Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Örökké együtt - 3. fejezet-BEFEJEZÉS
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Shion
Feltöltve: 2016. 07. 29. 17:37:45
Megtekintve: 564 db
Kritikák: 0 db
 Figyelmeztetés! 
A következőkkel fogsz találkozni: múltbeli bántalmazás, emberrablás, gyilkosság, erőszak, fő karakter halál, szex, börtön au, akakuro, ooc;
 
 
Ez egy Akashi X Kuroko (akakuro) fanfiction! 
 
Kérlek csak akkor olvassátok, ha a korábbi címzésekkel rendben vagytok! 
 
*********************************************************************
Örökké veled- part3-befejezés
-.....Sze-szeretlek, Seijuro.- Nem volt több egy halk, félős suttogásnál, azonban nemcsak Akashinak, Kurokónak is több, mint elég volt..... Mert tudta, hogy bármennyire is fél és kényszerítik rá, nem tagadhatja le, hogy ezek a valódi érzései. Legyenek ezek akármennyire is kifordult, beteges érzések. Valódiak. 
A másik tekintete boldogságtól ragyogtak, a szája pedig széles, vidám mosolyra húzódott, mit egyedül az Ő Tetsuyájának tartogatott. Akashi egy újabb heves csókba kezdett bele ezután, szívva és nyalva Kuroko édes nyelvét, mialatt a keze gyors mozdulatokat végzet. Tetsuya hamar elérte az orgazmust, s a torka mélyéről felszakadó nyögést a másik szája tompította. A sűrű fehér folyadék Akashi kezébe lövellt, átadva némi melegséget. Miután sikerült ismét kontrollálnia a légzését, a fiú rebegve felnyitotta a szemeit. A másik intenzív pillantásával találta szemben magát. Rákvörössé vált, ahogy a vörös hajú a nedvétől csöpögő kezét az ajkaihoz emelte és élvezettel itta annak minden egyes cseppjét, egy pillanatra se véve le a tekintetét az övéről. 
A fárasztó akciótól elhagyta egy pillanatra Kurokót, és ha Akashi nem tartaná vasmarkában a kezeit, már rég a földre zuhant volna. A lánghajú összezúzta az ajkát Tetsuya duzzatjaival, majd a kezeit a két lába és a háta mögé helyezve felemelte őt, akár egy menyasszonyt. A csókot egy másodperc töredékig sem szakítva meg, lehelyezte a fiút az ágyra, s a másikat ízlelve lassan fölé hajolt. Egyik kezét az arcára, míg a másikat a feje mellé helyezte támaszként. A jobb lábával behelyezkedett Tetsuya combjai közé, ügyelve a folytonos surlódásra. Az alatta ziháló fiú látványa csodálatos volt. A kócos haja, a fókuszálatlan kék íriszek, azok a levegőért kapkodó duzzadt ajkak... Seijurónak maga volt a földi paradicsom. Önmagában a látvána elég volt ahhoz,  hogy a dudor Akashi nadrágjában a többszörösére nőljön. A szűk anyag fájdalmasan szorossá vált. 
- Tetsuya, segíts le venni a nadrágom.- A fiú hangosan nyelt egyet, majd remegő kezekkel engedelmeskedett. Számtalanszor megtanulta, hogy mivel jár, ha szembeszegül a férfival. Akashi eközben villámgyorsan levette mind a saját, mind pedig a szerelme felsőjét. Amint mindkettejükről lekerültek a fölös ruhadarabok, Akashi pillantása átváltozott egy olyan csúcsragadozó nézésévé, aki hosszú éhezést követően végre rátalált a prédájára. Tetsuya a hátára feküdt, s a vörös hajú teljes dicsőségében hajolt fölé. A skarlát és arany lencsék végtelen vágyról meséltek. Ez a kifejezés valóban megrémisztette a kis kéket, azonban a teste most is, mint mindig eláruta. Újra kőkemény lett a kidolgozott testének látványától és attól az izzó, mohó pillantástól, mely visszatekintett rá. Akashi szája önelégült félmosolyra húzódott, megelégedve a hatással, melyet szerelmére gyakorolt. Figyelmeztetés nélkül előrelendült és megrohamozta Kuroko ajkait, az állát, a nyakát, majd lemozdult a csupasz mellkashoz nedves nyálcsíkot és sötét kiszívásokat hagyva maga után. Munkáját nyögés, zihálás és izgatott remegés kísérte. Míg finoman rászívott az egyik rózsaszín bimbóra, addig a bal kezével a másikat ingerelte.
