Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 10. Noxus előszele
Korhatár: 12+
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 06. 17. 18:14:03
Módosítva: 2017. 06. 22. 19:42:02
Módosította: VsRealm
Megtekintve: 607 db
Kritikák: 0 db
 
A tavaszt Sejuani már érezte csontjaiban, no nem, mintha bárki tájidegen egyet tudott volna érteni vele ott fenn, északon. Ez volt a Samhain utáni első nagyobb utazás, amit tervezett az északi. Kiváltképp, hogy ismeretlen ismerős társasághoz
 
 
 
A vörös, fekete és arany zászlók messze hivalkodtak a horizonton, az már látott offenzívás hadosztály zöldje pedig sokkal szerényebben mutatkozott, alik fél mérföldes távolságból először.
 
 
 
Habár a törzsfőnöknő messze nem volt idegen a nyugati, noxusi erőknek, mégis minden egyes alkalommal feszengve ügetett a tábor felé. A rangosoknak járó tisztelettel üdvözölték, békésen utat adtak neki, mindazonáltal a gyanakvó pillantásokat nem rejtették véka alá. A központi sátor vastag leplei közül ezüsthajú nő lépett elő, hogy köszöntse a megbecsült harcosnőt. Ami azonban ismeretlen volt a vendégnek, a második házigazdaként érkező, vöröshajú lány. Sejuani nagy lendülettel s masszív, nyolcvan kilós izmos alkatával lehuppant a nyeregről, hogy főhajtással üdvözölhesse az elébe érkező birtokháborítókat.
 
 
 
  Riven alacsony, izmos nő volt, komor udvariassággal, ami a formális találkozókat illeti. Az az állarc azonban keveseknek levetetik. Sejuani ezen kivételesek közé tarozott. 
 
 
 
A kölcsönös bizalom hosszadalmas csatározások, könyörtelen viadalok, kínos tárgyalások, kényszeredett kompromisszumok eredménye volt, melyben fellelhető azért némi rokonszenv és szimpátia. Az északinak tehát helye volt az asztalnál, kortya a kehelynél, étele a tálnál. De nem fogadta el ezeket, csak mereven mérte fel a harmadikat.
 
 
 
  A két, masszív alkatú nővel ellentétben Katarina a bőr és bunda helyett kikészített, szabott, festett szöveteket részesített előnyben, aminek javára szolgált az esztétika és praktikum, viszont ellene a kirívóság. A DuCouteau család tagja azonban aligha horhatott annál kevkevesebbet. A jádéhez hű színben csillogó írisz fél percig nnyugodtakott egy ponton; pimaszul mérve az imént érkező idegent táncoltak, majd egy kis mosoly kíséretében martak bele a jellegzetes, hűvösnek tetsző szemekbe.
 
 
 
  Sejuanit nem zavarta a pillanatni hatásszünet, ami a bemutatást előzte meg, habár nyilván annak jelentősége volt. Felmérte inkább az adódó környezetet és társaságot: a sátor szerény volt, csak a szükséges felszereléssel, egyedül az ágy mutatott a szimpla hadseregi szabványnál nagyobb komfortot. Riven vastag, durva szövetköpenye alatt a korábban már próbált, viselőjére oly' jellemző nehéz páncélelemek lapultak. A kardforgató látható fegyvert nem viselt, haját a hideg ellen leengedve hordta, de gyakrakran túrt ujjaival a születése óta hófehér fürtök közé. A harmadik nő, mimt kiderült, Katarina, egészen különleges aurával uralta a puritán teret. Szemlátomást drága, rá szabott ruhák ízléses hivalkodással kacérkodtak, kidolgozott bőrök és az itt-ott kivillanó minőségi fegyverek szinte kacsintottak a gyér gyertyafényben. A Sejuani által közepes hosszúra saccolt vörös haj hanyag kontyba volt kötve, tiszta rálátást nyújtva a bal szemet kiemelő sebhelynek, a karcsú nyakat ölelő láncnak s az azon függő egyszerű, egyenlő szárú keresztnek. Északi ősrúnák. Érdekes..
 
