már épp engedte volna el a bonyolult mintába szórakozásból összefogott tincseket, mikor úgy döntött, hogy eredeti elhatározásával ellentétben teret enged kíváncsiságának és nem ignorálja a hegyes füleket. Az azokat fedő rövid, ébenfekete szőrzet puha volt, s egyértelműen érzékeny az érintésre.

Az érintésre, mely oh, de oly’ jól érkezett.

            Ahri már percek óta nem a bundabogozásra koncentrált. Nem. Úgy nagyjából a második mozdulatnál elveszett a hűs ujjak érintésében… ahogy a hajával játszottak, ahogy néha végigsimítottak a nyakán, ahogy végül érintették az érzékeny füleit… Akkor sem tudta volna megakadályozni, hogy a halk nyögés elhagyja az ajkait, ha akarta volna.

Máris túl messze kísérték a szeméremtől és az ésszerűségtől a hajába túró elegáns ujjak, hogy a legapróbb ellenállást akár csak megfontolja.

Szeme sarkából látta a ragadozóvigyort szétterülni Fiora arcán, hallotta Quinn munkálatait egy ajtóval arrébb megakadni majd nehézkesen újraindulni, s egészen apró zavar buggyant fel a lelkében.

Elcsodálkozott.

Korábban nem érzett ilyet, hisz miért is kellett volna? A kifejeződésre adott reakció minkét demanciai nőtől megelégedéssel töltötte el. Tehát az ok az óvatosan megjelenő arcpírra…? Meglehet, hogy a figyelem, amivel immár a párbajhős puha csókjaival fedezte fel nyakát, az íjász sietős csatlakozása, az elmotyogott kérdés arról, hogy „biztosan…?”.

            Quinn megvárta az igenlő választ, mielőtt megengedett volna egy forró csókot Fiorával maguknak, csak, hogy aztán rögtön visszatérhessen Ahrira minden figyelme. Fiora ügyesebbik keze visszatért a rókafülekhez, s az íjász végignézte, ahogy a balja lassan a kimonó alá merészkedik, látta a libabőr-ösvényt, hallotta az ismét felszakadó sóhajt. Quinn saját ajkába harapott, mielőtt a rókadémon állvonalát csókolta volna végig, amolyan elterelés képpen, hogy a selyemruhától való megszabadítást ne akadályozza semmilyen ócska ellenkezés sem. No nem, mintha Ahri az az álszemérmesen ellenkezős típus lett volna…

Erős ujjak markoltak a hajába, mikor a szűzies puszik egyre hevesebbek lettek, útjuk pedig egyre szerteágazóbb; érintették a vastaya vállát és feltárulkozó melleit.

A keleties ruha szinte önként csusszant le az egyre hevültebb testről és vetette magát a szoba padlójára, hogy jó időre elfeledjék.

            Fiora nem érzett féltékenységet. Nem. De valami remegett a lelkében, ahogy nézte Quinnt egy ő maga számára szinte idegen nő csípőjébe kapaszkodni és csókokkal araszolni egyre feljebb combokon, melyek nem a párbajhőséi voltak. Sok lélekjelenléte azonban nem maradt elmerülni a kellemetlen érzésekben; minden kihallható hang és elé táruló látványos pillanat izzó parázsként szította testében a vágyat, amit oh oly’ veszett makacs elhatározással fojtogatott alig pár perccel azelőttig, hogy az események ily módon, kedvező fordulatot vettek volna.

Aztán megérezte Ahri ujjait lassan felfele araszolni testén. A lassú ösvények kacskaringósak voltak, bátran kitapintva minden tájékot, ami csak magára vonzotta a vastaya figyelmét, akinek persze piszok könnyű dolga volt. Fiora nehézkesen ellenkezhetett volna, ugyanis még mindig a korábbi, terpeszüléses helyzetből élvezte az eseményeket. Ahri a lábai közt, háttal-oldalával hozzá dőlve, félig ülő helyzetben – csalás! egyszerű, orcátlan, szemérmetlen visszaélés! gyalázat! - Quinn pedig a rókadémon lábai közt hintette immár csókjait… kis mohó.

A párbajhős elképzeléseinek teljesen megfelelve tekergőztek egyre élénkebben a puha bundájú rókafarkak, ügyetlenül simogatva a támaszként szolgáló Fiorát, de a pimasz kezek meglehetős alapos munkát végeztek, már, ami az izgalmak fokozását illeti.

            Ahri elfojtott egy önelégült mosolyt, mikor végre végigsimíthatott a mögötte ülő nemes hölgy ágyékán. Forró volt és egyértelműen vágyakozó - a csípő apró rezdülése egyetlen simításra, s az ajkakon kiszökő halk nyögés… sosem hallott, legkedvesebb bókok voltak a vastaya számára.

Persze nehezen türtőztette magát és mohóságát; igazán kevés erő befektetésével feljebb tornászta magát, hogy így heves csókokat és lila foltokat hagyhasson Fiora nyakán, Quinn pedig teljes lelkesedéssel követte kicsit feljebb az ágyon, mert hát mégis csak sokkal kényelmesebb kevésbé térdelni, mint hasalni a matracon  – ezt bizonyították a hamar következő forró csókok Ahri ágyékán, az íjász nyelvének lassú játéka, kezdésnek a szeméremajkakon.

A vastaya ismerte a kóstolgatós stílust, de ezúttal nem volt türelme hozzá; határozottan a kékes csillogású, rövid hajba túrt, hogy Quinnt egyértelmű utalással helyes útra terelje. Teljes sikerrel. Elégedett nyögéssel nyugtázta a lassú magabiztossággal kényeztető ajkakat, az óvatosan beléhatoló játékos nyelvet. Vágytól szinte izzó testének frissítő volt a hűs csók, amit féktelen hevességgel adott tovább Fiorának.

            Quinn hallotta az ismerős, egyre gyorsuló, zilált légzést, de elveszett Ahri ízében és illatában – talán rátett egy kicsi mágia is? Mindenesetre csak felpillantani tudott a puha combok közül, s nézni kettejük csókjait. Inkább érezte az egyre inkább hevülő testen és nedvesedő ágyékon, mintsem látta vagy hallotta volna, hogy Ahri az orgazmus határára sodródik hamarosan, ám teljes bizonyossággal vette az apró jeleket, melyek Fiora hasonló állapotára utaltak. A párbajhős arca kipirult volt s alsó ajkába harapott, az ágyneműt markoló keze - melyre csak támaszkodni szokott - szinte remegett az egyre csak halmozódó élvezetektől, a kezdetben csupán diszkrét sóhajok immár hangos nyögésekké nőtték ki magukat.

Hogy Quinn mennyire szerette ezeket az apró részleteket… A részleteket, melyekben elveszett. A részleteket, melyekben benne volt az egész világ.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).