Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

Örökké együtt - 2. fejezet
Korhatár: 18+
Műfaj: Yaoi
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Shion
Feltöltve: 2016. 07. 27. 20:58:44
Módosítva: 2016. 07. 29. 08:23:14
Módosította: Shion
Megtekintve: 663 db
Kritikák: 2 db
Figyelmeztetés! 
A következőkkel fogsz találkozni: múltbeli bántalmazás, emberrablás, gyilkosság, erőszak, fő karakter halál, szex, börtön au, akakuro, ooc;
 
 
Ez egy Akashi X Kuroko (akakuro) fanfiction! 
 
Kérlek csak akkor olvassátok, ha a korábbi címzésekkel rendben vagytok! 
 
*********************************************************************
Örökké együtt -part 2
-Üdv, Tetsuya....- Egy erős remegés futott le a kis kék hajú garincén, ahogyan a másik férfi finoman ívelt ajkairól felhangzott a tulajdon neve. Soha senki nem tudott belőle ilyen érzést kiváltani, csak azzal, hogy kimondta a nevét. De Akashi szájából, azzal a bársonyos hanggal....az az egy szó, olyan volt önmagában, mint egy szerelmi vallomás. Ahogy a lángoló vörös hajú férfi tett egy lépést beljebb a szobába, Tetsuya ösztönösen elkezdett hátrálni.
-Hová mész? Azt hittem látni akartál.- Akashi boldog mosollyal az arcán közeledett a rettegő szerelméhez, miközben az elméje már a további eseményeken pörgött. A kék hajú fiú eközben ügyesen kikerülte a szoba második legveszélyesebb tárgyát, az ágyat (az első AKASHI!), azonban ezzel csak sarokba szorította önmagát a helyiség távolabbi csücskébe. Amint a háta falnak ütközött, Akashi abban a pillanatban ott termett és az egyik kezét a fiú derekára, míg a másikat az arcára helyezte. Tetsuya szorosan behunyta a szemeit és összeszorította a száját. Próbálta elhúzni az arcát az érintéstől, amely egyidőben volt gyengéden szerető és fojtogatóan kínzó. Ezalatt kemény harcott vívott a sírással és az egyre erősödő remegéssel is.
-Tetsuya, úgy hiányoztál...Ahh... csodás az illatod.- Kuroko érezte, ahogy Akashi lassan beletemeti az arcát a hajába és gyengéd csókot nyom rá. Nem mert megmozdulni. Ezután a vöröshajú lejjebb ment a homlokára, az orra hegyéhez, az arcára, végül pedig a szorosan összezárt ajkaira lehelt egy puha, szerető csókot. Tetsuya nyöszörgött.
-Szeretlek.- A kék hajú fiú élesen szívta be az orrán át a levegőt, mert tudta, már nem menekülhet. Érezte, ahogy a derekán lévő kéz elvándorol. Először felmegy, megsimítja a hátát, majd lecsúszik és belemarkol finoman a fenekébe, mellyel egy újabb zárt szájú sírást vált ki a kisebből. Majd teljesen váratlanul egy kéz szorítja meg a legintimebb testrészét ruhán keresztül, elérve, hogy a fiúnak mind a  szeme és a szája szétnyíljon egy meglepett kiáltással. Akashi azonnal élt a maga teremtett lehetőséggel, és becsúsztatta a szájában lévő izmos szervet a másik nedves barlangjába. Tetsuya megpróbált küzdeni ellene, ellökni a másikat magától, de a vöröshajú játszi könnyedséggel dominált felette. Akashi nyelve tapasztaltan fedezte fel újra a már jól ismert helyet. Ismert minden kis zugot és érzékeny pontot, épp úgy, mint a tenyerét. A fiú elméje gyorsan homályosodni kezdett a kéjtől. Hiába tudja, hogy ez rossz, ez beteges...a teste már réges rég behódolt a vöröshajú démonnak. 
