Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 17. A vastaya eljövetele
Korhatár: -
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 07. 30. 13:10:45
Megtekintve: 590 db
Kritikák: 0 db

Freljord a belső erősödés évében sem feledkezett meg a határok folyamatos terjeszkedésének fontosságáról, ám Jannát jobban lefoglalták a politikai, elementál mágusi és hasonló teendői, mintsem, hogy a hadviseléssel fájdítsa a fejét. Azt meghagyta úrasszonyának.

Amikor a Zaunba a tartó visszaúton mágikus impulzus keltette fel a figyelmét, nem habozott hallgatni rá. A sűrű fák között ülő tömény örvénylő erők és köd, akár egy füstölőkkel teli sátorban, úgy volt túl sok az érzékeny varázslónőnek. Megfeszült a fehér hátas nyergében, de kivárta, míg a körülötte zubogó áramlás felenged, és végül előmerészkedik az, aki mindezt megmozgatta; a sűrűn nőtt törzsek és ágak közül egy valaha kirívó kimonóba bújt nő lépett elő.

A nagyjából emberi alak Janna torkára fagyasztotta a szavakat és a lélegzetet. Egy gyönyörű nő állt előtte fekete hajjal és formás testtel – még a benne rejtőző hatalom és kisugárzás nélkül is minden bizonnyal sok alsóneműt nedvesíthetett meg. A vastaya fáradtnak tűnt, meggyötörtnek, de így is kellő erőt mutatott meg. Hegyes fülei szüntelen pásztázták a számára ismeretlen környezetet, de az aranyszínű szemek mindvégig a lóháton ülő alakon marattak.

Aztán fél perc csend következett: néma, atomkemény semmi, amit az óvatosan tapogató szellők sem zavartak meg. A tájidegen teremtmény tisztában volt a vizsgálódással, de tűrte, mert az tiszteletteljes formában zajlott le.

            Ahri kínzott lelke arra az egyetlen, számító pillanatra várt, ami végül be is következett. Farkainak rándulásával reagálta le a meghívást a főváros termeibe. Esze ágában sem volt visszautasítani az ajánlatot, természetesen mindezt eltervezte előre.

És utálta magát érte.

Legalább olyan utálatos volt bűbájt és fortélyt használni az embereken, mint életerejükkel táplálkozni. De nem tehetett mást.

Az összekucorodott róka tűrte a vágtával járó zötykölődést és a mustrát, amivel megjelenése járt a kis csoportban. Fényes bundáját minduntalan felborzolták a kéretlen pillantások, éles fülét megütötték az elsuttogott bizalmatlanságok, amiket kénytelen volt végighallgatni.

Napnyugtára érték el a város falait, egy olyan alkonyra, melyre bár Ahri szeretett volna, egyszerűen lehetetlenség volt felkészülni.

            Szélcsend ülte meg a várost, ami izgatottá tette Sejuanit. Érezte, hogy világszép hitvese hazafelé tart, és úgy sejtette, a különös időjárás korai időpontot jósol.

Igaza volt.

Azonban a karcsú alak nem volt egyedül, ezt a különös aura sugárzása és az édeskés pézsmaszag ugyanúgy üvöltötte. A társaság megvitatását későbbre halasztva Sej azt remélte, hogy csak ne legyen semmi baj...

Hát.

Bajnak nem lehet ugyan nevezni a hálójukban, a tűz mellett kucorgó teremtményt, de áldásnak se. A természetet tisztelőnek nevelt, gyakorlatilag az ősanyában felnőtt és megerősödött Sej tudta, mikor kell tiszteletet kifejeznie. Az egy olyan pillanat volt, mikor a rókadémon Jannától el, s felé fordult. Első reflextől harcra készülő izmainak azonnal parancsolva fejet hajtott és ellazult. Ha ez a nő gyilkolni vagy bármely módon ártani akart volna, már térdig érne a káosz. Sülthúst parancsolt, vizet és bort, azzal számolva, hogy valamelyik elnyeri az idegen tetszését. Egy pokrócot terített a kuporgó alakra és leült a kanapéra, ahol hamar csatlakozott hozzá a szélmágus. Legnagyobb megkönnyebbülésére a könnyű test az oldalába simult, csókot hintett ajkaira, s aztán elmesélte azt a rövidke történetet, ami a találkozást és az együtt megtett utat ölelte fel.

            Jannának nem kellett soká mesélnie, hiszen egyetlen szót sem váltottak azóta sem, csupán bemutatkoztak egymásnak. Mágiájuk ismerkedett, persze. Megtudta, hogy a fajtájával azonos módon Ahri a környezetéből merít életenergiát a harcra, átalakulásra és hasonló célok, de az emberekével táplálkozik a legkönnyebben. A szelek úrnője érezte úrasszonyában a felszültséget, ami egyre épül, majd végül döntés születik, és az izmos test lassú mozgással a rókalány mellé telepszik a lángketrec elé. A városi lány teljes elismeréssel szemlélte az eseményeket. Ugyan neki magának tehetsége volt az elme és a varázslat játékaihoz, az északi vezető remekül kiismerte magát a tettek és az ösztönök mezején, badarság lett volna hát az útjába állni. Egy ilyen csodának? Dehogy!

A vastaya pár falat után megelégelte az ételt, szemmel láthatóan más jobban az ínyére volt, habár első mondataként nyugtatta meg vendéglátóit, hogy már rég türtőzteti állatias oldalát. A nélkülözés ellenére is lágyan csengő hangtól a hideg kirázta mindkettejüket.

            A kilencfarkú róka csak nehezen vette rá magát, hogy megszólaljon. A lassan felmelegítő tűz mellett kucorgott, kellemes illatú helységben, megfelelőnek bélyegzett társaságban. A zsigeri, bizalmas közelséget ő is osztotta az igencsak lenyűgöző, kidolgozott testű freljordival, s a szélmágus nyugodtsága rá is hazással volt. Zaklatott lelkén ülő hallgatását végül egy mélyről felszakadt sóhaj törte meg.

„Segítségre van szükségem…” zavarában füleit hátracsapva a fejéhez lapította, szemei a szőnyegre szegeződtek, a festett fonalú részleteket vizsgálgatták. Az fizikai erőt sugárzó test nem feszült meg mellette, az alapelemi mágia sem rezzent, hát lassan formálni kezdte a szavakat újra, miután megigazította megpróbált ruháját és a rá terített durvább szövetet.

„Úgy hozta az élet… úgy alakult, hogy megszerettem valakit… valakiket.” Esze ágában sem volt az egyszerűbb verzióval előhozakodni. Házigazdái nem olyan emberek hírében jártak ugyanis, mint akik megelégednek a kevesebbel, csendes és egyben őszinte figyelmüket pedig a kifejtésre való igényként értelmezte.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).