Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 06. A tél csókja
Korhatár: 12+
Műfaj: Játék
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 05. 21. 22:05:25
Megtekintve: 562 db
Kritikák: 0 db

Sejuani kezdett barátkozni a városok koncepciójával. Nem kedvelte különösebben, de belátta az előnyöket és hajlandó volt kihasználni is azokat. Ha a pozitívum éppen az volt, hogy bájos felesége kérésének eleget téve elvihette őt egy étterembe vacsorázni, akkor pedig csak jobban sürgette az infrastruktúra kialakulását. Mert az istenek nem láthatták azt a hálás mosolyt, nem érezhették az a puha érintést cserébe. Tehát olyan ruhát öltött, amit szerinte a Vihar Haragja szívesen nézne és jóváhagyna, majd kis hezitálás után végül a helyén hagyta még legkedvesebb fegyverét is. Lassan ügetve indult Zaunba a kora őszi délutánon. A menetszél még meleg volt, a levegő száraz és tiszta, messze vitt a látóhatár és elevenek voltak az emberek.

Lassan kibontakozó megelégedés töltötte el és visszafojtott izgalommal gondolt arra, mi mindent érhetne el együtt még el. Az egyesített erők hatásosabbnak bizonyultak, mint valaha remélte, a hátországi ellátás, habár korábban nem volt túl megbecsült általa, most mégis nélkülözhetetlen titulusba lépett elő a szemében. Sejuni bölcs nő volt. Néha kicsit makacs, önfejű, de a tényeket hajlandó volt elfogadni és képes a saját hasznára forgatni. Ennek mintájára fejlődött a viszony a két nép között, emiatt gazdagodtak a városok s szaporodott a számuk lassan, de biztosan.

A szemmel látható, területekben és pénzben mérhető fejlődés mohó megelégedéssel töltötte el Jannát. Második táncuk után úrasszonya bevetette magát a határvidékek háborúiba, hatalmas magabiztossággal igázta le a megadásra nem hajlandó törzseket messze északon és nyugaton. Freljord szerte beszéltek erről az egyre csak erősödő szövetségről, s még messzebb vitte a rettegést a szóbeszéd, hogy a szélmágus a Tél Haragjával állt össze.

A merész húzás a városi mágus szempontjából is kifizetődőnek bizonyult. Sokkal nagyobb tekintéllyel rendelkezett immár a tárgyalótermekben és diplomáciai összejöveteleken, hazájának neve tisztelettel zengett és a rá vetett pillantások sem tükröztek tiszteletlenséget, nem mertek átnézni többé rajta.

Először akkor ütötte fel fejét a szélmágusban a gesztusokkal ejtett hála gondolata, mikor egy különösen rossz álomból ébresztette fel a harcosnő: olvasás közben elnyomta az álom a díványon és a rémképeket úrasszonyának szólongatása kergette el, ahogy az éberséget is elhozta. Az volt az utolsó alkalom, mikor látta szövetségesét, és valamiféle izgalom töltötte el a várakozás mellett a következő hazatérést illetően, ugyanis vacsorát kért, ahol majd meghálálhatja a kitartást, hűséget, segítséget… mindent, amit mindaddig kapott.

            Az étterem, amit Sejuani választott (természetesen a Vihar Haragjának nélkülözhetetlen javaslatára) a város főterén állt. Egyértelműen az egyik legrégebbi épület adott neki otthont, ám a hírnévhez méltó állapottal és pompával büszkélkedhetett. Az elegánsba öltözött személyzet mélyen hajlongva sürgött körülöttük, a nagytermet gyertyák világították be és a kellemes meleget míves kályha adta. Az étlap bonyolult zauni betűkkel írt, az északi számára javarészt ismeretlen ételek nevét sorolta így csupán formális pillantást vetett rá, mielőtt segítségkérőn hitvesére emelte volna tekintetét.

            Azokat a gyönyörű, jégkék szemeket, melyekbe Janna olyan könnyen beleveszett, mikor véletlenül arra lesett. Így alakult akkor is, hogy jókötésű barbárjának kellemetlen torokköszörülése zökkentette ki a merengésből a felismerésbe; miért is tudna a hadvezér ilyen, bonyolultabb írást olvasni, vagy ételeket ismerni. A rendelésre várakozó férfitól kellemes óbort kért és rendelt mindkettejüknek; az északit freljordit ismerve egy jókora, fűszeres steak megteszi, magának pedig könnyebb zöldségsaláta egy kis sajttállal fűszerezve. Semmi kirívó.

A bor kellemes volt az előétel mellé, a beszélgetés pedig meglepően fesztelen, ám azonnal megszakadt, amint felszolgálták a főételt. Janna igyekezett a társalgást fenntartani még egy kicsit, ajánlgatta saját ételét kóstolásra, de szinte komikus intenzitással kapott elutasító válaszokat, még egy kis csipkelődést is megengedett hát magának.

A mágusnak akkor tűnt fel először, hogy valami nem stimmel; házastársa ugyanis érintetlenül hagyta kését és villáját, azok helyett puszta kézzel ragadta meg a jókora húst és úgy falatozott.

            Az északinak azonnal feltűnt, hogy valami nincs rendben, és az ételt szájától lejjebb eresztve érdeklődött a baj forrása után, de csak hitetlenkedő pillantásokat kapott. Hogy miért nem használ evőeszközöket? „De hiszen így is épp úgy megteszi!” Természetesen nem valami kulturálatlan állat, hogy ne tudja használni azokat a vackokat, de minek szórakozna azzal, hogy százszor a szájához emelje az ételt falatonként, ha így sokkal egyszerűbb? Ráadásul nem kellett senkinek sem megjátszania magát, hiszen maguk közt voltak, nem igaz?

            Janna arcán átfutott egy mosoly és úgy döntött, nem fogja visszatartani a kiváltó gondolatot. Az asztal fölé, közelebb hajolt, hogy csak a makacs nő hallhassa ott előtte „lássuk csak, csókolni azért tud-e ez az én hatalmas úrasszonyom?”

Egyetlen pillanat, nem sok, annyi hezitálást sem kellett viszontlátni partnere szemében; Sejuani áthajolt az asztal felett, jobb tenyerét puhán arcára simította és élete leggyengédebb csókját adta.

A pillanat megfagyott és örökké akart tartani, a lehunyt szemmel átélt szenzáció a mágus egész testét bizsergette; sós ajkak övéin, az óvó érintés az arcán, a feléje sugárzó lusta testmeleg (amit a megtermett nő árasztott mindig is,) akkor intenzíven táncolta körül, akár a szél az indulatos napjain.


© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).