A kéz, mely az ágyékát fogta lassan elkezdte kigombolni a nadrágját. Elterelésként egy pillanatra sem szakítja meg Akashi a csókjukat,s határozott kézzel tartja Kurokót, hogy ő se tehessen másként. Apró nyögések és halk, cuppogó hangok visszhangzanak a szobában. Ez egy vad, szenvedélyes csók. Olyan, amin csak csak a szerelmesek osztoznak. A nyelvük őrült táncot lejtett, megfosztva mindkettejüket az oxigéntől. A lélegzetük felgyorsult, a szívverésük az egekben járt. Akashi bal keze végre utat talált a céljához. A finoman ívelt ujjait Tetsuya férfiassága köré fonta és a bőr érintése a bőrön elakasztotta Kuroko lélegzetét. Abban a pillanatban, hogy rádörzsölt a vékony szervre, Akashi elhúzódott a csóktól és vágytól éhes szemmel figyelte, ahogy a másik nyögdécsel és zihál alatta. A kis kék hajú gyűlőlte, hogy ilyen könnyen megadta magát az előtte állő pszichopatának. Isten.. legszívesebben behúzna magának egyet, amiért ennyire gyengévé és magatehetetlenné vált. A testének minden egyes porcikája hiperérzékenyen reagál a férfi érintéseire, mintha csak behangolták volna rá. Akár egy hangszert. S Akashi, akár egy profi zenész játszik a húrjain. A szemhéjai félig lecsukódtak, amint érezte, hogy a határához ért. A kielégülés már csak egy hajszálnyira van...
Váratlanul  minden érintés abbamaradt, s Tetsuya kétségbeesetten tekintett fel a skarlát-arany lencsékre, akarva a folytatást.
-Mit szeretnél Tetsuya? Mondd el.- suttogta rekedtes hangon a lánghajú démon.
-Kérlek....Kérlek....- Képtelen kimondani! Túlságosan megalázó! Miért teszi ezt vele?
-Tetsuya, ha nem mondod ki rendesen, akkor nem fogom tudni, hogy mit szeretnél.- Akashi érzékien belesúgta a fülébe a szavakat. Ingerelte azon a bársonyos hangon, miközben játékosan végigsimított egy ujjal a lüktető tagjának hegyén. Kuroko erőteljesen megremegett, s öntudatlanul megpróbált hozzásimulni az érintéshez. A kapott reakciótól önelégülten vigyorogva, Akashi lehajolt a fiú nyakszirtjéhez, majd erőteljesen rászívott a szerelme érzekeny pontjára. Egy édes, remegő sóhajt kapott jutalmul. A vöröshajú végignyalt az érzékeny területen még egyszer, majd birtokló tekintettel szemlélte a sötét vörös nyomot, melyet maga után hagyott. 
-Kérlek...engedd meg. Kérlek!- Akashi egy kézzel összefogta Kuroko kezeit a feje fölött, megakadályozva, hogy segíthessen a problémáján.
-Ennél pontosabbnak kell lenned, szerelmem.- A férfi forró lélegzetétől felfutott a tarkóján a libabőr. 
-.......- Tetsuya arca égett a megalázottságtól és a szükségtől. De akármilyen megszégyenítő is, ki kell mondania! Akarja! Muszáj! 
- E-engedd meg, hogy el-elmenjek..kérlek!- Akashi keze ismét a fiú köré csavarodott, de nem folytatta a feladatát. 
-Mondd ki a nevem, szerelmem.- A vöröshajú éles tekintettel figyelt.
-A-Aka- A vörös-arany szempár veszélyesen megvillant.- Se-Seijuro...
-Szeretlek, Tetsuya.- Újabb lágy csókot helyezett a másik puha ajkaira. - Te is szeretsz, igaz? - Akashi szemeiben pusztán túláradó csodálat és szeretet volt jelen, semmi más. Kuroko nem akart válaszolni, de félt a következményektől. Már tudta mit jelentene, ha elutasítaná őt.
-.....Sze-szeretlek, Seijuro.- Nem volt több egy halk, félős suttogásnál, azonban nemcsak Akashinak, Kurokónak is több, mint elég volt..... Mert tudta, hogy bármennyire is fél és kényszerítik rá, nem tagadhatja le, hogy ezek a valódi érzései. Legyenek ezek akármennyire is kifordult, beteges érzések. Valódiak. 
-------------------------------------------------------------------------------
 A folytatás már úton van! Szóval, most ígérem a hétvégén legkésőbb feltöltöm a frissítést. Innentől már kőkemény hardcore lesz, szóval lelkiekben lehet készülni :P
(sorry a rövid részek miatt, csak nem akarom, hogy hiányosan jelenjen majd meg az oldalon.)
 

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).