Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Mami
Korhatár: -
Műfaj: Családi
Kategória: Egyéb anime
Feltöltő: Andro
Feltöltve: 2017. 08. 05. 11:15:34
Megtekintve: 538 db
Kritikák: 0 db
Fandom: Fullmetal Alchemist (2003)
Műfaj: családi, dráma
Figyelmeztetés: nincs


Egy év telt el azóta, hogy Ed legyőzte Dantét. Wrath visszatér Izumiékhoz. De vajon milyen fogadtatásban lesz része? És hogy érez a homonculus a nő iránt?


Wrath nem tudta, mit is tegyen. Fogalma sem volt, miért jött vissza, holott semmi keresnivalója nem volt itt. Már kijelentette, hogy Izumi és Sig Curtis nem a szülei, semmi köze hozzájuk, neki Sloth volt az anyja. Mégis, most, alig egy évvel azután, hogy Edward Elric győzelmet aratott Dantén, a nő pedig meghalt, Wrath visszatért. Maga sem tudta, hogy miért, hiszen miután az a lány, Winry automaillel helyettesítette jobb karját és bal lábát, megfogadta, hogy soha többé nem tér vissza Dublichba. Homonculus volt, nem volt szüksége emberi társaságra, főleg nem annak a nőnek a közelségére, aki születése után eldobta. Még mindig égett benne a harag Izumi iránt, aki a Kapuban hagyta, lábai mégis visszahozták. Maga sem értette a dolgot, ám most ott állt a dublichi húsbolt előtt, hallgatta a bentről kiszűrődő beszélgetés, és valami ismeretlen, eddig nem tapasztalt érzés járta át.

Többször is megkerülte az épületet, többször odament az ajtóhoz, mindannyiszor a kilincs után nyúlva, de mégsem nyitott be. Így telt el majdnem három óra. Persze tisztában volt vele, hogy az nő valószínűleg tudja, hogy itt van, hiszen kiváló alkimista volt, de nem zavarta. Valahol mélyen hálás volta, miért Izumi vagy Sig nem nyitott még ajtót, nem bámultak rá olyan tekintettel, amitől Wrath zavarba jött, és amitől legszívesebben üvöltött volna. Mégis, valami visszahúzta, valami ismeretlen erő, ami egyszerre megrémisztette és dühítette is. Tudni akarta, mi ez az érzés, egyszerűen tudnia kellett, így végül erőt vett magán, és az ajtóhoz lépett. Csak most vette észre, hogy remeg, amikor kezével a kilincs után nyúlt. Átkozta magát, amiért ostoba, gyenge, emberi érzések rohanták meg. Talán mégis Envynek volt igaza, futott át az agyán. Hiszen az idősebb homonculus mindig mondta neki, hogy túlságosan emberien viselkedik, túl sok időt töltött emberek között, amitől elpuhult, ezért ragaszkodott annyira Sloth-hoz is. Átfutott az agyán, hogy el kéne mennie, hagynia kéne az egészet, és már majdnem meg is tette, de valami visszatartotta. Végül nagy levegőt vett, lenyomta a kilincset és kinyitotta az ajtót. Bármi várt is rá, túl akart lenni rajta.

Amint belépett, megpillantotta Izumi Curtist, aki neki háttal állva, kezében egy hatalmas hentesbárddal szeletelte az eladásra szánt húst. Wrath-t egy pillanatra harag szállta meg, arra gondolt, milyen egyszerű lenne lesből rárontani a nőre és eltörni a nyakát, de tudta, hogy nem lenne ilyen egyszerű. Izumi képzett alkimista és harcos volt, nem éppen könnyű ellenfél. Már éppen hátrált volna, hogy elmenjen, amikor a nő megfordult, és mikor meglátta az ajtóban álló homonculust, még a bárd is kiesett a kezéből.

      - Wrath… – suttogta a fekete hajú nő meglepetten, és a szája elé kapta a kezét. A gyerek pont ezt nem akarta látni. – Visszajöttél.

     - Igen – biccentett Wrath. – De nem tudom, miért. Furcsa érzések kavarognak bennem, és te vagy az egyetlen, aki meg tudja őket magyarázni.

      - Még mindig gyűlölsz engem, igaz? – kérdezte reményvesztetten Izumi, miközben egy lépést tett Wrath felé. A homonculus nem mozdult.

    -   Nem tudom – válaszolta őszintén a másik, és érezte, hogy valóban így van. – Gyűlölnöm kéne téged azért, amit tettél, amiért betettél a Kapuba, amiért magamra hagytál, amiért nem voltál ott mellettem. De… nem tudom, mit is érzek. Haragszom rád, de… de…

Nem tudta tovább folytatni, könnyek szúrták a szemét, és ismét eszébe jutott, hogy ez is olyan gyenge, emberi dolog. A homonculusok nem szoktak sírni, nem szoktak elérzékenyülni, nem szoktak érezni. Ők csak vannak. Hirtelen azt érezte, hogy két kar öleli át, ő pedig szabadulni akart, mikor rájött, hogy Izumi az. Nem akarta, hogy ez a nő hozzáérjen, de aztán eszébe jutott a sziget, ahol először találkoztak. Izumi volt az, aki megvédte őt Edtől, ő volt az, aki átölelte, megnyugtatta, hazavitte és törődött vele. Aki először törődött vele, pedig tudta, hogy kicsoda. Tudta, hogy homonculus, de nem érdekelte. Wrath küzdött a feltörő érzések ellen, de az ellenállása lassan kezdte megadni magát, ahogy a haján érezte Izumi simogató kezét. Pont olyan lágy és kedves volt, mint akkor. Az apró alak haragja pedig lassan kezdett elpárologni.

      - Nincs semmi baj, Wrath – suttogta Izumi halkan. – Nincs semmi baj. Most már minden rendben van.

     - Meg akartalak ölni – vallotta be Wrath, miközben hozzábújt a nőhöz. – Arra gondoltam, hogy eltöröm a nyakad.

      - Tudom – bólintott az asszony.

     - De nem tudom megtenni – mondta a homonculus. – Akármi is történt… mégis… te vagy a mamám.

Izumi egy szót sem szólt, csak szorosabban ölelte magához a homonculust, Wrath pedig végre megnyugodott. Itthon volt, és végre tényleg volt egy igazi mamája.  Wrath pedig furcsa módon ettől nagyon boldognak érezte magát.

 

Vége


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).