-Sei...Sei-h-jurooh!- Kuroko érzéki hangja, miként a nevén szólítja zene volt Akashi füleinek. Nyalt, harapott, szívott, csavart és csípett folyamatosan, újabb és újabb hangokat csalva elő a másikből. Tetsuya légzése szaporabbá vált, a lüktető tagjából megállás nélkül csordult le az előváladék, pedig Seijuro még hozzá sem ért. Megelégedve a művével, a vöröshajú lágy pillangó csókokat helyezve a fiú testére levándorolt az intimebb részek felé. A combja tövéhez egy újabb szerelembélyeget helyezett, először csak gyengéden végignyalt a helyén, majd erősen szívva adott neki formát. Ezután kissé erőteljesebben beleharapott, hogy biztosan megmaradjon a nyoma. Tetsuyában bennszorult a levegő a művelettől. Akashi ezt követően ismételten kézbe vette az eddig rútúl elhanyagolt legnemesebb testrészt. Jobb kezének finom ujjai körülvonták, míg a másik kezének mutatóujjával a csúcsot izgatta. Óvatosan figyelte, milyen visszajelzéseket kap a másiktól.
-Ké-hrlek.... Csináld! Kérlek!- nyöszörgött a kis kékhajú.
-Mit csináljak Tetsuya? Neked kell megmondanod.- Akashi egyenes belenézett Kuroko kérlelő tekintetébe, mintha egyáltalán nem lenne rá hatással.
-Mit használjak? A kezemet vagy a számat?- Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen?! Miért kell kimondania, hamár úgyis tudja?
-A......a.. szádat....- Lesütött tekintettel, halk, alig hallható hangon válaszolt. Seijuro mohón vetette rá magát a forró szervre. A szerelme hangos nyögései visszhangoztak a fülében, ahogy mozgatta a fejét fel és le. A jobb kezével a bázisát vette célbe, míg a balja erősen ráfogott a fiú csípőjére, megakadályozva őt a mozgásban. Nedvesen cuppogó hangok és rekedtes zihálás hallatszódott, mely mindkettetjüket tovább hevített. Kuroko újabb orgazmust élt át, mialatt Akashi a fiú nektárjával oltotta szomját. Nem adva időt a pihenésre, egy hirtelen mozdulattal átfordította Tetsuyát a hasára, majd a derekánál felhúzva megelte őt a térdére, a fenekével az ég felé. A sötét pír ismét elborította a kisebbet.  Ezután a vöröshajú behelyezkedett mögé, s előrehajolt a kipirult archoz. 
-Szopj.- Ez egy parancs volt és a kis kék pontosan tudta, hogy mire céloz. A következő pillanatban ujjak hatoltak a szájába és Kuroko mindent megtett, hogy benedvesítse őket. Tudta, mi fog következni. Ezalatt a másik a hátát csókolgatta és "Szeretlek"-et suttogott újra meg újra. Pár perc múlva visszahúzta a kezét, s felegyenesedett. Kuroko megpróbálva felkészíteni magát, két kézzel belekapaszkodott a lepedőbe, és minden erejét összeszedve egyedül a légzésére fókuszált. Akashi a bal kezével először rásimított a formás kis fenékre, majd egy finom, ugyanakkor jól irányzott ütést mért rá. Nem fájt Tetsuyának, s tisztában volt vele, hogy mindez a férfinak pusztán az előjáték része. Ez a kis 'játék' még megismétlődött párszor, majd egy határozott fogással támasztotta meg a fiút a csípőjénél. A nedves újjával ezalatt megközelítette a rózsaszín bejáratot, gyengéden végigsimított rajta, majd lassan elkezdett behatolni a forró járatba. Érezte, ahogy a hőség szorosan körülzárja. A puha benső körülvette Seijurot, s ő egészen elakart merülni az érzésben. Tetsuya halkan nyögdécselt, minden egyes muzdulatnál. Még szoknia kellett a mozgást önmagában. Hozzáadva egy második ujjat, Akashi elkezdett ollózni benne*, hogy jobban kitágíthassa a szerelme kéjbarlangját. Megpróbált különböző szögekből a lehető legmélyebbre lökni, hogy képes legyen megtalálni azt az édes pontot, melyre oly régóta vágyott rálelni ismét. 
-ÁHHH!!!- Váratlanul Kuroko teste körészorított, szinte beszívta őt. Hangosan kiáltva a fiú megfeszítette a hátát, a fejét hátra vetette és kisírt a gyönyörtől. Csillagokat látott, ahogy egy erőteljes remegéshullám söpört végig rajta. Újra elélvezett. De ez még nem volt elég neki. A teste, melyet Akashi oly sokáig edzett, már nem érte be ennyivel. 
