Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 20. Ma pétale
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 08. 17. 19:35:54
Módosítva: 2017. 08. 17. 19:57:02
Módosította: VsRealm
Megtekintve: 399 db
Kritikák: 0 db

 

Quinn idegesen túrt vöröses fénnyel csillanó hajába, mielőtt ajkába harapott volna. Ő maga alig öt perc alatt felöltözött a hármas randevúhoz, amikor - a tervek szerint legalább is - bemutatja majd egymásnak két szeretőjét. Összeszorult torkát halk és rövid köhintéssel oldva meg, feltette a bátortalan javaslatot, hogy:

 

 

„Ha meggondolnád magad, én igazán nem ragaszkodom…” azonban egy aranyban villanó szempár beléfojtotta a szavakat.

 

 

„Természetesen semmit sem változott az elhatározásom, sőt. Ha lehet, csak erősödött. Szóval, ha volnál olyan kedves…” Ahri közel két órája készülődött; a megfelelő kimonó kiválasztása, smink, frizura. Azt jobb, ha szóba sem hozzuk, mennyi erőfeszítésbe telik kilenc farkat tökéletesen kifésülni. A selyemövének végeit nyújtotta az íjász felé, aki lemondó sóhajjal segédkezett a kényes műveletben.

 

 

            Fiora feszült volt. Ki nem állhatta, ha késéssel sértik meg, márpedig abban az esetben, egy olyan fontos találkozónál a lassan húszadikba forduló percek sora igencsak – á, kopogtatnak.

 

 

Végre.

 

 

Mi sem természetesebb; figyelhette volna az érkezőket, vagy parancsolhatott volna a lakájnak egy szóért, de kuncsorogni sosem fog. Hiszen ő a Nagy Párbajhős! A nemes Lauren ház feje! Büszke, becsületes demanciai nő. Dehogy fog a kapukhoz rohanni, semmiképpen nem sürgetteti a vendégeket a hallba.

 

 

Épp ezért kényelmes, a termet uraló foteléből lassan állt fel a látogatók érkezésére, méltósággal mérte végig őket; a majdhogynem szárnyaszegettnek tetsző Quinnt és az ő baljába karoló nőt.

 

 

Magától értetődő módon már némi információ birtokában volt… gyakorlatilag az összesében, ami Ahriról különösebb feltűnés nélkül kideríthető volt. A vastaya öntudatosságot sugárzott, egy olyan elemi szépség és erő auráját, amellyel a tulajdonos egyértelműen tisztában volt.

 

 

            A rókadémont meglepte a nemesi arcban elsőre megmutatkozó, a felsőbbrendűekre jellemző különös báj. Persze forgott ő már előkelő körökben, de ennyire nyílt, pimasz méregetést még sosem engedett meg magának.

 

 

Pár másodperc, és a házigazda arcára kimért mosoly szaladt, közelebb lépett a két érkezőhöz, s derékból hajolt meg a rókalány előtt- egyetlen pillanattal azelőtt, hogy kézfejét megcsókolta volna.

 

 

„Üdvözöllek otthonomban, Ahri, a Kilencfarkú Róka.” Hangja szinte dorombolt, tengerkék szemei Quinnre villantak, majd visszatértek a vastayára, ami teljes megelégedéssel töltötte el a bohó lelket. „ma pétale..” kezdte az óvatos bókokat, amik egyszerre voltak hízelgőek és furcsák a messziről jött Ahri számára. Miért is azonnal ilyen közvetlen vele ez a Fiora?

 

 

            Quinn lassan ízlelgette a társalgóban felkínált könnyű bort, amiből a felbontott palack valószínűleg többe került, mint egy egész havi zsoldja. A színvallás óta eltelt időben mardosó bűntudata és idegessége alábbhagyni látszott, ahogy elhallgatta a könnyed flörtöt két szeretője közt, még akkor is, ha érezte a mindkettejükből továbbra is áradó minimális sértettséget.

 

 

Természetesen maga sem hitte, hogy ennyire álomszerűen megy majd mingen; ugyanis Fiorával aligha sikerülnek gördülékenyre a dolgok, amik nem a magasra emelt gyönyörű fejecskéjéből pattannak ki. Istenekre, de imádta azt az izgalmas kihívást….

 

 

„Javaslom, hogy látogassunk meg egy pompás éttermet, magam ugyanis korai vacsorával számoltam.” fejezte be játékos hangon a kétértelmű mondatát elbűvölő házigazdájuk, s a felderítő teljes lelkesedéssel helyeselt - egyetlen fél mondatának erejéig.

 

 

„Te itt maradsz, és elgondolkodsz a tetteiden és azok következményein. Hogy mi lett volna, ha nem két ilyen kifinomult lelket tekergetsz az ujjaid körül.” teremtette le Fiora és korai távozásukig, Quinn legnagyobb bánatára, teljesen ignorálta őt.

 

 

            A párbajhős egyetlen csókot hintett a felderítő ajkaira, mielőtt valóban magára hagyták volna az egzotikus szépséggel, akinek továbbra is teljes figyelmével hízelgett. Természetesen bizonyos távolságból. A legkevésbé sem bízott benne, csak, mert egyazon személy szeretője volt.

 

 

A legkitűnőbb étteremben foglalt asztalt kettejüknek késő délutánra, s hamar feloldódott a mágus közelében annyira, hogy elhagyja a védekezőn fennkölt szóformákat, hogy elnyomja az érdeklődését.

 

 

Ahri szemtelenül végigrendelte a legdrágább ételeket és borokat, mintha szemrebbenésébe kerülhetne mindaz Fiorának… s pimasz mosollyal kérdezgette szinte mindenről. Különös tehetséggel tapintva rá a kényesebb pontokra.

 

 

„…akkor jutott eszembe először, hogy órát ajándékozok neki, végtére is a pontosság, mint bizonyára tudod, nem az erőssége.” fecsegte, miközben a desszertet tálalták.

 

 

„Oh, ne fáradj vele” legyintett erre a vastaya, egyik farkát merészen végigfuttatva az éjfekete bőrcsizmákon és hófehér nadrágszárakon „egy hete kapott egyet. Gyönyörű, míves darab volt, értékes tartozás ment rá. Mindhiába. Azóta se láttam hasznát.” kuncogott a borospohár szája felett a rókalány.

 

 

Ahri szeme arany színben villant meg egy pillanatra, de hamar észrevette magát, fészkelődött kicsit. A magabiztos, erős aura, melyet a párbajhős árasztott magából, a zaklatott napok után igencsak felizgatta.

 

Így esett, hogy hagyta egyik farkát feljebb kúszni Fiora combján, s engedett csatlakozni még egyet a játékhoz. A lassan megjelenő enyhe pír dacára a jóvágású arcon, annyi már bizonyos volt, a demanciai nem hátrál meg egy kihívás elől sem. 

 

Legfőképp, ha az ilyen provokatív.

 


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).