Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

SeJanna 03. A tél hívó szava
Korhatár: 12+
Műfaj: Yuri
Kategória: Nem anime
Feltöltő: VsRealm
Feltöltve: 2017. 04. 30. 20:54:41
Megtekintve: 474 db
Kritikák: 0 db

A szövetség első hónapja mikét oldalon az egymáshoz idomulás keserű nyögéseivel és kisebb győzelmi torok ülésével volt teli, azonban Janna továbbra is Zaun városára korlátozta tartózkodását szabadideje legnagyobb részében. Élvezte a kiérdemelt és kiharcolt javakat, bókokat, a megszerzett diplomáciai nyomatékot. Természetesen nem arról volt szó, hogy passzív élvezője lett volna mindazon előnyöknek, melyek a házassággal jártak, sokkal inkább arról, hogy felsőbb körökben óhajtotta visszaforgatni azokat. nem látogatta tehát az északi törzsek táborait, csupán egyszer volt tiszteletet tenni és a formális ismerkedést letudni, így határozottan nagy meglepetést okozott neki a szinte lihegő futár érkezte. Épp egy különösen hízelgő levelet olvasott el vagy századszorra a hatalmas déli városállamok egyikének cirádás pecsétjével futtatva, tehát csupán meglehetős vonakodással szentelte megosztott figyelmét a felvetülő ügynek.

            A fáradt arcú, szakállas férfi üzenete mindössze annyi volt, hogy Sejuani nagyon beteg, és némi számonkérés, hogy a mágus miért nem képes még ilyenkor sem látogatást tenni.

Az északi katona szeme sem rebbent a fenyegetésre a hangneme miatt, sem az elutasító nyilatkozatra, mely szerint a barbár úrasszony nem hajlamos sem betegségekre, sem gyengeségre. Végül azonban a szelek úrnője beleegyezett az utazásba, habár maga sem igazán értette, mi volt a döntő szó a számos késztető tényező közül; az elszánt férfi, vagy az ideges mozdulatai és hangneme, hogy nem tágított a dologtól. És a félelem. A motoszáló, sunyi kis félelem, hogy mindez igaz lehet, és úgy az alighogy megszerzett szövetség könnyedén felborulhat. A kevés látogatás és kapcsolat, hogy az emberek közében nem is mutatkozott, arról, hogy semmilyen gesztust nem tett, már nem is beszélve.

Gyors lovat rendelt hát, míg hirtelen jött kísérete felkészült a visszaútra, és már szelték is a fagyos ösvényeket.

            A tábor, melybe érkeztek, bőrrel fedett jurták egy hétköznapi városi polgár számára egyszerűen átláthatatlan rendszeréből tevődött össze, ám annyi sejthető volt, a vezérük a központi helyen felhúzott, legnagyobb épületet birtokolja.

A szétnyíló szárnyakat bizalmatlan pillantású őrök emelték és ejtették vissza, de a látogató parancsára magára hagyták a meglepően meleg és világos építményben.

Az egyetlen kör alapú, tágas laktér egyébként üres részletén, magas bundák ágyán feküdt az a nő, aki akkor semmiképp nem volt hatalmasnak, erősnek, parancsolónak, egyáltalán élőnek mondható. Gyenge teste ernyedten feküdt, csak apró lélegzetvételei mutatták, hogy még ebbe a világba tartozik, s Janna akkor értette meg, mennyire komoly a baj. Hogy a szövetségese mennyire beteg, hogy ő maga mennyire veszélyeztette arrogáns viselkedésével ezt a kényes együttműködést, s hogy semmit nem tud az előtte fekvő nőről.

            Pár lépéssel elérte az ágyat, mellétérdelt és kisöpörte beteg társa homlokából az odalógó, lázas izzadtságtól összetapadó hófehér tincseket. A rányíló, láztól üveges kék szemek megrémisztették: csak akkor vette tudomásul igazán, mennyire komoly a baj. A kimerültségtől gyenge kéz alig bírt felemelkedni a takarókról: még így is, remegve ugyan, de érintette az arcát. Janna a forró tenyérbe fordult, hogy csókot nyomhasson közepébe, mielőtt az izzasztó melegbe magát is beásta volna.

Sejuani karjai lassan köréje fonódtak, és, ahogy élete leggyengébb csókját érezte homlokán, csupán egyetlen könnycseppet engedett megszökni. A harcban edzett, most mégis oly’ megfáradt kezek ártatlan ölelésében elhatározta magát a szélmágus. nem fog hallgatni arrogáns neveltetésére, ahogy az eszére sem. Igenis ki fogja élvezni, amit ez a kapcsolat adhat, igenis ki fogja aknázni ennek az egyesülésnek minden aspektusát.

A láz, ami úrasszonyát gyötörte, azon az estén volt a legerősebb és sokszor maga is felriadt a gyenge lélegzetek megakadására, ám az a makacs, erős szív tovább vert a széles - izmos mellkasban.

 Másnapra magához tért a Tél Haragja annyira, hogy Janna némi levest erőltethessen belé. Hat nap telt el, s mindegyikkel múlt a baj kóros érzete, a kétség a szelek úrnőjének szívében, ám egyre nagyobb nehezére esett, hogy látogatást tegyen a növekvő zavara miatt; hogy mennyire emlékszik majd a harcosnő az együtt átaludt éjszakára, vagy a jurtájában eltöltött időre, mikor csak felolvasott órák hosszát különböző leírásokból és verses kötetekből, melyek maga számára oly’ kedvesek voltak.

A hetedik alkonyatkor örömteli ricsaj, dal és dobszó, kacagás és boldog zsibongás szűrődött be a nehéz bőrök közül, míg azok beengedték a karcsú nőt. Sejuani a közeledő alak tiszteletére ülő helyzetbe tornászta magát és megengedett egy bizalmas mosolyt.

 - Gyere, a népünknek szüksége van rád. – és bársonyos, segítő kéz nyúlt felé, amit óvatosan meg is ragadott..

 - A népünknek? – kérdezett vissza rekedten, mikor végre stabilan talpra állt. A válaszként kapott ígérő bólintás után sem engedte el a támaszt, hanem kéz a kézben léptek a lassan leszálló alkonyba, az emberek közé.



© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).