Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Sejanna 19. Három féllel egy egész
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 08. 10. 19:27:16
Megtekintve: 626 db
Kritikák: 0 db

A vastaya a hitvesi ágy végébe telepedett, házigazdáival szemben. Pokróc ölelte körbe, ropogott a tűz, a légkör barátságos volt, ám ő mégis megremegett néha.

„Mi feszélyez ennyire?” kérdezett rá a lényegre Sej halk hangon, talán még mozdult is volna feléje, de végül kontroll alatt maradt a harcban edzett test.

Ahri közelebb vonta maga körül a szövetet egy percnyi csendben, majd úgy döntött, ha eddig eljött segítségért, ennyin ne múljon…

„Akikről eddig meséltem, Valor és Quinn, nos, ők Demanciát szolgálják.” bökte ki végül, fejéhez lapuló róka fülekkel.

„És?” jött a kérdés, amire egyáltalán nem számított.

„És, neked köztudottan vannak noxusi kapcsolataid… barátaid.”

„Pontosan,” szakították félbe erősen csengő szavak. „de nem megállapodás, sem szövetség, vagy bármely más, ami miatt akárki származásának meghatározó, fontos tényezőnek kéne lennie. Igencsak ostoba egy elköteleződés volna az ő kis viszályaikban oldalt foglalni.” magyarázta a dolgot a freljordi hadvezér türelmesen, majd hitvesére nézett, aki bólintással jelezte egyetértését.

            A beülő meghittséget Sejuani torokköszörüléssel szakította félbe, hogy aztán összegezze az eddig elmondottakat.

„Tehát, ha jól értem; a te hőseid Demancia szárnyai. Valor madárka, és az a nő, Quinn, akiről olyan sok áriát zengnek terepfelfedező berkekben.” Szép kis helyzet, az már biztos. A legkevésbé őket..

„Quinn. Csak, Quinn, ha kérhetem, tartózkodjunk az E/3 megnevezéseitől.” kotyogott a vendég, de hamar megbánás ült ki az arcára. A Tél Haragja összeráncolt szemöldökkel és kuszált gondolatokkal meredt egy pillanatig rá.

„Tehát idegennek érzi a binális nemek kategóriáit?” A csodálkozás sora a két, mágikus világhoz közeli nőn volt. A hallgatást Sej igennek vette. Meg, hogy messze kisebb felfogást néztek ki belőle, meg elfogadást, mint amennyi valójában benne lakozott.

Pimasz kis elégedett mosollyal dőlt hátra és kért folytatást. Merthát. Mégsem ez volt a mese vége.

            A sok információ felébresztette Janna figyelmét. Mikor is lett pontosan ilyen szövevényes az Élet?

Elragadónak találta a rókalány meséjét, a szemeiben ugráló ragyogást; mikor a találkozóikról beszélt, az első csókjukról, az aggasztó kiküldetésekről. Ám érezhető volt, hogy a történetnek nincs vége, hiába nem akaródzott megmutatkozni a többinek, így ő maga vette át a szót. Ugyan mindössze pár percre került csak a figyelem középpontjába, mégis jégtörőnek bizonyuló lépést tett ezzel.

Úrasszonya oldalába bújt, aki mint mindig, így akkor is mozdulatlanná vált, ha egyszer megtalálta a kényelmes testhelyzetet.

Egyetlen biccentéssel jelezte a folytatás igényét, mire azonnal legördültek a soká fejben forgatott szavak a vastaya telt ajkairól.

            Ahri hideg vízzel nedvesítette meg torkát, mielőtt belekezdett volna egy eddig nem látott méreteket öltő falatba.

„Fel sem tűnt először, hogy mindig kicsit több a hadseregtől kiosztott teendő, hogy hosszabbak a látogatandó bálok, de nekem, lássuk be, igen nehéz hazudni, s titkolózni meg… hagyjuk is. Azért az a kis fiókám megpróbálta. Persze nem tudta teljesen eltüntetni a parfüm szagát egy róka elől, sem a bűntudatot az arcáról, vagy épp az elvágyódást a hangjából. Úgyhogy a harmadik titokzatos hét után rákérdeztem.

Leültetett az ágyára, és elmondta, hogy van valakije. Elmondott mindent. Hogy már előttem is flörtölgettek, de hogy ettől ő még épp úgy szeret, hogy, esetleg, talán, ha ismerném, biztosan meglátnám, hogy nem egy csábító sátán, meg, hogy, ha nekem is úgy tetszene, netán…” Édes hangon kacagott fel az emlékre, egyetlen pillanatra hegyes fogak villantak az őszinte vigyorban.

„Persze, hogy nem voltam mérges rá, hogy is lehettem volna? Az én természetemmel? Az én múltammal? Ugyan bosszantó volt, hogy mellettem van helye bárkinek, de egyben roppant kíváncsi is voltam, ki az, aki olyan közel férkőzhetett hozzá, hogy Quinnt sírni lássam. Mert életemben kétszer láttam. Mikor elvitt a bátyja, Kaleb sírjához, meg azon az átbeszélgetett éjszakán, merthogy egyaz alkalommal vallotta be, mennyire nem érzi magát sem nőnek, sem férfinak, sem senkinek, úgy egyáltalán.

Az egyetlen értelmes dolgot tettem, ami persze magától értetődő volt. Kijelentettem, hogy >meg akarom ismerni< azt, aki helyet túrt magának mellettem, vagyis épp fordítva, de hát értitek…”A zavar a vastaya hangjában akkorra már elképesztő méreteket öltött, de nem kapott semmiféle közbetűzést, megjegyzést, kérdést.

„Másnap gyors útra indult a kis fiókám a főbárosba, hogy beszéljen a szeretőjével, s emlékszem, nevetve mondta, hogy biztosan ki fogunk jönni, mert amaz is csak három szót mondott, épp, amit én.

Valahogy így alakult, hogy két éve megismertem Fiorát, a nagy párbajhőst.”



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).