Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Fanfiction megtekintése

A wendigó barlangja
Korhatár: 16+
Műfaj: Horror
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lighning
Feltöltve: 2016. 05. 12. 17:27:41
Módosítva: 2016. 06. 11. 17:02:39
Módosította: Lighning
Megtekintve: 863 db
Kritikák: 0 db

Kezemben szorongatva a fotómasinát rohantam a bestia elöl. Félek nem sokáig élvezhetem még lábaim fürgeségét. A képek megvannak de észrevett és üldöz. Még kétszáz méter s biztonságban vagyok.

Megbotlottam. Nem néztem a lábam elé és elestem. Szétterültem a földön. Hosszú vézna ujjaival megragadta a lábam s felemelt. Kényszerítettem magam, hogy a szemébe nézzek.  Nem látszott belöle semmi. Csak fekete ür a koponyában. Mintha a kavargó sötétségbe néznék. Sikítani próbáltam de se mozdulni se szólani nem bírtam.

Hogy mi a francot kerestem az erdöben egyes egyedül ezzel a döggel? Hát üvegeztünk! Elsö tanácsom nektek, hogy sose próbáljátok ki ezt a játékot ha van a városotoknak egy szörnyhistóriája. Sajna nekem ezt nem mondta senki...

A suliban dögunalom volt minden. Hamar összekapartam a cuccaim s leléptem a haverokkal. Anyám aznap túlórázott s a haverokkal meg néhány csajjal beterveztünk egy "kis" házibulit. Ezt vehetitek úgy, hogy a fél suli ott volt egy kertesházban a medenceben fürdöruhás csajok, pia, kaja és persze a ház sem maradha ép. A végére pedig beszorítottunk egy kis üvegezést. Fél órácskát játszottunk majd kipakoltam a csürhét. A haverokkal rendet akartunk rakni de anyám fehívott, hogy egész este melózik egy kemény per miatt. Ezt közöltem a spanokkal akikkel a hír örömére legurítottunk még egy felest.

Amilyen hülyék voltunk folytattuk a játékot hatan. A legjobb haverom pörgetett. Rám és rá mutatott a sörösüveg. 

-Na, felelsz vagy mersz?!- Kezdett bele a mondókájába.

-Merek.-feleltem kurtán.

-Menj ki az erdöbe s kapd le a fenevadat!-Az utolso szavaknál idézöjelet formázott az ujjaival.

Felkaptam a kabátom s elvettem az éjszakai gépet az íróasztalomról. Elindultam a föuton s közben azon törtem a fejem, hogy mekkora hülyeség amire készülök mert nem léteznek szörnyek. Csak a közékor bódorulata az egész. 

Unottan léptem be az erdöbe. Valahogy elvesztettem hol vagyok így a szokásos "elöre a semmibe!" módon megindultam egyenesen. Persze hogy mikorlépek egyet elöre egy troll bagoly a fejem fölött huhogy egyet csakhogy frászt kapjak töle! Miután káromkodtam egy kiadósat. A földet bámulva tovább indultam. Egyszer csak azt vettem észre hogy elfogytak a fák elfogytak. Elöször azt hittem kiértem az erdöböl. Egy fél másodperc alatt cáfoltam ezt a kijelentést, ugyanis nincs az az erö amin át lehet vágni egy 20-30 perces séta során. Felkaptam a fejem. Dobbenten néztem a fekete lyukakat a földben. Ahol régen fák voltak ott most hatalmas lyukak vannak.  Na jó összesen max tíz rohattnagy gödör van egy sziklabarlang körül ami a földalá vezet kitudja milyen méjre.

Mivel az embernek van az a jó tulajdonsága hogy rohadt kívancsi így bementem abba a kurva barlangba amit nem kellett volna. Viszonylag szép látvány fogadott. Egy kupac csont itt, egy koponya ott és egy adag friss húscafat széttrancsírozva a falakon.  Hamar rájöttem, hogy ez itt nem a nagymama kecója a Piroska és a farkasból s már léptem is a kijárathoz mikor egy hang hozzám szólt a barlang teljesen sötét részéböl.

-Ne menj!-csilingelte valami kisfiú hangon- Maradj itt vacsorára. Évek óta nem ettem...-és már rohantam is kifele. A fotómasinával kattintottam párat. Azt hiszem jó képek lettek, de nem volt idöm megnézni.

Kiértem a nagy fákig. Hopp, ugrottam át egy méretes gyökeret. Saja a másodikat nem vettem észre és pofára estem, szó szerint. Szétterültem pár száz méterre egy ház kertjétöl, a menekvéstöl, az éettöl s ekkor tudatosult bennem, hogy itt fogok megdögleni az erdöben ennek az izének a fogai fözött. Jee, egy rohadt barlanglakó pofázmányát fogom látni életem utolsó napján! Mit is kívánna mást egy kilencedikes!?

Elkapta a lábam és semmi erölködés nélkül a feje fölé emelt. Ez izmok nélkül nem kis tejesítmény. Kerestem a lelket a szemében de csak feketeség bámult vissza rám. Megrémültem. De nem átlagos ilyedtség lett urrá rajtam, ez más volt, mintha találkoznál a pokollal és ö beleröhögne az arcodba. Magas hörgö hang szállt a torkából majt széttárta büdös pofáját és a morgás- halálhörgés és ordítás keveréke harsant fel az erdöben. Elejtettem a gépet mikor másik kezével feltépte a húst a bal karomról. Torkom szakadtából ordítottam volna, de tényleg. Csakhogy a félelem nem engedte. A tekintetem a két mancs között cikázott. Két roppanást hallottam mikor a szorítása erösödött. Miután eltörte mind a két lábam a földre dobott s felvette a kamerám. fél kézzel meghajlította az egyik fát s a lábával belerúgott. Ahol rámérte a rúgást a fára ott kettétört. Mivel nem tudtam járni csak már centit kúsztam odébb. Megreccsent a sújom alatt az avar s a dög odakapta a fejét. Viszonylag finoman levágta a tönkre a kamerát s nekemugrott.  Karmait a torkomba mélyesztette s elvonszolt a világom közeléböl.

Felhívás!!

A szörnyet késöbb a rendörség nem találta meg, de az eset után is folytak az eltünések. Késöbb az erdö azon részét lezárták. Az esetek nem keürltek napvilágra

 

The connecting has broken.....

Nah valahogy összehoztam ezt bár a vége kicsit össze van dobva...

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).