-Megtaláltam.- Akashi büszkén jelentette ki, végignézve az alatta vonagló fiún. Még ennyi idő elteltével is képes boldoggá tenni az Ő Tetsuyáját. A harmadik ujját is hozzáadta a többihez, hogy csökenthesse a Kurokóra váró fájdalom mennyiségét. Az ernyedt testrész hamar életre kapott, hála Seijuro kemény munkájának. Érezve, hogy Akashi visszahúzza az ujjait, a kis kék szomorúan nyögött a benne keletkező űrtől.
-Sssss... Sokkal jobbat fogsz kapni. - Csitította a vöröshajú. Megfogva a vágytól duzzadt tagját, odailessztette a bejárathoz, majd ingerlőn hozzádörzsölte a hegyét mielőtt behatolt. Épp csak a csúcsát helyezte be, s megállt.
-Tetsuya, tudod, mit kell mondanod.- Kuroko annyira zavarban volt...nem bírta rávenni magát, hogy kimondja. Teljesen tudatában volt, Akashi mire céloz, de ahelyett, hogy engedelmesen válaszolna, inkább megmozdította a csípőjét, remélve, hogy a másik beéri ennyivel. A mozdulattól Seijuro élesen szívta be a levegőt. Érzéketlenül beakart hatolni a fiúba és addig döngetni, míg kegyelemért könyörög, csakhogy hallania kell azokat a szavakat. Akarja!
-Tetsuya, utoljára figyelmeztetlek.- A férfi hangja sötét tónusúvá vált, s az arca komolyságról árulkodott. A kéz a fiú derekán fenyegetőn kapaszkodott belé, lassan elkezdtek formálódni az erős szorítás nyomai. Kurokót megrémísztette az a vészjósló hang, mely oly sokszor kísértette őt rémálmaiban. Tudta, hogy könnyebb lenne behódolnia, de remélte, hogy hátha.... 
-K-kérlek Seijuro e....elégíts ki. Dugj meg, ahogy szeretnél!- Kimondta.... Tetsuya arca lángolt. Képes volt újfent kimondania, amit a vöröshajú démon begyakoroltatott vele egykor. Seijuro elvégre imádta, ha Tetsuya mocskosan beszél. Ha könyörög. Mindez olyan volt neki, mint egy ajzószer. Megmarkolva a csípője mindkét oldalát, Akashi egyetlen intenzív lökéssel tövig behatolt, azonnal eltalálva a kékhajú prosztatáját. A hasán fekvő fiú fehér foltokat látott az őt elárasztő kéj hatalmas mennyiségétől. A vöröshajú kiélvezve egy pillanatra az őt kölülvevő szűk forróságot, mozdulatlan maradt.
-Csodálatos......-Nyögte rekedtesen, majd a másikat meglepve hirtelen visszahúzódott és felgyorsult tempóban kezdte mozgatni erektált tagját; minden egyes behatoláskor precízen megütve Tetsuya legédesebb pontját. A kékhajú fiú már képtelen volt követni, hányszor élvez el attól a felejthetetlen gyönyörtől,melyet a másik nyújt. Akashi minden mozdulata dominanciát és erőt sugárzott, ahogy birtokba vette újra meg újra imádatának tárgyát. Kurokó extázistól telt nyögései szállták be a szobát. Lehetetlenné vált számára, hogy ismét kontroll alá helyezze a testét. Megszűnt önmaga irányítójának lenni. Seijuro maga is kiengedte a hangját, teljesen átadva magát a mindent porcikáját elöntő kéjnek. Nem hanyagolva el szerelmét, bal kezével felfedezésre indult. Elegáns ujjaival morzsolgatni kezdte a merevedő mellbimbókat, mialatt fénylő nyálcsíkot húzott végig kedvese tarkóján. Ezután felsimított a tejfehér combokon, melyek érzékenyen megremegtek az érintésükre, s ajkaival szerető puszikat nyomott a kiszívásokkal tarkított ívelt gerincre. A szex hangjai bezengték a falakat, ahogy a bőr csapódik a bőrön, mégtovább hevítve az egymás iránt érzett vágyukat. Tetsuya félénsége az egyre csak kiáramló spermájával áramlott ki belőle. Akashi keze felfutott a nedvtől csepegő szerven, s a lökések tempójával megegyezően elkezdte pumpálni azt. Érezve, hogy közel jár a csúcshoz, lelassítja a ritmust, majd egy nem várt mozdulattal pozíciót cserél a fiúval. Kuroko visszatér a fókuszba a hirtelen akciótól. Csodálkozó szemekkel tekint le a rábámuló rubin-arany szempárra.