 
 
A házigazta diszkrét torokköszörüléssel jelezte a méregetésre szánt idő végét. Kényelmesen helyet foglalt a süllyesztett asztal egy hosszabb oldalán és intett sebhelyes arcú, ámbár így is igen vonzó kedvesének. Az, hosszú napok óta először, kicsalt egy őszinte mosolyt a barbárból. Hangosan huppanva maga is helyet foglalt. 
 
 
 
  Riven bort töltött mindenkinek, "Kat, kérlek.." mondatával sikeresen maga mellé csábítva az orvgyilkost. "Sej, értsd meg, egyre nehezebb visszatartani a kart egy északi offenzíva ideájától." A durva, reszelős hang egyenesen a közepébe vágott, a lélekbe látó, vörös szemek ezúttal a félig teli kupába merültek. "Minden évben eljössz. És minden évben eléred, hogy ne kelljen maradnod." volt a válasz, amit egyszerű, kényelmes csenddel párosírtott kortyolgatás követett.
 
 
 
  Habár Katarinának idegen volt a hely és a társaság, mégis hamar realizálta a felső vezetés által erőltetett kellemetlen nyomást. Tisztában volt a noxusi taktika minden csínjával-bínjával, így azt is tudta, hogy "Freljord egyesítésre való törekvésetek túlon túl jó lehetőséget nyújt egy kívülről érkező, hirtelen offenzívának.". A meglepett szemek Sejuani részéről lassan tiszteletbe átbukó kétkedést tükröztek. Riven kerülte a pillantását. Bizonyosan zavarban volt. Hatalmas volt, de nem a legnagyobb. Végső soron sehonnaniból kapitányig felemelkedni is óriási erőfeszítés árán lehetett, mégis, noxusban volt lehetőség. Mindennek ellenére jócskán voltak még rangban felette, ha másban nem is. "Akkor megerősítjük a határokat. Rendezünk egy vadászatot. Ti pedig mentek jelenteni." csapott az asztalra a megtermett nő, Katarinának pedig imponált ez a lobbanékony, dinamikus erő, ami a freljordiban lakozott, hát megjutalmazta egy ragadozóvigyorral.
 
 
 
  Sejuani egész nagy részben komolyan gondolta a dolgot: egy jó, izgalmas hajsza hiányzott már a tél szürkeségében, friss hús az asztalra pedig sosem árt. "Nem létező határvédelemmel nem tudok elszámolni a jelentésben." kapta a kiábrándító választ. "Ha ,egvívunk, azzal csak el tudsz számolni?" vágta rá, mire Katarina kacaja zökkentette ki. "Talán holtan akarsz visszatérni a te csalfa kis asszonykádhoz, barbár barátom?" még egy szemtelen kacsintást is kapott.
 
 
 
Ami elég, az elég. Felpattant ültéből, hogy indulatainak teret adjon, de az orvgyilkos fürgébb volt, s egy míves kés már a markában pihent, fél úton, dobásra emelve. Riven keze által megfagyasztva a mozdulatban. Az a fruska mágis van olyan veszéjes, mint amilyennek látazik. Végtére is, valamivel kiérdemelte a társaságát.
 
 
 
  Riven nyugalma könnyedén adaptálódott a heves vérű hitvesére, csakhamar elmulasztva a konfrontáció lehetőségét. Megköszörülte a torkát, hogy figyelmet kapjon. "Okoztunk egymásnak ezer meg egy sebet. Nem vezet még néhány innen már sehova." Morogta, majd körbehordozta súlyos pillantását mindkét félen "Ha méltóztatnátok..." azzal a két szavával békét teremtett. "Holnap vadászunk. Vagy, mikor jó lesz rá az idő. Ha pedig olyat látok, ami méltó említésre, azt biztosan megejtem következő holdtöltekor, a jelentésben." szögezte le, ahogy játékos mosoly suhant át napbarnított acán.
 
  Katarina átlátta, miféle kapcsolat van a két jókötésű nő közt, de nem ismerte a történetét. Izgalmas, gondolta. Kihívás, érezte. Márpedig nála jobban senki nem szerette a kihívásokat.

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).