-Szerelmem,- szólt a vöröshajú, kedvesen megcirógatva az arcát- látni szeretném az arcod, ahogy elélvezel. Szabad?- kérte az engedélyét, habár ennek előtte, sosem érdekelte a véleménye. A férfi pillantása különös szomorúsággal telt, s Tetsuya képtelen ezt összeegyeztetni a fejében élt szörnyeteggel. Ez most valami más..valami új, mely nem volt sohasem jelen, mikor kényszer alatt szexeltek. Most képes lenne szabadon elutasítani, további következmények nélkül.....de tényleg magakarja tagadni ezt Tőle? 
Ahogyan mélyen belenézett azokba a szeretet és odaadást sugárzó íriszekbe, az a gondolat futott át Tetsuya elméjén, hogy most olyanok, akár a valódi szerelmesek, melyre mindig is vágyott. Most nem érez kényszert, csak az alatta fekvő férfi mérhetetlen szerelmét. Ez most nem szex, mint régen oly sokszor. Most szeretkeznek. Minden mozdulat telve van viszonzásra váró érzésekkel, melyekre eddig félt válszolni. Önmaga állt a boldogságuk útjában. Igaz, az esze még üvölt, ordít, hogy gyűlöli ezt a férfit, ezt a szörnyeteget azért, amit művelt... De a hang most valahonnan nagyon messziről, a távolból szól. Alig hallani. Ahogy tovább mered a várakozó szemekbe, apró pillangók kezdik verdesni szárnyaikat a gyomrában. Érzi, amint a kedves tekintetétől lángok nyaldossák az arcát. Hirtelen félénkséget érez, s félre kell fordítania a pillantását. A szíve most nem az állatias szextől lüktet hangosan a fülében. Ez egészen más. Lassan visszafordulva a türelmesen várakozó partneréhez, s erőt merít abból a végtelen szerelemből, mely csakis neki szól. Ezután előrehajol a sármos archoz, csak pár miliméternyire megállva azoktól a csábos ajkaktól. A rátörő izgalomtól a szája kiszáradt, muszáj nyelnie. Behunyja az akvamarin lencséit, majd bezárja azt a fojtogató űrt kettejük között, rálehelve egy szemérmes csókot a másik ajkaira. Mindketten tudják, ez a csók jelentéssel bír. Nem volt olyan vad és érzéki, mint amin eddig osztoztak, helyette légies volt, mint az első szerelmes csók.
-Igen, Sei. Szeretlek.- Mélyen egymás tekintetébe merülnek, kizárva a rajtuk kívül eső világot. Akashi pupillái kitágulnak, a teste megfeszül, s egy meglepett sikoly száll fell Tetsuyától, mikor a farka megduzzad odabent a boldogságtól. Végtére is, Kuroko most előszőr viszonozta az érzéseit, habár már számtalanszor mondta,hogy szereti őt. Akashi nem volt ostoba, tudta, hogy nincsenek érzések a szavak mellett, de képtelen volt feladni a szerelmet a fiú iránt. Amit tett újra megtenné megbánás nélkül. 
Tetsuya nem várva válaszra felült, majd teljesen önszántából ringatni kezdte magát a férfi ágaskodó tagján. 
-Ah...Sei...Seihh....Szeretlehk!- Seijuro elbűvőlve bámúlta a lágy alakját, amint meglovagolja őt és elmerül az extázisban. Még sohasem látta a fiút ilyen gyönyörűnek. Hiába próbálta, nem volt képes szavakba önteni a látványt. Ahogy magához tért a kábulatból, a vöröshajú két kézzel megfogta Tetsuya csípőjét, majd a kék mozgásával ellentétesen belelökött a meleg járatba, hatalmas ütődést generálva a fiú bensejében. Kuroko kéjtől ittasan kiáltotta Seijuro nevét, s egy pillanatra sem lassított a tempón. A kékhajú egyedül a másikra tudott gondolni, most az egyszer az sem futamította meg, mikor vágyat érzett, hogy segítse a kielégülését. Rámarkolt a jobb kezével a meredő farkára, majd Akashi nevét kántálva kényeztette magát. A vöröshajú révületbe került a csodától,mely lezajlott a szemei előtt, s mindent megtett, hogy a lehető legmélyebben bevésse a képet a tudatába. Ahogy gyorsult a ritmus, úgy közeledtek az orgazmus kapuja felé.
-SEI....én...AH....már....
-Én is..Szerelmem. Csináljuk együtt. - Tetsuya egyetértően bólintott, miközben Seijuro átvette a mozdulatainak irányítását. A férfi egy másodpercre sem vette le a szemét róla, míg ő csukott szemmel élvezte  Akashit magában. A kielégülés pillanatában sietve kinyitotta a pilláit, s beletekintett a másik csodás vér vörös-fénylő arany lencséibe.
-SEI!- Amint Tetsuya elérte a csúcspontot, szorosan magába zárta a másikat, amitől Seijuro is átjutott a tetőponton, hála az elviselhetetlen hőségnek és szűkösségnek. A forró töltete mélyen belelövellt Kuroko bensőjébe, míg a másik ráélvezett Akashi és a saját hasfalára. A kimerültség hamar átvett kettejükön, s Tetsuya fáradtan terült el az izmos mellkason. Seijuro szorosan magához ölelte, s gyengéd csókokkal borította a kerub arcot. A kékhajú fiú közelebb bújt, keresve a test melegét és azzal a bájos molyossal árasztotta el a férfit, melyet úgy irigyelt másoktól. A vöröshajú úgy érezte, most már boldogan fog meghalni.
-Sei,-hangzott fel Tetsuya kissé rekedtes, mégis angyali hangja csendesen.- megtennél nekem valamit?
-Bármit, édes.- Akashi boldogan mosolygott rá vissza.
-Vigyél magaddal.- A mosoly Seijuro arcán derűs maradt.
-Azt nem tehetem. Hogy tudnálak becsempészni?
-.....Akkor...küldj előre engem.
-.....Várni fogsz rám?- kérdezett vissza, s közben finoman cirógatta Tetsuya arcát.
-Ígérem.- Egy lágy csókkal pecsételték meg.
-Szeretlek Tetsuya.
-Szeretlek Sei.
Akashi a fiú fölé helyezkedett, hogy kihúzódhasson belőle.
-NE!- A félelem beült Tetsuya akvamarin íriszeibe. Seijuro meglepődött a hirtelen kiáltáson, de még mindig kedvesen mosolygott vissza.
-Értettem Szerelmem. Én is így szeretném inkább.- Lehajolva egy újabb csókcsatába kezdtek, megízlelve egymást. Vékony nyálcsík gördült le hamarosan a szájuk szegletéből. A vöröshajú férfi óvatosan megfogta Tetsuya édes arcát az ujjaival, majd a hüvelykujjával lágyan végigsimított a puha bőrön. Lassan lecsúsztatta a kezeit a finom arcról a kecses, törékeny nyakra, majd körülfonta az ujjaival.
-Szeretlek-suttogják bele a csókba kisebb megszakításokkal, miközben a fogvatartó kezek egyre jobban összezárnak. Nem törik meg a csókjukat, folytatják, ahogy Tetsuyából lassan kiszorul az éltető oxigén. A fiú pár pillanat múltán már csak hörögni képes és a látása hamarosan a messzi távolba mered, fókuszálatlanul. Seijuro az ajkát, arcának minden kis négyzetcentiméterét kedves, odaadó módon csókolgatja tovább.
-Szeretlek Tetsuya. Szeretlek.- ismételgeti megállás nélkül, ahogy egy újabb csókot helyez a kihűlő alakra. A kékhajú fiú szemei az üregükbe fordulnak, s már nem érzékelik a külvilágot. Tetsuya nem látott már mást csak a sötétséget, és hallani sem hallott semmit. Csak valahol a tudata mélyén visszhangzott még: "Szeretlek, Tetsuya"
 
---------------------------------------------------------------------------------------
-A vádlott a következő vádakért azonnali halálbüntetéssel felel: előreeltervezett többrendbeli szándékos emberölés, emberrablás, az emberi jogok többszöri megsértése, többszörös nemierőszak, zsarolás, a hatóságok megvesztegetése, valamint a fogvatartó intézet falain belül elkövetett szándékos emberölés. Egyetért a felhozott vádakkal?
-Igen.-jött a gépies válasz.
-Van bármi, amit utolsó szó jogán mondani szeretne?
-Van.- Akashi arca átszellemült mosolyra húzódott.- Tetsuya, már megyek hozzád! Szeretlek.
-A kivégzésre az engedélyt megadom.
**************************************************************************
Fin
ÉÉÉÉÉÉS ennyi volna :D  Remélem tetszett, élvezhető volt és nem okozott nagy csalódást a befejezés :P 
Ha bármiféle észrevételed van, akkor nyugodtan kommentelj, vagy írj privátot.  A helyesírással most kérlek ne törödj, mivel nincs word a gépemen és nem mindig veszem észre ha nagy hülyeséget gépelek le. Utólag (ha lesz erőm) kijavítom, eskü.
Köszönöm, hogy olvastad és szántál rá időt. 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).